قدرت کدام بیشتر است؟ سرمایه اولیه 10 میلیون تومانی یا قدرت اراده - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مباحث داغ (چالش ها) (/forumdisplay.php?fid=142) +--- موضوع: قدرت کدام بیشتر است؟ سرمایه اولیه 10 میلیون تومانی یا قدرت اراده (/showthread.php?tid=743) |
RE: قدرت کدام بیشتر است؟ سرمایه اولیه 10 میلیون تومانی یا قدرت اراده - mosafer bedar - 09-13-2011 01:55 PM سلام سخنگوی برره شمالی و جنوبی الان وقت ندارم بنویسم وقتی اومدم برره حتما می نویسم. میدونم که نتیجه آن زیباست و کسی هم هک نمیشه RE: قدرت کدام بیشتر است؟ سرمایه اولیه 10 میلیون تومانی یا قدرت اراده - jahanagahi - 09-13-2011 02:07 PM کاش سخنگوی عزیز به سئوالات عزیزان هم توجهی میکردند.ممنونم. RE: قدرت کدام بیشتر است؟ سرمایه اولیه 10 میلیون تومانی یا قدرت اراده - سخنگوی دولت - 09-13-2011 02:26 PM آقا جون. اگه به برخی سوالا نتونستم جواب بدم عذر می خام. ممکنه ندیده باشمشون. اگه تو همین جا برام کپی کنیدشون ممنون می شم. و اگه این عقل گردم ما تونست بهش جواب می دم. بازم شرمنده. وضع اینترنتهای برره خیلی بد شده. فکر کنم این پایین برره ای ها رفتن تو سیمای اینترنت گیر کردن. RE: قدرت کدام بیشتر است؟ سرمایه اولیه 10 میلیون تومانی یا قدرت اراده - MARYAR - 09-13-2011 02:38 PM (09-13-2011 02:07 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: کاش سخنگوی عزیز به سئوالات عزیزان هم توجهی میکردند.ممنونم. من هم با آقاي قربانيان موافقم گاهي دوستان سوالاتي دارند اگر به آنها جواب داده شود صميميت بين اعضا ايجاد مي شود وگرنه اعضا دلسرد مي شوند. RE: قدرت کدام بیشتر است؟ سرمایه اولیه 10 میلیون تومانی یا قدرت اراده - 3ObHaN - 09-13-2011 02:51 PM 1- بهم بگو اسمت چیه: سید سبحان جوادی 2- بهم بگو چند سالته: 17 سال ، اما با سن اقا هوشنگ جمع بشه میشه 78 سال 3- بهم بگو رشته تحصیلیت چیه: ریاضی فیزیک ، دانشگاه هم میخوام حقوق بخونم 4- بهم بگو رشته ای که توش کسب در آمد می کنی چیه : فعلا جیب پدر ! ولی به سن قانونی رسیدم میرم سراغ دفتر ایده 5- بهم بگو تخصصت تو چه کاراییه( منظورم از تخصص اینه که از چه کاری نون در میاری): استفاده از جیب پدر ، ولی تو کامپیوتر وس خنرانی و سیاست تخصص خوبی دارم / 6- بهم بگو تا حالا کار تیمی کردی: اره گلم خیلی 7- تو اون کار تیمی چند نفر آدمیزاد عضو بودن: انجمن اسلامی مدارس ، دقیق نمیدونم ، بیش از 500 هزار تا ولی شورای مرکزی 200-300 نفر 8- اون کار تیمی به نتیجه رسید تا تیم منفجر شد و از هم پاشید؟ له نتبجه رسید ، ولی ما منفجر شدیم 9- چرا اون تیمه از هم پاشید؟ اگر تیمه پاشید از هم به این سوال جواب بده.:.................................. 10- اصلا اون تیمه رهبر یا لیدر داشته؟ اره ، تو سطح کشور ، لیدر داریم ، بعد میاد تو سطح استان بعد شهرستان که لیدرش خودمم 11- اتومبیل داری یا نه؟(منظور از اتومبیل هر چیزی که چهار تا چرخ داره و حداق 10 کیلومتر راه بره): خودم نه ولی بابام داره منم ازش استفاده میکنم . 12- بهم بگو چقدر سیریشی یعنی تو کارت جدی هستی و چرا اینقدر سیریشی؟ جدی هستم ولی سیریش نه ، به نظرات دیگران احترام میذارم ! از انجام بعضی کار ها هم که احساس میکنم به شخصیتم صدمه بزنه ، پرهیز میکنم 13- بهم چرا اومدی چسبیدی به این انجمن؟ بچه های خوب سایت ، این ها شدن خونواده ی من 14- تو این انجمن چی دیدی؟ چیز خاصی ندیدم ، ولی عشق رو لمس کردم 15- و آخری اینکه چقدر به خودت ایمان داری؟ اینو خوب توضیح بده : خیل خیلی زیاد ، بهم ثابت شده که اونقدر والا هستم که به خودم ایمان داشته باشم . ولی تا جایی که ریسک یا به قول امروزی ها ریکس کارم از حدی که خودم واسه خودم تعیین کردم بالا نره و مغرور هم نشم . ولی اگه بخوایم 100 درصد حساب کنیم ، تو رده های سنی گوناگون و شرایط گوناگون از 85 درصد تا 95 درصد . RE: قدرت کدام بیشتر است؟ سرمایه اولیه 10 میلیون تومانی یا قدرت اراده - سخنگوی دولت - 09-13-2011 03:23 PM دوست عزیز سید سبحان جوادی فرم پر شده را دریافت کردم. ممنون. یکی باید منتظر بمانیم تا حداقل تعداد فرم پر شده 10 تا بشه. با پر شدن فرم ها شاید بتونیم با ظرفیتهای همدیگه بیشتر آشنا بشیم. راستی چرا از برره رفتی و ما را تنها گذاشتی. یادته توبرره فقط دوتا خونه فاصله داشتیم و همیشه این پایین برره ای ها روزی دوبار سایتهای مارو هک می کردن؟ یادته؟ RE: قدرت کدام بیشتر است؟ سرمایه اولیه 10 میلیون تومانی یا قدرت اراده - 3ObHaN - 09-13-2011 03:53 PM ممنون اره یادمه ، تقصیر گرده نخود بود ... خرزو خان گفت سبحان ، بیا بریم و منم رفتم باهاش ![]() برره رو به یه دست نچسکو فروختم RE: قدرت کدام بیشتر است؟ سرمایه اولیه 10 میلیون تومانی یا قدرت اراده - سخنگوی دولت - 09-13-2011 03:53 PM اینم خودم پر می کنم. خواهش می کنم با دقت و صداقت فرم را پر کنید. در انتهای این بحث و بسته به تعداد و نوع تخصص ها به نتایج جالبی اشاره خواهیم کرد: 1- بهم بگو اسمت چیه:پورمند 2- بهم بگو چند سالته:30 3- بهم بگو رشته تحصیلیت چیه:مهندس شیمی 4- بهم بگو رشته ای که توش کسب در آمد می کنی چیه:فرمولاتور هستم تو شرکتهای مختلف اعم از شیمیایی- دارویی-آزمایشگاه های آنالیز 5- بهم بگو تخصصت تو چه کاراییه( منظورم از تخصص اینه که از چه کاری نون در میاری):از راه فرمولاسیون و سنتز مواد شیمیایی و دارویی 6- بهم بگو تا حالا کار تیمی کردی:نزدیک 7 بار 7- تو اون کار تیمی چند نفر آدمیزاد عضو بودن:معمولا تیمهای 4 تا 7 نفره 8- اون کار تیمی به نتیجه رسید تا تیم منفجر شد و از هم پاشید؟بله به نتیجه رسید. نتایج خوبی هم داد. 9- چرا اون تیمه از هم پاشید؟ اگر تیمه پاشید از هم به این سوال جواب بده.:بابا به خدا اون تیمه نه اون تیمه و نه من هیچ کدوممون نترکیدیم. 10- اصلا اون تیمه رهبر یا لیدر داشته؟بله رهبر هم داشت. رهبرش برره ای بود. 11- اتومبیل داری یا نه؟(منظور از اتومبیل هر چیزی که چهار تا چرخ داره و حداق 10 کیلومتر راه بره):یه چارچرخه دارم. 12- بهم بگو چقدر سیریشی یعنی تو کارت جدی هستی و چرا اینقدر سیریشی؟ آره جدیم. حداقل تو حوزه کاریم خیلی سیریشم. 13- بهم چرا اومدی چسبیدی به این انجمن؟ گفتم که. ما برره ای ها هر جا بوی پول و آدمایی که دنبال پولن به مشاممون برسه سریع کوچ می کنیم و میریم اون طرفی.( از نظر غیر برره ای تواینجا فکرا دارن یه هدف را دنبال می کنند و برای حرکت به سوی هدف مشترک بهتر است این قطرات به هم بپیوندند و بشن یه رودخونه) 14- تو این انجمن چی دیدی؟ اولش یه چک را دیدم زده بودن سر در وبلاگ بعدش آقا سبحان و بعدش آقای قربانیان و بعدش......و بعدش و.......................... 15- و آخری اینکه چقدر به خودت ایمان داری؟ اینو خوب توضیح بده. خیلی به اندازه یه برره ای به خودم ایمان دارم. همن قدر که تا حالا فقط و فقط به کمک اون به هدفام رسیم. RE: قدرت کدام بیشتر است؟ سرمایه اولیه 10 میلیون تومانی یا قدرت اراده - MARYAR - 09-13-2011 04:14 PM - بهم بگو اسمت چیه:مريم 2- بهم بگو چند سالته:27 3- بهم بگو رشته تحصیلیت چیه:ارشد مهندس فناوري اطلاعات گرايش تجارت الكترونيك 4- بهم بگو رشته ای که توش کسب در آمد می کنی چیه:كامپيوتر نرم افزار- تجارت الكترونيك 5- بهم بگو تخصصت تو چه کاراییه( منظورم از تخصص اینه که از چه کاری نون در میاری):فن بيان و نوشتن(نويسندگي) 6- بهم بگو تا حالا کار تیمی کردی:4بار (بيشترش پروژه هاي نرم افزاري و آناليزي بود) 7- تو اون کار تیمی چند نفر آدمیزاد عضو بودن: 4 تا 10 نفره 8- اون کار تیمی به نتیجه رسید تا تیم منفجر شد و از هم پاشید؟بله به نتیجه رسید 9- چرا اون تیمه از هم پاشید؟ اگر تیمه پاشید از هم به این سوال جواب بده.:--------- 10- اصلا اون تیمه رهبر یا لیدر داشته؟بله 11- اتومبیل داری یا نه؟(منظور از اتومبیل هر چیزی که چهار تا چرخ داره و حداق 10 کیلومتر راه بره):از خودم خير 12- بهم بگو چقدر سیریشی یعنی تو کارت جدی هستی و چرا اینقدر سیریشی؟ در كارم جدي و با اراده جلو مي رم- چون عاشق نوشتن و تدريس در دانشگاه هستم و همچنين عاشق تحليل وبرنامه ريزي هاي گروهي و انجام پروژه هاي فاز بندي شده 13- بهم چرا اومدی چسبیدی به این انجمن؟ چون پشت اين انجمن هم كاراي گروهي عظيمي هست با آدماي راسخ و هدفاي بزرگ 14- تو این انجمن چی دیدی؟ مهر صفا صداقت- هروقت هر يك از اعضا مشكلي براش پيش ميامد همه با سرعت براي رفع مشكلش به طرفش ميامدند. و اين يعني ارزش بزرگ در فضاي مجازي 15- و آخری اینکه چقدر به خودت ایمان داری؟ در مورد اين سوال گاهي خيلي ايمان دارم و گاهي دچار تزلزل مي شم- مثل الان كه قراره هفته آينده جلسه دفاعيه تز داشته باشم كه دچار استرس شدم -------------------------------------------------------------------------------- RE: قدرت کدام بیشتر است؟ سرمایه اولیه 10 میلیون تومانی یا قدرت اراده - سخنگوی دولت - 09-13-2011 06:35 PM به: maryam_sh ممنون از شما دوست عزیز. تا حالا شد سه تا فرم. |