قدرت کدام بیشتر است؟ سرمایه اولیه 10 میلیون تومانی یا قدرت اراده - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مباحث داغ (چالش ها) (/forumdisplay.php?fid=142) +--- موضوع: قدرت کدام بیشتر است؟ سرمایه اولیه 10 میلیون تومانی یا قدرت اراده (/showthread.php?tid=743) |
RE: قدرت کدام بیشتر است؟ سرمایه اولیه 10 میلیون تومانی یا قدرت اراده - سخنگوی دولت - 09-06-2011 08:09 AM با تشکر از همه دوستان. این نوشته نیست که خوبه بلکه ذهن شما است که قدرت درک بالایی دارد. شرمنده ام اگه میلی زدین و نخوندم. تو اولین فرصت حتما می خونم. من اینایی که می نویسم را باور دارم. در واقع با نوشتن باورام دارم کمی آرامش می گیرم نه بیشتر و نه کمتر. کمی به خودتان فکر کنید. حتما تجربیات شما تو این موارد خیلی بیشتر هستند فقط باید رجوع کنید به ذهنتون و کمی با آرامش درونی پیداشون کنید. آقا من رو کامپیوترم یه صفحه میانبر باز کردم که گه گاهی میان یه نکی می زنم رو صفحه و یه چیزایی بلغور می کنم. فقط کادر نوشتاری را می تونم ببینم. اگه نمی تونم پاسخ بدم حمل بر بی ادبی نباشه و از همه شما ممنون. الان حجم کاری بالایی داریم اما حتما بزودی که وقت بشه حتما همکاری می کنم تا چیزایی خوبی یاد بگیرم از شما عزیزان. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- آقا شده خوابیده باشی. کجا؟ مثلا: رو صندلی عقب یه ماشین. وقتی روی صندلی ماشین خوابت می گیره و همین طوری داری بیرون را نگاه می کنی چی می شه؟ دقت کردی یه لحظه داری به یه ساختمان آجری نگاه می کنی یهو خوابت می بره و یکباره یه خوابی را مثل یه فیلم سینمایی می بینی و وقتی چشمات را باز می کنی می بینی ماشین داره درست از کنار همان ساختمان آجری عبور می کنه. عجیبه؟ نه؟ می خوام بگم ذهن و کلا قدرت ذهنی انسان محدودیت زمانی نداره. محدودیت مکانی هم نداره. چطوری ممکنه یه خواب مثل یه فیلم سینمایی را فقط در کسری از ثانیه تجربه کرد. وقتی روح از بدن انسان جدا بشه مثلا تجربه قبل از مرگ که برخی آدما حسش کردن. دیگه این آقا روحه محدودیتهاش برداشته می شه و لامکان و لا زمان می شه. یعنی کافیه روح یه جایی را تصور کنه و حالا درست همانجا ست. خواب نیز یه نوع مرگه خفیفه که ذهن انسان را از حواس پنجگانه (بویایی- چشایی- بینایی- شنوایی- لامسه) و کلا از متعلقاتش رها می کنه و می زاره تا یکمی این ذهن و یا روح محدوده آزادی بیشتری داشته باشه و حالا می شه که توی خواب یهو ذهنتون می بردتون به سرزمینهای عجیب و دور. می بردتون به زمانهای گذشته و آینده. حالا شاید بشه گفت: اگه بتونی تو آرامش فکر کنی( منظورم از آرامش اینه که طوری فکر کنی که تعلقات ذهنی کمتری ذهنت را در گیر کنند) می تونی از این حصار جسم عبور کنی. این تعلقات ذهنی که گفتی یعنی چه؟ تعلقات ذهنی چیزایی مثل: حس حسادت – کینه – حرص- عصبانی و...... هستند که ذهنتون را فرسوده می کنند. RE: قدرت کدام بیشتر است؟ سرمایه اولیه 10 میلیون تومانی یا قدرت اراده - jahanagahi - 09-06-2011 08:28 AM سخنگوی عزیز نوشتن زمانی تاثیر بیشتر خواهد داشت که افراد شناختی هم از نویسنده مطلب داشته باشند. به هرحال هر چطوری که صلاح میدانید.موفقتر باشی. جمله ای زیبا از سخنگوی عزیز و با ارزش : اگه بتونی تو آرامش فکر کنی( منظورم از آرامش اینه که طوری فکر کنی که تعلقات ذهنی کمتری ذهنت را در گیر کنند) می تونی از این حصار جسم عبور کنی. RE: قدرت کدام بیشتر است؟ سرمایه اولیه 10 میلیون تومانی یا قدرت اراده - سخنگوی دولت - 09-06-2011 08:35 AM بنده یه مهندس شیمی تو یه شرکت دارویی فعالم. الانم باید برم داروهام را بخورم که زیادی پرت و پلا ننویسم. RE: قدرت کدام بیشتر است؟ سرمایه اولیه 10 میلیون تومانی یا قدرت اراده - jahanagahi - 09-06-2011 09:29 AM مهندس جان بودن در کنار شما برای من نهایت افتخار است. موفق هستی , موفقتر باشی. RE: قدرت کدام بیشتر است؟ سرمایه اولیه 10 میلیون تومانی یا قدرت اراده - سخنگوی دولت - 09-06-2011 12:07 PM تا حالا مزه واقعی خوشبختی را چشیدی؟ برو بابا دلت خوشه. بدبختیم می گی مزه خوشبختی رو چشیدی؟ همه آدما فرقی نمی کنه تا حالا بارها طعم خوشبختی را چشیدن. برای خوشبخت شدن اصلا به پول نیازی ندارین. فقط باید بخشنده باشین. ثروت یعنی بخشش و ثروتمند یعنی بخشندگی. مثال میزنم: داری تو خیابون خسته از کار روزانه میری خونه و یه کیف سنگین هم روی دوشته. قطرات عرق داره از روس صورتت سر می خوره. کنار خیابون یه خانم پیر یه کیسه پر از مواد غذایی را داره به سختی حمل می کنه. هر از چندی گاهی می ایسته و نفسی تازه می کنه. آقا می خوای از کنارش بی تفاوت رد بشی که یه چیزی مثل آهن ربا می کشدت اونوری و تا بخود بیای می بینی داری کیسه رو از دست پیر زن می گیری. پیر زن میگه: خدا هر چی بخای بهت بده جوون. خدا پیرت کنه. و تو می گی: خواهش می کنم مادر. وظیفمه و بعدش همد سکوت.... پیرزن را به مقصد رساندی و حالا داری دوباره زیر آفتاب بسوی خانه میره. اما عجیبه انگار دیگه هوا گرم نیست. دیگه خسته نیستم. نمی دونم چرا حالا انرزیم بیشتر شده. بابا جون هنوز نفهمیدی چرا؟ یه لحظه ثروتمند شدی پس دو دستی بهش بچسب. برای ثروتمند شدن یا همون بخشنده شدن حتما نباید پول یا داراییتون را ببخشید. حتی یه کلمه خوب یه جمله از ته دل را می تونی ببخش. این همون قانونه که می گه پول، پول میاره پس مطمئن باش که بخشش هم، بخشش میاره. اما وقتی تو یه کوچولو اندازه گردو بخشندگی داشته باشی اون موقع سایر آدمای جهان هم به اندازه یه گردو بهت بخشش می دن. حالا اگه می تونی برو گردوها را جمع کن. عزیز دلم میخام به آرمش برم چی کار کنم؟ میخای یه قرص سردرد بدم اروم بشی؟ نه میخای بری تو اتاق در را روخودت ببندی و چراغا را خاموش کنی تا آروم بشی؟ نه میخای مرگ موش بدمت از زندگیت راحت بشی و به آرامش ابدی برسی؟ نه دیوانه. منظور من آرامش درونیه؟ ببین. فکر کنم بازم داری خل میشی. پس من می رم؟ وایسا. گوش کن. ببین چی میگم. بابا جون آرامش درونی ربطی به محیط بیرونی نداره. وقتی اعصابت خورده و صدای بچه های کوچه میاد هم میتونی به آرامش درونی بررسی. اولش باد اون یارو آت و آشغالا رو از تو مخت بریزی بیرون؟ آت و آشغال؟ بله. به هیچی فکر نکن. نگذار اون چیزایی که می بینی باعث حسادتت بشن. نگذار کینه بره تو دلت بمونه. یکمی اینجا باید خرج کنی؟ ببین اگه پولیه من میرم؟ نه. صبر کن. اینجا باید یکمی بخشش به خرج بدی. وقتی بخشیدی کم کم کینه کم رنگ و کم رنگ تر می شه تا کاملا مهو می شه و ذهنت یکمی تمیز می شه. باید دروغ نگی. دروغ ذهنت را درگیر می کنه. چون همیشه باید مواظب قفسش باشی تا از تو قفس نپره بیرون و آبرو ریزی کنه. پس قفس دروغ را میندازیم دور. بازم یه کم دیگه جا باز شد. عصبانیتت را هم بریز دور . عصبانیت یه جورایی عین چسب همه چی را رو بهم می چسبونه. اگه همه اینا رو بریزی دور. چی داری؟ یه ذهن روشن. حلا جرقه اولین تصویر ذهنی را بزن. وای چه حالی می ده عین صفحه یا سینمای سه بعدی همه چی روشن و واضحه. RE: قدرت کدام بیشتر است؟ سرمایه اولیه 10 میلیون تومانی یا قدرت اراده - jahanagahi - 09-06-2011 01:18 PM ممنونم. لطفا دوباره بخوانید: باید دروغ نگی. دروغ ذهنت را درگیر می کنه. چون همیشه باید مواظب قفسش باشی تا از تو قفس نپره بیرون و آبرو ریزی کنه. پس قفس دروغ را میندازیم دور. بازم یه کم دیگه جا باز شد. عصبانیتت را هم بریز دور . عصبانیت یه جورایی عین چسب همه چی را رو بهم می چسبونه. اگه همه اینا رو بریزی دور. چی داری؟ یه ذهن روشن. حالا جرقه اولین تصویر ذهنی را بزن. وای چه حالی می ده عین صفحه یا سینمای سه بعدی همه چی روشن و واضحه. RE: قدرت کدام بیشتر است؟ سرمایه اولیه 10 میلیون تومانی یا قدرت اراده - سخنگوی دولت - 09-06-2011 02:23 PM این مطلب را اونایی بخونن که هنوز هم نمی دونن با چی و کی طرفن. منظورم قدرت ذهن و تصویر ذهنیه. ای بابا. دوباره شروع نکن. اعصابمون را خرد نکن. غلط کردم اطلا هر چی تو بگی؟ خوب. پس حالا به این گوش بده: یادته گفتم ذهن و قدرت تجسم ذهنی یه معجون جالبی از انرژیه. همه شما خوانندگان این مطلب همین الان واقعا فکر می کنید من برای نوشتن این مطلب دارم از یه نوع ماده استفاده می کنم. مثلا: قلم یا مداد؟ اصلا بهم بگو وزن این همه چرت و پرتی که من تا حالا تو این وبلاگ نوشتم چقدره؟ حالا این مطلب را بخون: یه تعدادی از دوستای عزیزم تو چند تا از دانشگاه های امریکا که همگی فیزیکدان بودند سرانجام پس از صرف زمان زياد و کلی محاسبه توانستند به ما بگن که؟ وزن محتواي اينترنت تقريبا ٢/٠ميليونيم يك اونس (حدود ۷/۵ ميكروگرم) است. یعنی 0000075/0 گرم و این حتی از وزن یه ذره غبار ریز هم خیلی کمتره. حالا یه سوال دیگه؟ جنس اطلاعات روی اینترنت از چه جنسیه(منظورم از اطلاعات اونهمه فیلم و موسیقی و حساب بانکی و وبلاگ و بازی رنگارنگ و......... است). جنس همه این اطلاعات از الکترونه که کافیست برین داخل الکترون تا در اونجا انرژی را مشاهده کنیم. فهمیدی بابا. اینترنت نمونه ساده ای از روش خلق تصاویر ذهنی است. الان هم دیر نشده می تونی خیلی چیزای باحال رو روی ذهنت تایپ کنی. RE: قدرت کدام بیشتر است؟ سرمایه اولیه 10 میلیون تومانی یا قدرت اراده - jahanagahi - 09-06-2011 04:23 PM لطفا توجه کنید: اینترنت نمونه ساده ای از روش خلق تصاویر ذهنی است. الان هم دیر نشده می تونی خیلی چیزای باحال رو روی ذهنت تایپ کنی. RE: قدرت کدام بیشتر است؟ سرمایه اولیه 10 میلیون تومانی یا قدرت اراده - jahanagahi - 09-07-2011 12:45 AM قدرت کدام بیشتر است؟ سرمایه اولیه 10 میلیون تومانی یا قدرت اراده اصلاحش کنم : قدرت کدام بیشتر است؟ سرمایه اولیه 100میلیون تومانی یا قدرت اراده آقا اجازه ما بگیم: بفرمائید (امروز تنه ام خورده به سخنگوی عزیز) آقا اراده. چرا اراده؟ مگر 100میلیون تومان کمه؟ نه آقا کم نیست .ولی اگر اراده نداشته باشم. اگر انگیزه نداشته باشم. اگر هدف نداشته باشم میرم یک ماشین می خرم ومیرم مسافرت. همه پول تمام می شود. ضمنا این دو کمتر بهم ربط دارند و پول جدا . اراده جدا. با اراده خالی نمی توان پولدار شد. باید چاشنیهائی که گفتم به مقدار کافی اضافه شود. می فرمائید نه . پس شما بفرمائید نظر خودتان را. RE: قدرت کدام بیشتر است؟ سرمایه اولیه 10 میلیون تومانی یا قدرت اراده - سخنگوی دولت - 09-08-2011 12:22 PM سوالی که روی جلد مجله Barareh Time چاپ شده بود این بود ."با تمام وجو یه چیزی را خواستن یعنی چه؟" آقا مسابقه فرمول یک چی بود؟ تورو خدا. فقط همین مونده بود که بیای گزارش ورزشی بدی. گزارش ورزشی چیه بابا. میگم فرمول یک چیه؟ آقا یه مسابقه اتومبیل رانیه که توش باید بگازی؟ فقط همین. مایکل شوماخر رو چی یادته؟ مایکل یکی از دوستای منه. میدونی وقتی مایکل مینشست ÷شت فرمون. چه اتفاقی می افتاد؟ حالا بیا و خوب گوش کن. تا حالا کلی براتون از یه تصویر ذهنی و ایده و نحوه ثبت تصویر و نقشه ذهنی گفتم. اما. این یکی هم از ضروریاته. یه ادمی که ذهنش کنده می دونی معنیش چیه؟ اون. یه آدمه خنگه؟ نه اون. یه آدمه منگه؟ نه اون فقط یه آدمه مثل خو من و تو. اون آدم یه چیزی را نداره و اون. درک درستی از زمانه. آره. زمان. همون که وقتی به مچ دستت نگاه می کنی می بینی تو یه چیزی که اسمش ساعته داره از دستت در میره. بابا جون. بهش می گن زمان. بهش میگن: وقت. زمان یه ماهیت نسبی داره. خیلی سخته مفهومش را بدانی. نه؟ اگه خوب گوش کنی کاملا میفهمی. زمان ماهیت نسبی داه. یعنی برای هر موجود زنده ای که تو این دنیا زندگی میکنه این زمانه یو جوری میگذره. آقا جون دیدی وقتی به یه چیزی گیر می دی و همش دنبالشی. اصلا زمان برات نمی گذره و کنده. بر عکسش نشستی تو کنکور و داری تستها را میزنی یهو میبینی هیچی زمان نداری. این یعنی: زمان نسبیه.گذر زمان تو شرایط روحی(ذهنی) ما آدما از یه حالت به حالت دیگه فرق می کنه. این نه فقط برای ما آدما بلکه برای همه موجودات زنده فرق می کنه. از دید ما آدما زمان برای یه حشره که ده روز بیشتر عمر نمی کنه خیلی کوتاهه ولی از دید خود حشره این یه عمره یه عالمه است. گفتم ذهن انسان جنسش انرژیه. وقتی یه روح یا کلا انرزی ذهن کاملا از جسم جدا بشه چون زمان براش مفهومی نداره اگه گفتی چی میشه؟ آره. اون روح یا انرژی یا قدرت ذهن لا زمان میشه. یعنی دیگه گذر زمان براش مفوم نداره. انگار که اون انرژی تو تو همون زمان پیدایش و خلق شدنش توی زمان منجمد شده. حالا هر یه ثانیه برای اون انرژی معادل میلیاردها سال یا خیلی خیلی بیشتر برای ما آدما حساب میشه. حالابرگردیم به مایکل شوماخر: شوماخر تو ماشین مسابقه اش باید خیلی سریع تصمیم می گرفت. یعنی باید تو کسری از هزارم ثانیه یه تصویر ذهنی دقیق تو ذهنش می ساخت و بعد با سرعت و قدرت از رقیباش جلو می زد. به این میگن: مدیریت زمان. آره جونم. بدون مدیریت زمان یه تصویر ذهنی ارزش چندانی نداره. چون اگه بتونی فقط و فقط بری توی اون تصویر ذهنی دیگه زمان براتون بی معنی میشه و هر ثانیه براتون هزاران سال می شه و انگار براحتی می تونه تو اون زمان طولانی به همه چی برسی. ÷س باید موقع فکر کردن و تصمیم گیری بری توی وجودت یا همون تصویر ذهنی خودت و بخشی از اون بشی. به این میگن با تمام وجو یه چیزی را خواستن. سوالی که روی جلد مجله Barareh Time چاپ شده بود این بود ."با تمام وجود یه چیزی را خواستن یعنی چه؟" آقا مسابقه فرمول یک چی بود؟ تورو خدا. فقط همین مونده بود که بیای گزارش ورزشی بدی. گزارش ورزشی چیه بابا. میگم فرمول یک چیه؟ آقا یه مسابقه اتومبیل رانیه که توش باید بگازی؟ فقط همین. مایکل شوماخر رو چی یادته؟ مایکل یکی از دوستای منه. میدونی وقتی مایکل مینشست ÷شت فرمون. چه اتفاقی می افتاد؟ حالا بیا و خوب گوش کن. تا حالا کلی براتون از یه تصویر ذهنی و ایده و نحوه ثبت تصویر و نقشه ذهنی گفتم. اما. این یکی هم از ضروریاته. یه ادمی که ذهنش کنده می دونی معنیش چیه؟ اون. یه آدمه خنگه؟ نه اون. یه آدمه منگه؟ نه اون فقط یه آدمه مثل خو من و تو. اون آدم یه چیزی را نداره و اون. درک درستی از زمانه. آره. زمان. همون که وقتی به مچ دستت نگاه می کنی می بینی تو یه چیزی که اسمش ساعته داره از دستت در میره. بابا جون. بهش می گن زمان. بهش میگن: وقت. زمان یه ماهیت نسبی داره. خیلی سخته مفهومش را بدانی. نه؟ اگه خوب گوش کنی کاملا میفهمی. زمان ماهیت نسبی داه. یعنی برای هر موجود زنده ای که تو این دنیا زندگی میکنه این زمانه یو جوری میگذره. آقا جون دیدی وقتی به یه چیزی گیر می دی و همش دنبالشی. اصلا زمان برات نمی گذره و کنده. بر عکسش نشستی تو کنکور و داری تستها را میزنی یهو میبینی هیچی زمان نداری. این یعنی: زمان نسبیه.گذر زمان تو شرایط روحی(ذهنی) ما آدما از یه حالت به حالت دیگه فرق می کنه. این نه فقط برای ما آدما بلکه برای همه موجودات زنده فرق می کنه. از دید ما آدما زمان برای یه حشره که ده روز بیشتر عمر نمی کنه خیلی کوتاهه ولی از دید خود حشره این یه عمره یه عالمه است. گفتم ذهن انسان جنسش انرژیه. وقتی یه روح یا کلا انرزی ذهن کاملا از جسم جدا بشه چون زمان براش مفهومی نداره اگه گفتی چی میشه؟ آره. اون روح یا انرژی یا قدرت ذهن لا زمان میشه. یعنی دیگه گذر زمان براش مفوم نداره. انگار که اون انرژی تو تو همون زمان پیدایش و خلق شدنش توی زمان منجمد شده. حالا هر یه ثانیه برای اون انرژی معادل میلیاردها سال یا خیلی خیلی بیشتر برای ما آدما حساب میشه. حالابرگردیم به مایکل شوماخر: شوماخر تو ماشین مسابقه اش باید خیلی سریع تصمیم می گرفت. یعنی باید تو کسری از هزارم ثانیه یه تصویر ذهنی دقیق تو ذهنش می ساخت و بعد با سرعت و قدرت از رقیباش جلو می زد. به این میگن: مدیریت زمان. آره جونم. بدون مدیریت زمان یه تصویر ذهنی ارزش چندانی نداره. چون اگه بتونی فقط و فقط بری توی اون تصویر ذهنی دیگه زمان براتون بی معنی میشه و هر ثانیه براتون هزاران سال می شه و انگار براحتی می تونه تو اون زمان طولانی به همه چی برسی. پس باید موقع فکر کردن و تصمیم گیری بری توی وجودت یا همون تصویر ذهنی خودت و بخشی از اون بشی. به این میگن با تمام وجو یه چیزی را خواستن. آقا می دونم فهم چرندیاتی که این بالا نوشتم کمی سخته. وقتی خیالبافی می کنید دیدید چه تصویر ذهنی پرقدرتی دارید. دیدید چه حالی می ده خیال بافی. دیدید که موقع خیالبافی اصلا زمان رو حس نمی کنی. یعنی تو رفتی تو تصویر ذهنی و تو تخیلت و دیگه اینجا نیستی. حالا هر کی صدات کنه ممکنه نشنوی. چون تو اونجایی تو تصویر ذهنی خودت. اما چرا یه خیالبافی با اون همه حس و حالی که بهمون می ده به واقعیت تبدیل نمی شه؟ چون یه خیال باید بالقوه باشه( یعنی امکان بوجود امدن داشته باشه). مثلا یه ادمی که فوتبال خوبی نداره ممکنه خیالباف خوبی باشه ولی اون خیال هرگز نمی تونه واقعیت پیدا کنه. اما همن ادم ممکنه چیزی داشته باشه یا استعدادی داشته باشه که هنوز در موردش خیالبافی نکرده باشه. مثلا ممکن یه ادم شوخ باشه و نوشته های خوبی داشته باشه و اگه توخیالاتش خیالبافیکنه(یه تصویر ذهنی دقیق و قدرتمند بسازه که یه نویسنده فکاهیه) اون موقع دیگه اون بابا هوم بابایی میشه که توی تصویر ذهنی خودش دیده. پس باید : یک خیالباف واقعگرا بشیم تا واقعا بتونیم خیال بافته شدمون را بپوشیم تا همه ببینن با خیالبافی هم میشه به موفقیت و ثروت رسید میخام بگم ذهن ما از جنس انرژیه. تصویر ذهنی یعنی یه تصویر دقیق که توی ذهنک که جنسش از انرژیه نقش می بنده. آقا می دونم فهم چرندیاتی که این بالا نوشتم کمی سخته. وقتی خیالبافی می کنید دیدید چه تصویر ذهنی پرقدرتی دارید. دیدید چه حالی می ده خیال بافی. دیدید که موقع خیالبافی اصلا زمان رو حس نمی کنی. یعنی تو رفتی تو تصویر ذهنی و تو تخیلت و دیگه اینجا نیستی. حالا هر کی صدات کنه ممکنه نشنوی. چون تو اونجایی تو تصویر ذهنی خودت. اما چرا یه خیالبافی با اون همه حس و حالی که بهمون می ده به واقعیت تبدیل نمی شه؟ چون یه خیال باید بالقوه باشه( یعنی امکان بوجود امدن داشته باشه). مثلا یه ادمی که فوتبال خوبی نداره ممکنه خیالباف خوبی باشه ولی اون خیال هرگز نمی تونه واقعیت پیدا کنه. اما همن ادم ممکنه چیزی داشته باشه یا استعدادی داشته باشه که هنوز در موردش خیالبافی نکرده باشه. مثلا ممکن یه ادم شوخ باشه و نوشته های خوبی داشته باشه و اگه توخیالاتش خیالبافیکنه(یه تصویر ذهنی دقیق و قدرتمند بسازه که یه نویسنده فکاهیه) اون موقع دیگه اون بابا هوم بابایی میشه که توی تصویر ذهنی خودش دیده. پس باید : یک خیالباف واقعگرا بشیم تا واقعا بتونیم خیال بافته شدمون را بپوشیم تا همه ببینن با خیالبافی هم میشه به موفقیت و ثروت رسید |