ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

سری مقالات کاربردی تجارت، مدیریت کسب و کار، بازاریابی
زمان کنونی: 09-26-2025, 03:01 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Delta.H
آخرین ارسال: Delta.H
پاسخ:
بازدید: 2364

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امیتازات : 2.93
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سری مقالات کاربردی تجارت، مدیریت کسب و کار، بازاریابی
10-02-2014, 06:19 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 10-02-2014 06:25 PM، توسط Delta.H.)
ارسال: #6
دیگر نگران شغل خود نباشید و روی مسیر شغلی متمرکز شوید
دیگر نگران شغل خود نباشید و روی مسیر شغلی متمرکز شوید

سال‌های سال به کارآفرینان گفته ایم که «اطمینان حاصل کنید که زمان زیادی را صرف برنامه ریزی برای کسب و کار خود می‌کنید، نه فقط پر کردن سفارشات و صادر کردن رسیدها.» همیشه شعار قلبی کارآفرینان این بوده که «همانقدر که در کسب و کار خود فعالیت می‌کنید، به همان اندازه روی آن کار کنید.»

برای یک کارآفرین این بدان معنی است که زمان‌های خالی درون برنامه‌ی روزانه‌ی خود را بیرون بکشند و از آن برای تفکر درباره‌ی آینده استفاده کنند. همیشه یک کاتالوگی هست که باید فرستاده شود و همیشه تماس با یک مشتری وجود دارد که باید انجام شود. برای انجام این کارهای همیشه وقت هست، ولی باید زمانی هم کنار بگذارید تا در مورد آینده بیندیشید. برای حقوق بگیرها هم همین است. ما باید حداقل به همان اندازه که درباره‌ی انجام دادن شغل‌های خود فکر می‌کنیم، روی مسیر شغلی خود هم متمرکز باشیم، ولی چه درصدی از افراد شاغل این کار را می‌کنند؟

شاید با خود فکر می‌کنیم که «من در این کار خیلی خوب هستم و همه چیز خوب پیش می‌رود.» شاید هم این اتفاق بیفتد. امیدواریم همینطور باشد. ولی اگر اوضاع تغییر کند چه؟

ممکن است همین فردا این شغل را از شما بگیرند. نمی خواهم شریر باشم. ولی حقیقت دارد. من می‌دانم. چون تلفن‌های ما شب و روز زنگ می‌خورد و مردم به ما می‌گویند که «فکر می‌کردم جایگاه شغلی مستحکمی دارم، ولی اونا واحد ما رو فروختن و الان بیکارم.»

حتی اگر موقعیت شغلی باثباتی داشته باشید، آیا این شغل بهترین خیابان در مسیر شغلی شما برای رسیدن به اهدافتان است؟ آیا در مسیر شغلی خود هدفی غیر از خوشحال کردن رئیس خود و دریافت یک گزارش بازنگری خوب در پایان سال، دارید؟ فضای کاری در هزاره‌ی جدید از فضایی که والدین ما در آن کار می‌کردند متفاوت است. اکنون همه‌ی ما کارآفرین هستیم، صرف نظر از اینکه چه قدر حقوق می‌گیریم. نمی شود صرفاً با انجام بسیار خوب شغلی که در آن هستید روزگار را گذرانید. ما نیاز داریم که به خودمان فکر کنیم، به آینده‌ی خود و چیزهایی که می‌خواهیم در یک سال آینده و پنج سال آینده انجام دهیم. باید برنامه‌های خود را داشته باشیم، برنامه‌هایی که کاملاً با برنامه‌هایی که مدیر ما برایمان دارد متفاوت است.

برخی مدیران برای کارمندان خود برنامه‌ی مسیر شغلی ندارند. آنها نمی خواهند چیزی تغییر کند. یکی از مشتریان ما یک بار به ما گفت «مدیر من گفت که بسیار خوشحال خواهد بود اگر تا زمان بازنشستگی ام پشت همین میز بمانم. یعنی بیست تا بیست و دو سال دیگر. توجه کنید که مدیر من هیچ تضمین شغلی به من نمی دهد. ولی نمی خواهد در هیچ زمینه‌ی جدیدی به من آموزش دهد. نمی خواهد من رشد کنم. نمی خواهد که من چیدمان فعلی آن‌ها را تغییر دهم. من آن بیرون روی بند دارم خشک می‌شوم تا زمانی که یکی از راه برسد و بگوید که باید مسیر شرکت را تغییر دهیم.»

البته که کاملاً درست می‌گوید. باید نصفی از مغز و بدن خود را صرف انجام کاری کنید که اکنون در اختیار دارید. نصف دیگر روی مسیر خودتان متمرکز خواهد بود، و آن برنامه چیزی است که باید مثل یک راز پیش خودتان نگه دارید، زیرا در بازار استعدادهای هزاره‌ی جدید، برنامه‌هایی که کارفرماهایمان برایمان دارند با برنامه‌های شما به احتمال زیاد تناقض دارند، و در نهایت این برنامه‌ی شما است که پیروز خواهد بود.

بیشتر ما عادت نداریم در مورد مسیر شغلیمان فکر کنیم. ولی این ماهیچه‌های جدید را هم باید تقویت کرد. برای شروع به این سوال‌ها پاسخ دهید:
  • با فرض اینکه کارفرمای من نمی خواهد در پستی که دارم تغییری ایجاد کند، آیا من می‌خواهم یک سال دیگر در همین شغل باشم؟
  • آیا در این شغل، تا یک سال دیگر، چیزهایی برای یادگیری وجود دارند یا کارهایی که روزمه‌ی من را بهبود بخشند؟
  • اگر در این سازمان باقی بمانم، چه موقعیت‌های شغلی دیگری هستند که می‌توانم به آن‌ها برسم تا شعله و قدرت خودم را گسترش دهم و جذابیت بیشتری برای دیگر سازمان‌ها پیدا کنم؟
  • اگر به این فکر بیفتم که در سال ۲۰۱۵ از این شغل بیرون بروم، دنبال چه شغلی خواهم بود؟ چه نوع از کارآفرینان دارای مشکلات کسب و کاری هستند که من قادر به برطرف کردن آن خواهم بود؟

زمانی که در مسیر شغلی خود ارتفاع می‌گیرید، از علف‌های هرز و خس و خاشاک فاصله بگیرید و به مسیر شغلی خود فکر کنید، آن گاه بیشتر احساس قدرت خواهید کرد. خواهید دید که رابطه‌ی شما با رئیستان هرچقدر هم که خوب باشد، در بلندمدت فرقی به حال شما نخواهد کرد. این تنها یک نقطه در مسیر شما است. شما مسئول هستید، نه رئیس شما و نه هیچ کس دیگری. به شما بستگی دارد که تصمیم بگیرید از زندگی و مسیر شغلی خود چه می‌خواهید و سپس برای رسیدن به آن تلاش کنید.

شما کاملاً توانایی این را دارید که مسیر شغلی دلخواه خود را داشته باشید. تنها چیزی که باقی می‌ماند تمرکز روی آن است. به این متن مثل یک تلنگر نگاه کنید، و از الان شروع کنید!

منبع http://www.forbes.com
ترجمه: کاریا

.

[تصویر: emza01.png]
[تصویر: emza02.png]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
دیگر نگران شغل خود نباشید و روی مسیر شغلی متمرکز شوید - Delta.H - 10-02-2014 06:19 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  تجربیات من (کسب درآمد از کافه بازار) قدم به قدم تا استقلال مالی 100 % تضمینی Amin-Bagheri 4 2,076 07-22-2016 07:12 PM
آخرین ارسال: MashTi Ali
  کسب و کارهای فنی با درآمد بالا کدامند؟ محمد یوسفی 3 3,483 03-06-2016 01:25 PM
آخرین ارسال: moele
  بازاریابی Amiraliamirali 22 3,316 09-29-2015 11:08 PM
آخرین ارسال: Amiraliamirali
  پله اول مدیریت وب را دقیق ببینید هورداد 0 1,242 09-24-2015 03:27 PM
آخرین ارسال: هورداد
  بوم مدل کسب و کار mehdi098 0 748 06-17-2015 02:15 AM
آخرین ارسال: mehdi098
  آینده ی مشاغل آی تی و شروع کسب و کار ABNS 5 2,244 05-22-2015 12:16 PM
آخرین ارسال: mehdi53gh
  بازاریابی بکنم؟ ashena_73 12 2,955 02-23-2015 11:03 AM
آخرین ارسال: ashena_73
  درخواست پیشنهاد کسب و کار در خانه iranboy 20 5,935 09-13-2014 02:37 PM
آخرین ارسال: tan-graphic
  برای پولدار شدن چه کار باید کرد؟ صدفی 5 3,522 08-22-2014 02:32 AM
آخرین ارسال: پول دوست ولی شیرازی
  کسب موفقیت شغلی و تجاری برای شما mohammadshamosi 23 6,245 05-29-2014 10:40 AM
آخرین ارسال: mohammadshamosi
  آموزش کسب درآمد از طریق وبلاگ amirE5Ey 29 7,956 04-12-2014 11:24 PM
آخرین ارسال: zamini
  چگونه برای وبلاگ طرح کسب و کار بنویسیم؟ MARYAR 5 2,771 03-13-2014 11:21 PM
آخرین ارسال: saeed.abdollahi
  یادگیری چند کسب و کار برای میلیادر شدن ناصر صادقی 13 7,597 02-21-2014 04:14 PM
آخرین ارسال: ham_missyou
  10 توصیه مهم در کسب و کار از زبان تاجر بزرگ ایران مــجــیــנ 7 3,316 01-12-2014 10:17 PM
آخرین ارسال: davodmyar
  مدیریت زمان mohammadshamosi 4 1,773 12-10-2013 06:55 PM
آخرین ارسال: Fela.Want
  تکنیک های ساده برای پس انداز و کسب امنیت مالی mohammad62 6 2,735 11-06-2013 08:46 PM
آخرین ارسال: REZA HAJISALIMI
  مدیریت مالی در شروع زندگی دانشجویی sherafati 3 1,737 11-06-2013 09:41 AM
آخرین ارسال: NoBody
  ایده های بازاریابی برای تجارت سود آور-ایده های کلی bagheria 0 1,495 10-21-2013 06:24 PM
آخرین ارسال: bagheria
  پنج استراتژی برای هوشمندانه کار کردن به جای زیاد کار کردن ceyton 1 1,582 08-12-2013 07:01 PM
آخرین ارسال: نرگس فیاض
Wink نکات کلیدی موفقیت در بازاریابی Fela.Want 0 944 05-31-2013 07:57 AM
آخرین ارسال: Fela.Want

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS