تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

آشنایی با سیستم پولسازی و سرمایه گذاری
زمان کنونی: 09-29-2025, 03:09 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: 3ObHaN
آخرین ارسال: maryam_f123
پاسخ:
بازدید: 31250

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 39 رأی - میانگین امیتازات : 3.05
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آشنایی با سیستم پولسازی و سرمایه گذاری
06-11-2014, 03:19 PM
ارسال: #90
RE: آشنایی با سیستم پولسازی و سرمایه گذاری
(06-04-2014 08:14 PM)MARYAR نوشته شده توسط:  عالیه آقای رضایی
خیلی خوشحالم که دوستانی برخاسته از همین انجمن، دوستانی که شب و روزهای بسیاری با هم داشته ایم و باهم مباحث زیادی را پیگیری کرده ایم کتاب منتشر و چاپ کنند بجای هزاران نفری که فقط بلدند حرف های دیگران را کتاب کنند و به خورد اعضای محترم سایت بدهند و اینجا را تبلیغگاه خود کنند. من بی صبرانه و بدون اعراق منتظر کتاب خوب شما هستم تا هم خودم مطالعه کنم و هم برای همکاری در پحش و فروش آن به شما دوست گرامی و قدیمی کمک کنم

خانم MARYAR ممنون از دگرمی شما ، تبلیغ کتاب نشود ، نوشتن و بازنویسی مداوم کتاب برای ساده تر کردن مفاهیم پولسازی سیستمی در قالب ماشین پولسازی ، بصورتیکه افراد عادی نیز با ایده های خود بتوانند آنرا به اجرا درآورند ، از دغدغه های من بوده است بطوری که واقعاً بتوان آنرا در جامعه ایران پیاده کرد .

برای این کتاب از بیش از 300 منبع و نمونه های در دسترس استفاده شده است که امیدوارم مطالب مطرح شده که بزبانی ساده تر از مطالب این تاپیک بیان شده است ،دوستان را در پیاده سازی و ساختن ماشین پولسازی دائمی کمک نماید .

نقل قول :استاد عزیزم منتظر کتابتون هستم.اگر میشه نسخه ی پی دی اف اون رو هم برای فروش بذارید. من هم سیستم سازی یک نوع فست فود سلف سرویس زنجیره ای رو تو برنامه دارم ولی به خاطر سرمایه ی کم فعلا در قالب مغازه ای کوچیک میخوام اون رو اجرا کنم و فعلا کسب تجربه کنم.البته کار اداری رو هم دارم و با پیشرفت در زمینه ی فست فود کار اداری و کنونی خودم رو کنر خواهم گذاشت.
به امید موفقیت تمام دوستان انجمن مخصوصا شما استاد عزیزم.

متشکرم جناب هاشمی عزیزانشاءالله به محض دریافت مجوز قبل از انتشار کتاب فایل پی دی اف آنرا در قالب مالتی مدیا در فروشگاه انجمن ارائه خواهیم کرد .
در باره ایده فست فود زنجیره ای : مراحل قبل از گسترش ، اجرای نمونه ای موفق و شهرت و برند سازی است که باید طی یکی دوسال آتی به آن دست پیدا کنید . با خواندن کتاب به مطالبی تخصصی و نمونه های موفق در ایران و جهان نیز آشنایی پیدا خواهید کرد .
موفق باشید

نقل قول :سلام احمید جان
خداوکیلی مطالبت نیاز به بالای 10 بار خوندن داره و چقدر از این مطالب میشه نقشه گنج کشید بیرون . دقیقا صحبت از استخراج طلاست .
یک زحمت بکش روش سیستم سازی کوکا کولا و پپسی رو هم آنالیز بفرمایید ممنون میشم .
توی جریان کارهات هستم . اشالله موفق باشی .

دوست خوبم جناب سیدی زاده عزیز :
لطفتان همیشه شامل حال ماست ممنونم از اینکه این مطالب درزمینه پیشرفت کاری شما مفید باشد.
در رابطه با غول های دنیای نوشیدنی هم چشم تا حد امکان به آنالیز مدل های فعالیت آنها اقدام خواهیم کرد و دعوای همیشگی آنها را در زمینه تبلیغاتی بازگو خواهیم کرد .
آخه دامنه مطالب آنقدر تخصصی است که واقعاً در بعضی زمینه ها باید دوستان نیز کمک کنند تا مطالب بیشتری باز گو شود .

هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: آشنایی با سیستم پولسازی و سرمایه گذاری - ahmad rezaee - 06-11-2014 03:19 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  :: آیا حاضرید با 500 هزار تومان زندگی تازه ای آغاز کنید ؟ shirazi021 14 8,414 08-14-2015 12:39 PM
آخرین ارسال: هلاله
  داستان نابودی سرمایه‌گذاران و کارآفرینان ایرانی karafarin 0 1,170 08-04-2014 10:17 AM
آخرین ارسال: karafarin
  سوال و جواب های تاپیک سیستم سازی 3ObHaN 50 10,121 06-11-2014 03:48 PM
آخرین ارسال: ahmad rezaee
  رقابت پست با پیک‌موتوری‌ها جدی شد/ از شمال تا جنوب تهران ۶ هزار تومان karafarin 4 1,560 11-16-2013 11:57 PM
آخرین ارسال: حمید رضا غ
  این خرید یک سرمایه است یا هزینه؟ کامیار کاظمی 15 3,620 10-28-2013 09:18 PM
آخرین ارسال: soshiant
  رابطه شغل با کار as98749874 3 879 07-18-2013 05:31 PM
آخرین ارسال: Elixir
  تجمیع سرمایه بین میلیاردر های آینده ایران ninos 6 1,761 05-28-2013 10:27 PM
آخرین ارسال: ebrahim.ev
  هفت نکته برای شروع یک سرمایه گذاری موفق karafarin 0 1,101 03-17-2013 08:08 PM
  چگونه با حل مشکلات خودمان ثروتمند شویم ؟ ahmad rezaee 24 6,693 03-16-2013 11:40 PM
آخرین ارسال: ehsan21
  توقف کسب‌و‌کار شما با این هفت اشتباه karafarin 0 608 01-27-2013 06:42 PM
  قدرت کدام بیشتر است؟ سرمایه اولیه 10 میلیون تومانی یا قدرت اراده سخنگوی دولت 112 23,324 12-01-2011 01:57 PM
آخرین ارسال: MARYAR

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS