به اميد ديدار زمان کنونی: 09-30-2025, 02:38 AM |
|||||||
|
به اميد ديدار
|
09-30-2011, 12:55 AM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: به اميد ديدار
(09-30-2011 12:16 AM)pulaki نوشته شده توسط: سلام دوستان عزيزترازجانم از اظهار لطف همه شما كمال تشكررا دارم راستش را بخواهيد من ميخواستم بواسطه گرفتاريهاي شغلي و پاره اي مسايل و مشكلات ديگر براي مدتي از دنياي اينترنت فاصله بگيرم اما وابستگي عاطفي و معنوي كه به اين سايت مديرمهربان و دلسوز آن وهمه دوستان خوب و باوفا پيدا كرده ام و همچنين محبتهاي بي شائبه همه عزيزان باعث گرديد كه ازين تصميم منصرف شده و همچنان دركنارتان باشم بخداي احد و واحد قسم نه قصد فريب كسيرو داشتم نه ميخواستم حس ترخم كسيرو برانگيزم و باخودشيريني و تحريك احساسات ديگران خودمو عزيزتركنم واقعا ميخواستم برم حمل بر بي ادبي ميشد اگه بدون اطلاع ميرفتم اما عشق حقيقي به فضاي معنوي اينجا و شما دوستان صميمي مرا دوباره به اينجا بازگرداندتا چه قبول افتد و چه درنظر آيد-رضا قهرماني(پولكي) بازگشت غرور آفرین پولکی عزیز را به عظمت ترین انجمن دنیا تبریک میگیم .
![]() مثبت اندیشی یعنی بالاخره نتیجه گرفتن از خوب بودن
|
|||
09-30-2011, 12:59 AM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
آقا رضا ديديد گفتم كسي نمي تونه از اين فضا و اين دوستان انقدر صميمي دل بكند. خيلي ها حتي يك روز هم نمي تونن دوري از اين فضاي با صداقت را تحمل كنند.
يه جور عطر خانگي با فضايي مملو از نگرانيهاي مادرانه در اين انجمن پراكنده شده. نه اين كه فكر كنيد چون من معاون هستم اين را مي گويم بلكه خودم به عينه اين موضوع را چشيده ام از هر يك از اعضا هم بپرسيد همين موضوع راتصديق مي كنند. خوشحاليم كه به جمع خانواده خود برگشتيد. |
|||
02-13-2012, 01:23 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-13-2012 01:50 AM، توسط pulaki.)
ارسال: #13
|
|||
|
|||
وقتيكه من 4 شهريور ماه امسال در اين فروم عضو شدم خدا را شاهد ميگيرم كه نيتم خير بود و هنگاميكه شور و شوق زايد الوصف اعضا را براي پيشرفت و كسب ثروت حلال ميديدم به خودم ميباليدم و از ته دل خوشحال ميشدم و دست به دعا برميداشتم و از درگاه حضرت حق براي همه دوستان طلب موفقيت روزافزون ميكردم كه البته همه اينها وظيفه بود و خداي نكرده منتي سر كسي ندارم من در طول اين مدت درسهاي زيادي از شما آموختم و مهمتر از همه آنها حس همدلي و مشاركت عمومي براي ادامه مسير بود كه در كمتر جايي به اين شكل شبيه آنرا ديده بودم 4 آذرماه كه سالگرديكسالگي انجمن بود تصميم گرفته بودم كه حضور داشته باشم اما بعلت برف و كولاك شديد و بسته شدن جاده ها كنسل گرديد اينبار هم تصميم قطعي داشتم كه در كارگاه دوبرابر كردن پول شركت كنم حتي بليت هم گرفته بودم اما بعلت بيماري همسرم و بستري شدن ايشان در بيمارستان امكان حضور فراهم نشد نميخواستم اين مسايل شخصي را اينجا مطرح كنم ولي براي روشن شدن قضيه بيان كردم جمعه شب كه من هم بخاطز بيماري همسرم و هم بواسطه عدم توفيق حضور در جلسه خيلي دلم گرفته بود يه سري اينجا زدم و وقتي ديدم ناظم محترم انجمن اسم مرا جزو كسانيكه كه جايشان در همايش خالي بوده ذكر نكرده بيشتر دلم شكست و سر اين قضيه كمي با ايشان بحث كردم ولي خدا شاهده كه هيچ منظوري نداشتم بعدهم با دستور معاونت محترم از مشاراليها عذر خواهي كردم و بظاهر قضيه فيصله يافت اما از همان روز برخوردهاي سرد و كم لطفيهاي هيات رييسه محترم شروع شد كه فكر ميكردند من از روي عمد بدقولي كرده ام و يا قصدم از بحث با ناظم محترم اسائه ادب به ساحت ايشان بوده كه به ناموس زهرا ي اطهر چنين چيزي نبوده تا اينكه امشب يكي از پستهاي من كه هيچ موردي نداشت ودر خصوص ارائه راهنمايي و پيشنهاد براي فروش جي5 بود فورا حذف گرديد و همه اينها هشداريست غير مستقيم كه يعني رضا تو تاريخ مصرفت تمام شده و بايد تشريف ببري و من امشب با چشماني اشك آلود عليرغم ميل باطني براي هميشه از شما عزيزان خدا حافظي كرده و براي همه آرزوي موفقيت ميكنم من از هيچكسي كينه و كدورتي ندارم و ميپذيرم كه همه اينها بخاطر ندانم كاريهاي خودم بوده و لاغير ازينكه مرا با اينهمه كاستيها و كم كاريها تحمل كرديد و به رويم نياورديد و به درددلهايم گوش كرديد ازتون ممنونم و آقاي كاظمي زا هم به جان هركسي كه دوستش دارد قسمش ميدم كه اين پست آخري را حذف نكند از همه شما طلب حلاليت ميكنم و ازينكه بجاي يار شاطر بار خاطر عزيزان بودم معذرت ميخواهم و همه شما را به خداوند قادر متعال ميسپارم و حاطرات شيرين باشما بودن را هرگزفراموش نخواهم كرد نميخواستم اينطوري تمام بشه ولي چاره چيه دنيا همينه ديگه ...باقي بقايتان جانم فدايتان
بگذار تا بگريم چون ابر در بهاران /كز سنگ ناله خيزد روز وداع ياران تماس با من09368460269 قلم گفتا كه من شاه جهانم/قلمزن رابه دولت مي رسانم |
|||
02-13-2012, 01:35 AM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
دوست عزيز موفق باشيد.
همیشه قدرت را در حرف زدن راه رفتن و نگاهتان داشته باشید.
|
|||
02-13-2012, 01:59 AM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
آقا پولکی کجا؟شما چقدر دل نازکید؟شما تو سختی های زندگی هم اینطوری کمر خم می کنید و مقاومتتون رو از دست میدید.اتفاقا روز همایش من به کامیار گفتم که امروز بالاخره آقا رضا رو میبینیم.که آقا کامیار گفت احتمالا ایشون نیاد.مشکلی براشون پیش اومده.من خودم خیلی نارحت شدم که سعادت نداشتم شما رو ببینم.
لطفا اینقدر احساساتی با ماجرا برخورد نکنید.دنیا که به آخر نرسیده. حالا کجا با این عجله.تازه داریم وارد مسیر میلیاردر شدن میشیم. به همین زودی شونه خالی کردید؟ آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
02-13-2012, 08:03 AM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
افراد موفق , موفقتر می شوند.علت موفقتر شدن آنان صبر و استقامت است. استقامت در برابر ناملایمات.
رضا جان اگر ناظم محترم اسامی افرادی را که در جلسه حضور نداشتند را می نوشت , چند صفحه می شد. ضمنا سابقه ندارد پستی بدون دلیل حذف شود. کاش قبل از اینکه در رابطه با این موضوع خودت را ناراحت کنی برای روشن شدن علت آن با ادمین عزیز سایت تماس میگرفتی. شما جزو عزیزانی هستید که مورد علاقه تک به تک مدیران و اعضای محترم انجمن بوده و هستید. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
02-13-2012, 10:40 AM
ارسال: #17
|
|||
|
|||
آقا رضای عزیز
واقعا برای اتفاقی که برای شما افتاد متاسفم شدم.امیدوارم همیشه خانواده بزگوار شما در کنارتان سلامت باشند. کسی اگر به علت عدم حضور شما چیزی گفته است بفرمائید تا شخصا برخورد کنم.بسیاری از دوستان حاضر نبودند مثلا از دعوتنامه های ارسالی نیز برخی افراد نیامدند که کاملا طبیعی بود و آن را از بی تجربگی خودمان میدانیم. ان شاالله در مراسم های بعد هر دوستی که علاقمند بود شرکت خواهد کرد. آخر چه دلیلی دارد که ما برای این موضوع کسی را بازخواست کنیم؟ در ضمن خواهش میکنم آنقدر احساسی برخورد نفرمائید.در آن تاپیک نیز ناظم سهوا اشتباه کردند و شما نیز فرمودید که قصد مزاح داشته اید. اکنون بررسی کردم، هیچ پستی حذف نشده است. اگر باز فکر میکنید که مشکلی در پست هایتان وجود داشته لطفا نام تاپیک و زمان حدودی ارسال را بفرمائید. ببخشید از دوستان در این چند روز بسیار درگیر مسائل کاری هستم. ![]() |
|||
02-13-2012, 12:55 PM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
آقاي پولكي واقعا از شما توقع نداشتم انقدر زود از ميدون به در برويد و انگشت تقصير را به طرف ما بگيريد.
ما زياران چشم ياري داشتيم/ خود غلط بود آنچه ما مي پنداشتيم من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
02-13-2012, 02:30 PM
ارسال: #19
|
|||
|
|||
برادی عزیز پولکی جان من گفتم که نیاوردن اسمتون رو بزارید پای حواس پرت من عذر خواهی هم کردم.
مابقی حرفهای بین من و شما هم که مزاح بود. مرسی از اینکه در زمینه فروش جی 5 راهنمایی کردید لطف شما همیشه شامل حال ما بوده متاسفانه کامنت شما رو من ندیدم. من اصلا دسترسی برای حذف نوشته های بقیه اعضا رو ندارم بخداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا. ![]() لطفا قهر نکنید اینجوری من واقعا ناراحت می شم. از امروز فیلمنامه زندگیم را تغییر میدهم.
کائنات در حال سرازیر کردن عشق و ثروت به زندگی من است. |
|||
02-13-2012, 08:35 PM
ارسال: #20
|
|||
|
|||
اعضای انجمن به وجود و احساس شما و علی الخصوص شعرهای خوبتون عادت کرده و نیاز مبرم دارن .همیشه موفق باشی انشاءالله . در ضمن موعد چکتم نزدیک ،نکنه پولرو جور نکردی ؟؟؟
![]() حتماً می شود
باید بخواهی دهقانی 09132648046 |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
شروع متفاوت برای رسیدن به اهداف و آرزوها | farzin9007 | 7 | 2,159 |
09-20-2022 12:16 PM آخرین ارسال: soni70 |
|
ایده ای دارم که نیاز به سرمایه معمولی داره | hadi-rahbord | 2 | 1,180 |
04-19-2018 03:49 PM آخرین ارسال: naserm123 |
|
کارآفرینی و ورود به بازارتجارت | naserm123 | 0 | 440 |
04-17-2018 10:49 AM آخرین ارسال: naserm123 |
|
بازاریابی دهان به دهان | mahyarpa | 0 | 394 |
11-24-2017 12:31 PM آخرین ارسال: mahyarpa |
|
چطوری میشه از طریق تلگرام اینستا و ... اجناس و به فروش رسوند؟ | shokrgozar | 0 | 943 |
02-20-2017 04:24 PM آخرین ارسال: shokrgozar |
|
چجوری میتونم درامدمو به 5 میلیون در ماه برسونم؟ | shokrgozar | 0 | 774 |
02-20-2017 04:14 PM آخرین ارسال: shokrgozar |
|
نیاز به تامیین کننده کالاهای برقی | هورداد | 0 | 513 |
11-28-2016 10:21 AM آخرین ارسال: هورداد |
|
چگونه به روش خود ثروتمند شویم؟ | کامیار کاظمی | 50 | 21,168 |
09-25-2016 01:01 AM آخرین ارسال: rahim_moradi |
|
شماره تماس کاربر به نام jahanagahi | H.hemati148 | 1 | 706 |
06-18-2016 07:14 PM آخرین ارسال: saadati |
|
![]() |
اگه میدونستی در رسیدن به هدفت(ثروت)هیچ شکستی وجودنداره اولین قدم که برمیداشتی چی بود | SAMIRA | 71 | 19,157 |
05-23-2016 02:08 AM آخرین ارسال: poldar |
نیاز به شریک و هم کار | secret63 | 2 | 1,108 |
09-09-2015 10:11 PM آخرین ارسال: Amiraliamirali |
|
به دنبال ایده در زمینه کامپیوتر | rezakakaei | 4 | 1,894 |
06-07-2015 09:36 AM آخرین ارسال: rezakakaei |
|
همه انسان ها به تدریج می توانند ثروتمند و بی نیاز شوند | جلال فتحی | 0 | 600 |
05-14-2015 03:31 PM آخرین ارسال: جلال فتحی |
|
تبریک روز معلم به اساتید انجمن | sinap | 0 | 696 |
05-02-2015 10:21 PM آخرین ارسال: sinap |