تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

استعفا،استعفا
زمان کنونی: 09-28-2025, 11:13 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: فرهاد قربانی
آخرین ارسال: mir abbas
پاسخ: 11
بازدید: 1790

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استعفا،استعفا
01-01-2013, 09:30 PM
ارسال: #1
استعفا،استعفا

بدين وسيله من رسماً از بزرگسالی استعفا می دهم و مسئوليتهای يک کودک شش ساله را قبول می کنم می خواهم به يک ساندويچ فروشی بروم و فکر کنم که آنجا يک رستوران پنج ستاره است می خواهم فکر کنم شکلات از پول بهتر است، چون می توانم آن را بخورم می خواهم زير يک درخت بلوط بزرگ بنشينم و با دوستانم بستنی بخورم می خواهم درون يک چاله آب بازی کنم و بادبادک خود را در هوا پروازدهم می خواهم به گذشته برگردم، وقتی همه چيز ساده بود، وقتی داشتم رنگ هارا، جدول ضرب را و شعرهای کودکانه را ياد می گرفتم، وقتی نمی دانستم که چه چيزهايی نمی دانم و هيچ اهميتی هم نمی داد می خواهم فکر کنم که دنيا چقدر زيباست و همه راستگو و خوب هستند می خواهم ايمان داشته باشم که هر چيزی ممکن است و می خواهم که از پيچيدگي های دنيا بی خبر باشم می خواهم دوباره به همان زندگی ساده خود برگردم، ...می خواهم به نيروی لبخند ايمان داشته باشم، به يک کلمه محبت آميز، به عدالت، به صلح، به فرشتگان، به باران، و به...اين دسته چک من، کليد ماشين، کارت اعتباری و بقيه مدارک، مال شما
من رسماً از بزرگسالی استعفا می دهم

کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته)
گروه برتر،برتر از همه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
01-01-2013, 10:28 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-01-2013 10:30 PM، توسط Peanut.)
ارسال: #2
RE: استعفا،استعفا
(01-01-2013 09:30 PM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط:  
بدين وسيله من رسماً از بزرگسالی استعفا می دهم و مسئوليتهای يک کودک شش ساله را قبول می کنم می خواهم به يک ساندويچ فروشی بروم و فکر کنم که آنجا يک رستوران پنج ستاره است می خواهم فکر کنم شکلات از پول بهتر است، چون می توانم آن را بخورم می خواهم زير يک درخت بلوط بزرگ بنشينم و با دوستانم بستنی بخورم می خواهم درون يک چاله آب بازی کنم و بادبادک خود را در هوا پروازدهم می خواهم به گذشته برگردم، وقتی همه چيز ساده بود، وقتی داشتم رنگ هارا، جدول ضرب را و شعرهای کودکانه را ياد می گرفتم، وقتی نمی دانستم که چه چيزهايی نمی دانم و هيچ اهميتی هم نمی داد می خواهم فکر کنم که دنيا چقدر زيباست و همه راستگو و خوب هستند می خواهم ايمان داشته باشم که هر چيزی ممکن است و می خواهم که از پيچيدگي های دنيا بی خبر باشم می خواهم دوباره به همان زندگی ساده خود برگردم، ...می خواهم به نيروی لبخند ايمان داشته باشم، به يک کلمه محبت آميز، به عدالت، به صلح، به فرشتگان، به باران، و به...اين دسته چک من، کليد ماشين، کارت اعتباری و بقيه مدارک، مال شما
من رسماً از بزرگسالی استعفا می دهم

موافقم, من ماشینمو نگه‌می‌دارم ولی‌، چون بدون اون نمیتونم زندگی‌ کنم 36

-----------------------------------------------------------------------------------------
خدایا شکرت‌ هر چی‌ ازت خواستم بم دادی

01-01-2013, 10:41 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-01-2013 10:43 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #3
آقا فرهاد من فعلا بزرگسال نشدم و حدود 19 سالمه...
کی بیام سوئیچ ماشینو بگیرم.....
کارت اعتباری رو هم میخوام...
دستت درد نکنهBig GrinBig Grin

ولی خیلی زیبا بود متنش واقعا وقتی آدم بزرگتر میشه خیلی نسبت به گذشته زیبایی هارو از دست میده و وقتی کودک هست به وسعت زمان بزرگشالی اون لذت هارو حس نمیکنه

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
01-01-2013, 10:52 PM
ارسال: #4
شما زحمت نکش این همه راه رو نیا، ادرس بده برات بفرستم..و باشرمندگی من نتونستم زیاد پول جمع بکنم.پورشه و .. بگیرم. فعلا یه پراید هست ،وانت رو هم که مسعود اومد برد..بابت کارت اعتباری شرمنده،مهیار (شریک چای خشک) قولشو به اون دادم.10_00310_00310_00310_00310_00310_003

کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته)
گروه برتر،برتر از همه
01-02-2013, 08:21 PM
ارسال: #5
خوش به حال اون روزها چه پاکی در وجود ما بود.

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
01-02-2013, 08:46 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-02-2013 08:48 PM، توسط Peanut.)
ارسال: #6
(01-02-2013 08:21 PM)soltan_sal نوشته شده توسط:  خوش به حال اون روزها چه پاکی در وجود ما بود.

ما هنوز همون انسانها هستیم، همون روحِ آزاد و شاد درمون هست، فقط جسممون که بزرگتر شده
راستشو بخوای من هنوز‌م همه اینکارا رو می‌کنم حتا بیشتر از اینم می‌کنم ،،،هر روز 363636
آسونه ولی‌ یکم تمرین می‌خواد و باورِ

-----------------------------------------------------------------------------------------
خدایا شکرت‌ هر چی‌ ازت خواستم بم دادی

01-02-2013, 09:55 PM
ارسال: #7
استعفا نده ! تلفیق کن کودکیتو با بزرگسالی....
پیشنهاد بود
آرزو موفقیت نا محدود

قول میدم !
روزی میرسه که دیگه پول ارزشی نداره علم آدماس که اونارو متفاوت میکنه
GoOd luck
01-02-2013, 10:10 PM
ارسال: #8
هر سنی شیرینی بخصوص بخود را دارد. من حاضر نیستم جای هیچکدام را با هم عوض کنم.
WinkWinkWinkپس فرهاد جان هم ماشینم را لازم دارم هم کارت اعتباریم را.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
01-02-2013, 10:34 PM
ارسال: #9
ميشه كودكي كرد كافيه اين اجازه رو به كودك درونت بدي Smile
بعضي از ماها يه شيطنتايي ميكنيم كه به عقل جن هم نميرسه چه برسه كودك Big Grin

01-02-2013, 11:53 PM
ارسال: #10
بيشتر دوست دارم به جاي اينكه برگردم به كودكي بزرگتر بشم و دنياي زيبايي كودكي رو براي خيلي از كودك هاي اينده قشنگتر وامن تر بكنم ويك گوشه بشينم ولذت ببرم از دوران كودكي كه دارند

[تصویر: 63740478307662590299.jpg]
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS