سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
به اميد ديدار - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36)
+--- موضوع: به اميد ديدار (/showthread.php?tid=967)

صفحه ها: 1 2 3 4

به اميد ديدار - pulaki - 09-29-2011 01:26 AM

دوستان در اين مدت كوتاهي كه در كنار شما بودم خيلي چيزها آموختم شايد باندازه همه كتابهايي كه دراين زمينه خونده بودم اما بواسطه كاري كه برايم پيش اومده ناچارم شايد براي هميشه از شما خداحافظي كنم اميدوارم اين برادر كوچكتان را از دعاي خير خود فراموش نفرماييد و بدانيد كه اگرچه پيش شما نيستم اما هميشه به يادتون هستم و خواهم بود بازهم ازينكه اين بنده شرمنده را درجمع صميمي خود راه داديد بينهايت سپاسگزارم خدانگهدار-به اميد ديدار

RE: به اميد ديدار - 3ObHaN - 09-29-2011 01:30 AM

eee
کجا ؟

RE: به اميد ديدار - MARYAR - 09-29-2011 01:35 AM

آقاي پولكي كجا؟ انشاله كه هميشه همه جا موفقيت همراه شماست.
ما هم مطمئنيم كه شما را باز هم در اين انجمن خواهيم ديد. با موفقيت هاي بيشتر...
به اميد موفقيت روز افزون شما در هر كجاي دنيا كه مي رويد.

RE: به اميد ديدار - Suma - 09-29-2011 01:41 AM

منم براتون ارزوی موفقیت دارم و امیدوارم که باز هم اینجا ملاقاتتون کنم

اما مطمن هستم که موفق خواهید بود

RE: به اميد ديدار - کامیار کاظمی - 09-29-2011 07:52 AM

موفق باشید دوست عزیز.اما ما مثل یک خانواده هستیم و مطمئن باشید که جای شما برای همیشه خالی خواهد ماند.منتظر خبرهای خوب از شما هستیم و امیدوارم دوباره به خانواده مجازی خود بازگردید.

RE: به اميد ديدار - دلشاد حسین پور - 09-29-2011 04:02 PM

کجا دوست عزیز ؟

هر جا میری خدا نگهدارت باد

RE: به اميد ديدار - mehdi098 - 09-29-2011 09:00 PM

ذوست عزیز هرکجا میروی خدا به همراهت باد الله نگهدارت باد

RE: به اميد ديدار - jahanagahi - 09-29-2011 09:16 PM

همیشه برای ما عزیزی.HeartHeart

RE: به اميد ديدار - pulaki - 09-30-2011 12:16 AM

سلام دوستان عزيزترازجانم از اظهار لطف همه شما كمال تشكررا دارم راستش را بخواهيد من ميخواستم بواسطه گرفتاريهاي شغلي و پاره اي مسايل و مشكلات ديگر براي مدتي از دنياي اينترنت فاصله بگيرم اما وابستگي عاطفي و معنوي كه به اين سايت مديرمهربان و دلسوز آن وهمه دوستان خوب و باوفا پيدا كرده ام و همچنين محبتهاي بي شائبه همه عزيزان باعث گرديد كه ازين تصميم منصرف شده و همچنان دركنارتان باشم بخداي احد و واحد قسم نه قصد فريب كسيرو داشتم نه ميخواستم حس ترخم كسيرو برانگيزم و باخودشيريني و تحريك احساسات ديگران خودمو عزيزتركنم واقعا ميخواستم برم حمل بر بي ادبي ميشد اگه بدون اطلاع ميرفتم اما عشق حقيقي به فضاي معنوي اينجا و شما دوستان صميمي مرا دوباره به اينجا بازگرداندتا چه قبول افتد و چه درنظر آيد-رضا قهرماني(پولكي)

RE: به اميد ديدار - jahanagahi - 09-30-2011 12:22 AM

(09-30-2011 12:16 AM)pulaki نوشته شده توسط:  سلام دوستان عزيزترازجانم از اظهار لطف همه شما كمال تشكررا دارم راستش را بخواهيد من ميخواستم بواسطه گرفتاريهاي شغلي و پاره اي مسايل و مشكلات ديگر براي مدتي از دنياي اينترنت فاصله بگيرم اما وابستگي عاطفي و معنوي كه به اين سايت مديرمهربان و دلسوز آن وهمه دوستان خوب و باوفا پيدا كرده ام و همچنين محبتهاي بي شائبه همه عزيزان باعث گرديد كه ازين تصميم منصرف شده و همچنان دركنارتان باشم بخداي احد و واحد قسم نه قصد فريب كسيرو داشتم نه ميخواستم حس ترخم كسيرو برانگيزم و باخودشيريني و تحريك احساسات ديگران خودمو عزيزتركنم واقعا ميخواستم برم حمل بر بي ادبي ميشد اگه بدون اطلاع ميرفتم اما عشق حقيقي به فضاي معنوي اينجا و شما دوستان صميمي مرا دوباره به اينجا بازگرداندتا چه قبول افتد و چه درنظر آيد-رضا قهرماني(پولكي)

رضا جان من و ادمین عزیز سایت و دیگر عزیزان دقیقا می دانستیم که برمیگردی. این محیط جائی نیست که عزیزی بخواهد به آسانی آنرا ترک کند و یا دل بکند. همیشه برای ما عزیزی و اکنون خیلی عزیزتر شدی.HeartHeartHeart