تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

جذب سرمایه گذار جهت توسعه یک استارت آپ خرید و فروش
زمان کنونی: 09-29-2025, 02:13 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: userktm
آخرین ارسال: userktm
پاسخ: 1
بازدید: 390

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
07-05-2020, 02:53 PM
ارسال: #1
سلام. استارت آپی رو مجددا شروع کردیم که قبلا در بازار تهران اجرا شده و جواب داده بود و به سوددهی هم رسیده بود اما بعد از مدتی به علت جدا شدن شریک و نبود سرمایه رها شد. دوباره سیستم رو با شکل جدید و نام جدید راه اندازی کردم و تغییرات عمده ای رو با توجه به نظرات مشتریان سابق اعمال کردم و قراره که بخش های متعددی رو به سیستم اضافه کنم که فاز اول آن تکمیل شده و فعالیت خود را بصورت خرد شروع کرده است. جهت توسعه نرم افزار و پیش برد فازهای بعدی سیستم به یک سرمایه گذار احتیاج داریم.
تعداد فازها و پلن های پروژه: 5 فاز کلی، فاز ابتدایی اجرایی شده و 4 فاز بعدی از ماه آینده شروع به تکمیل شدن خواهد کرد.
مقدار سرمایه مورد نیاز : ابتدا دفتر و تجهزیات شامل سیستم های کامپیوتری و شبکه است مقداری سرمایه جهت استخدام و البته تبلیغات
درصد موفقیت پروژه : 90 درصد.
میزان سود قابل تعلق به سرمایه گذار : قابل مذاکره
حداقل درآمد احتمالی بعد از 1 سال فعالیت :
ماهانه 50 الی 75 میلیون تومان. (پیشبینی بدترین حالت)
در صورتی که سوالی داشتید و توضیح بیشتری خواستید من در خدمتتون هستم.

در ضمن پروژه به شکل MVP قبلا در بازار تهران اجرا شده و به سود دهی رسیده بود و طی زمانی 1 ماه و نیمه به سود دهی رسیده بود که بعد از جدا شدن شریک بنده و نبود سرمایه گذار و اسپانسر بدلیل توسعه پیدا نکردن و عدم رفع اشکالات و مشکلات مالی پروژه به ثمر ننشست.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  جا و سرمایه دارم لطفا راهنمایی کنین Mv1014 0 360 06-11-2020 10:10 PM
آخرین ارسال: Mv1014
  فروش نــــــان سنگك samiei8079 4 889 06-13-2018 04:29 PM
آخرین ارسال: مسعود نامی
  فروش دستبند در مشهد rooya_gity 0 727 03-12-2016 09:56 PM
آخرین ارسال: rooya_gity
  جذب سرمایه گذار و اسپانسر mehdi30mark 0 460 01-12-2016 04:50 AM
آخرین ارسال: mehdi30mark

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS