ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
فروش نــــــان سنگك زمان کنونی: 09-25-2025, 04:06 PM |
|||||||
|
فروش نــــــان سنگك
|
06-13-2018, 04:29 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
RE: فروش نــــــان سنگك
سلام
نمی دونم الان که دارم این مطلب رو می نویسم نانوایی هنوز برقراره یا نه ؟ کارگر داری یا نه؟ اینکه گفتی "مردم ما نان نميخورن" خیلی جمله اشتباهی هست . اتفاقا مردم ما هر چی نخورن ، این یک قلم از سفره شون نمیفته چون هنوز ارزانترین و سیر کننده ترین چیزه.... من سابقه چندین سال نانوایی رو دارم و گفتم بهتره این مطالب رو بهت پیشنهاد بدم: 1- اولین شرط نانوایی کیفیت نانه ، اگه کیفیت نان خوب باشه مردم از هر جایی میان پیشت! فهمیدن اینکه کیفیت چطوره هم کار سختی نیست؟ اول باید یه صندوق نظر سنجی و یه خودکار و چند تا برگه و از مشتریات نظر سنجی کنی ببینی چه کاره ای؟ دوم کیفیت نونت رو با یه سنگکی که فروش خوب داره مقایسه کنی.. اگه دیدی واقعا کیفیت پایین داره ، باید سریعا رفعش کنی با استخدام یه خلیفه کار بلد چون خمیر خیلی مهمه 2- بهداشت توی نونوایی خیلی مهمه ، مردم خیلی براشون اهمیت داره جایی که نون می گیرن بهداشتی باشه، از در و دیوار و کف مغازه گرفته تا نوع پوشش کارگر ها 3- موقعیت مکانی نونوایی: ببین دور و برت چند تا نونواییه ، اگه تعداد زیاده باید جای نونوایی رو عوض کنی 4- امروزه دیگه مردم به دلیل مشغله کاری زمانی به یاد خرید نان میفتن که اکثر نونوایی ها بسته هستش و می رن به سمت سوپر مارکت ها و فروشگاه های زنجیره ای... یکی از روش ها اینه که با فروشگاه هایی که مشتری زیاد داره کار کنی و هر روز بهشون نون بدی 5- فروش نان به رستوران ها، دانشگاه ها، کارخانجات ، بیمارستان ها و .... 6- تایم پخت نان هم خیلی مهمه ، باید تایمی رو انتخاب کنی که کمتر نونوایی باز باشه، مثلا صبح ها 7- معمولا کنار هر نونوایی یه سوپر مارکتی هست ، اگه نیست و مغازه خالی کنار نونوایی هست به چند نفر پیشنهادش رو بده ، این کار رو می تونی در مورد کباب داغ نان داغ،آش فروشی و ... هم به کار بگیری و اینکه: می تونی چند تا صندلی بزاری تا مشتریانت راحت بشینن ، یه کتابخانه کوچیک با چند تا کتاب بزاری سمت مشتریان، تلویزیون بزاری ، سیستم گرمایش و سرمایش مشتری مهمه، فضایی که مشتری باید نون رو سرد کنه کافی باشه، کارت خوان باید داشته باشی،صف زن و مرد باید با نصب بنر تفکیک کنی و اینکه ما خودمون یه حساب خیریه داشتیم و مشتریانی که وضعشون خوب بود ، پول می دادن و ما به اونایی که محلی بودن و می دونستیم وضع خوبی ندارن نون می دادیم یا به بهزیستی نون می دادیم در راس همه این ها طرز برخورد با مشتریانت خیلی خیلی خیلی مهمه پاینده باشی |
|||
|
پیام های داخل این موضوع |
فروش نــــــان سنگك - samiei8079 - 07-19-2017, 05:40 PM
RE: فروش نــــــان سنگك - irandac - 07-20-2017, 03:41 AM
RE: فروش نــــــان سنگك - samiei8079 - 07-21-2017, 04:11 PM
RE: فروش نــــــان سنگك - mahan99 - 07-22-2017, 10:56 AM
RE: فروش نــــــان سنگك - مسعود نامی - 06-13-2018 04:29 PM
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
جذب سرمایه گذار جهت توسعه یک استارت آپ خرید و فروش | userktm | 0 | 382 |