احتیاج به همفکری دارم ( راه اندازی کار جدید ) زمان کنونی: 09-28-2025, 08:37 PM |
|||||||
|
احتیاج به همفکری دارم ( راه اندازی کار جدید )
|
03-11-2013, 11:48 AM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
احتیاج به همفکری دارم ( راه اندازی کار جدید )
سلام خدمت دوستان عزیز
من خیلی به کار کافی شاپ علاقه داشتم و دارم و همیشه منتظر یک موقعیت بودم که بتونم اینکار رو راه اندازی کنم الان هم به دلیل شرایطی که به وجود اومده ، تصمیم دارم در کنار کارم ، قبل از تابستان یک کافی شاپ راه اندازی کنم. ولی متاسفانه نه تجربه ای توی اینکار دارم ، نه اطلاعات دقیقی البته خودم رو نمیخوام درگیر کار کافی شاپ کنم، چون خودم مشغول کار طراحی هستم برای همین میخوام نیروهای قابل اعتماد و آشنا با این کار رو به کار بگیرم خواهشا اگر کسی توی این حرفه مشغول به کار هست و آشنایی داره ، من رو راهنمایی کنه فعلا سوالاتم اینه که: 1- در ابتدای کار مکان کافی شاپ اگر به صورت اجاره ای باشد بهتره یا اینکه مکان از خودم باشه؟ 2- برای گرفتن مجوزهای مورد نیاز به کجا باید رجوع کنم؟ 3- چه تجهیزات و لوازمی مورد احتیاج هست؟ 4- برای تهیه مواد مصرفی کجاها مراجعه کنم؟ 5- به چند نفر نیروی کاری اونجا احتیاج میشه؟ و چه شرایطی باید در نظر بگیرم که بتونم بهشون اعتماد کنم؟ چون خودم به خاطر کارم نمیرسم زیاد برم اونجا 6- اصلا توی شرایط اقتصادی کنونی، راه اندازی اینکار بازدهی داره؟ و خیلی سوالات دیگه که به مرور میپرسم! ![]() پیشاپیش ممنونم از راهنمایی دوستان ![]() در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم
همیشه از او بهتر باشیم و آن کسی نیست جز گذشته خودمان! |
|||
03-11-2013, 12:11 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: احتیاج به همفکری دارم ( راه اندازی کار جدید )
ببین داداش در مورد رستوران من اطلاعات زیاد دارم اما کافی شاپ نه .
در مورد کافی شاپ تنها چیزهایی که میدونم اینه که کافی شاپ هم مثل طراحی میمونه . مثلا طرحی که واسه کافی شاپی میزنی که نزدیک شهرداریه ، باس فرق داشته با طرحی که میزنی واسه کافی شاپی که نزدیک دانشگاهه . هرچقدر دیزاین فانتزی تر باشه = کار بهتر میگیره . تو شرایط فعلی و شرایط قبلی و شرایط بعدی خوب بازدهی داره . جووون ها همیشه دنبال یه جایی هستن واسه خلوت کردن و زدن حرف های خاک برسری ![]() در مورد دستگاه ها هم اب میوه گیر میخوای ، قهوه ساز میخوای اسیاب میخوای ، اب میوه گیر میخوای ، بستنی ساز ، شیر گرم کن ، سلف سرویس بستنی یخچال ، ماکروویو گرم خانه شیرینی و ... میخوای . تجهیزات رستوران هم رنگ امیزی ، سقف کاذب ، مبل و صندلی و .... ![]() |
|||
03-11-2013, 12:34 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
موفق باشي مهندس
(03-11-2013 11:48 AM)mohammadshamosi نوشته شده توسط: فعلا سوالاتم اینه که: 1- اگر امكان شخصي باشد وقتي دكور زدي ميدوني ماندگاري دكورت زياد هست وبا خيال راحت ميزني ولي اجاره اي بايد هرازچند سال تغيير جا بدي يا يك قرار داد چند ساله ببندي 2- براي مجوز بايد به اصناف مراجعه كني وبعد از تاييد هاي نيروي انتظامي، بهداشت وشهرداري واصناف 3- بستگي داره چه بخواي عرضه كني در كافي شاپ نوشيدني ها بايد بر اساس هر نوشيدني غذاها يا فست فوست ها دسرها مثلا فر ويخچال وفريزير و.... 4- بايد براساس چيزي كه عرضه ميكني كلي فروشي رو دراصفهان پيدا كني 5- اگر يك اشپز ماهر داشته باشي خيلي كارت راحتر هست ولي حداقل به دو نيرو وحداكثر بستگي به شرايط مكانت به نيروي هاي بيشتري نياز داري 6- مگه شرايط اقتصادي الان چطوري هست؟ اينها همه بهانه هست براي انسان ها عظمت رو جزم كن وبعد تصميم بگير براي اجرا كردن آن موفق باشي ![]() |
|||
03-11-2013, 03:08 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
من در زمینه ی مسایل مجوز و غیره اطلاعی ندارم. اما میدونم دکور و منطقه برای فروش از هرچیزی تاثیر گذارتره. به نظر من در شروع کار خودتون تنهایی با یه نفر که در ساعات شلوغ بیاد کمکتون کافیه. مثلا داداشتون. یا حالا هر نیرویی. میتونید این نیرو رو از دانشجوها بصورت حق الزحمه ساعتی استخدام کنید که هم اون راحت باشه و هم شما زیاد نخواین هزینه کنید. ولی کلا من خیلی کافی شاپ های تاپ هم رفتم که فقط یه نفر اونجا بوده
برای خوراکی ها و پذیرایی ها ایده های نو و عاشقانه بکار بگیرید. تو این زمینه من حاضرم کمکتون کنم! پیشنهاد میکنم یا تو یه منطقه خیلی خوب باشه یا نزدیک یه دانشگاه که جو بسته ای نداشته باشه گر در طلب لقمه نانی، نانی ----------- گر در طلب گوهر کانی، کانی این نکته رمز اگر بدانی،دانی ----------- هر چیز که اندر پی آنی، آنی "مولانا" |
|||
03-11-2013, 03:32 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
بسیار ممنون از راهنمایی دوستان
خانم پرواز، حتما به کمکتون احتیاج پیدا میکنم و مزاحمتون میشم در مورد مکان کافی شاپ یا ممکنه همین جا اصفهان باشه ، یا ممکنه تهران راه اندازی کنم چون احتمال داره بعد از عید تهران ساکن بشم و بعد از عید مشخص میشه که اینجا باشه یا تهران اگر اصفهان بخوام مکان رو در نظر بگیرم که خیابان نظر میشه اگر تهران باشه که ممکنه خیابان ولی عصر باشه در مورد مکانی که تهران دارم با آقای کاظمی قبلا صحبت کرده بودم، فکر کنم مناسب باشه اونجا! در مورد اون ایده هایی که فرمودید، انشالله مزاحمتون میشم در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم
|||
03-11-2013, 03:40 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
آقای شموسی عزیز مهمترین مسئله برای این کار مجوزه . من تقریبا در گیری نزدیک با این کار دارم. اول باید ببینی تو کدوم منطقه می تونی تو اماکن آشنا پیدا کنی که خیلی اذیتت نکن.
اکر تهران خواستی کار کنی من می تونم بهت نیروی کار خوب معرفی کنم اما اصفهان دیگه کاملا باید خودتون تشخیص بدید که چون تخصصی تو این زمینه ندارید کار سختیه بسته به فضاتون شما به یکنفر بار من و یک گارسن و یک حسابدار حداقل نیاز دارید اگر فضا بزرگتر باشه تعداد افراد هم بیشتر میشه. از امروز فیلمنامه زندگیم را تغییر میدهم.
کائنات در حال سرازیر کردن عشق و ثروت به زندگی من است. |
|||
03-11-2013, 03:47 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-11-2013 04:02 PM، توسط mohammadshamosi.)
ارسال: #7
|
|||
|
|||
ممنون مهتاب خانم
مورد مهمی که توی پست اول عرض کردم ، اینه که چه تهران باشه چه اصفهان ، به خاطر حجم کارم خودم نمیتونم درگیر کافی شاپ بشم فقط میرسم نظارتی داشته باشم برای همین در انتخاب نیروهای کاری باید خیلی حواسم باشه برای گرفتن مجوز هم ، انشالله باید کمر همت رو ببندم و خودم رو آماده سنگ انداختن مسئولین جلوی پام بکنم! راستی مهتاب خانم توی جلسه ای که پارسال توی پارک ملت داشتیم، یه خانمی بودند که تصمیم داشتن کافی شاپ بزنند نمیدونم دوست شما بودن یا همراه خانم قناد بودن موفق شدند اینکار رو انجام بدند؟ در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم
|||
03-11-2013, 05:50 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
این خانمی رو که می فرمایید در خاطر ندارم قطعا همراه من نبودند. اما خواهر من مدتها است که به صورت حرفه ای بار من هستند تعدادی از دوستان کافه قیطریه رو زمانی که خواهرم بود اومدن.
در مورد مجوز مسئله فراتر از سنگ انداحتن شاید منظورم رو بد رسوندم منظورم این بود که باید ببینی تو چه منطقه ای می تونی مجوز بگیری بعد فضا رو تو اون منطقه اجره کنی. در مورد تیم کاری هم اگر بخواید خودتون حضوز نداشته باشید باید حتما حداقل یک نفر بلد کار که بسیار آشنا و معتمد شما باشه اونجا حضور داشته باشه. از امروز فیلمنامه زندگیم را تغییر میدهم.
کائنات در حال سرازیر کردن عشق و ثروت به زندگی من است. |
|||
03-11-2013, 05:53 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-11-2013 05:53 PM، توسط yu3f.)
ارسال: #9
|
|||
|
|||
من برای اسمش می تونم پیشنهاد بدم؟
![]() کافه گپ میلیاردر ها یا کافه میلیاردر ![]() تحقیق + تصمیم = اجرا بدون وقفه!
|
|||
03-11-2013, 06:49 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-11-2013 07:48 PM، توسط sir-mahyar.)
ارسال: #10
|
|||
|
|||
(03-11-2013 11:48 AM)mohammadshamosi نوشته شده توسط: فعلا سوالاتم اینه که: 1. مسلما مکان از خودت باشه خیلی بهتره به خاطر دکور دیگه تو فکر تغییر مکانن نیستی بعد اینکه جا بیفتی هم دیگه جات تغییر نمی کنه و واسه مشتریات راحت تره گرفتن امتیاز برای اون مکان برات راحت تره 2. برای جواز کافی شاپ که باید بری صنفش رو پیدا کنی و مجوز بگیری که زیاد سخت نیست اصل کار بهداشته... تو رشت که گیر خیلی کمه بهداشت به کافی شاپ و رستوران خیلی گیر میده یه سری فرم هست تو اداره بهداشت که شرایطی که باید داشته باشی رو توش نوشته که زیادم هست... قبل از راه اندازی فرم رو بگیر تا بتونی مغازه رو با اون شرایط طراحی کنی که بهداشت نتونه بهت گیر بده به محض راه اندازی کارمندات رو بفرست برای کارت بهداشت بهداشت رو از سر بگذرونی تمومه ![]() 3. این بستگی به چیزایی داره که می خوای به دست مشتری بدی مثلا برای قهوه برای اینکه قیمت قهوه برات ازرون تر در بیاد بهتر اینه که دون قهوه سرخ شده رو بخری و خودت اسیاب کنی 2تا اسیاب می خوای یکی برای ترک یکی برای اسپرسو یه دستگاه قهوه ساز صنعتی می خوای که به نظر من دسته 2 تر تمیز بگیری خیلی بهتره ، قهوه جوش و شیر جوش که خیلی ارزونه برای شروع اینا رو اگه بدی دست یه کافی من کارتو خیلی خوب برات راه می ندازه 4.قهوه گرون شده حسابی قهوه رو از تهران تهیه کنی خیلی برات ارزونتر در میاد ما از چهارراه استانبول قهوه ارارات خرید می کردیم... قیمتاش خوب بود... الان رو نمی دونم ولی فکر کنم بازم خوب باشه 5. اول از همه حتما باید یه نماینده کاملا قابل اعتماد از طرف خودت اونجا بذاری که خودشم صندوق دار باشه یه نفر کافی من می خوای یه نفرم ور دست براش که از همون به عنوان گارسن هم می تونی استفاده کنی برای قسمت غذا هم فک کنم یه نفر کافی باشه با همه ی کارمندات قرارداد محکم ببند تا نتونن یهو وسط کار بزارن برن حتی اگه داداشتم میذاری اونجا کار کنه برات باهاش قرارداد ببند من ورشکست شدن واسه این قضیه رو دیدما دوربین مدار بسته و سیستم صندوقت باید خیلی کار درست باشه حتی اگه نمایندت کاملا قابل اعتماده 6. اول از همه باید قهوه ت با سلیقه مردم جور در بیاد... برای این قضیه بهت پیشنهاد می دم در مورد استارباکس کافی مطالعه کنی مکان کافی شاپت خوب باشه فضای کافی شاپ خیلی خیلی تو جذب مشتری تاثیر داره... حتی اهنگی که پخش می کنی اگه سعی کنی کاری کنی که طرف با فضای کافی شاپت حال کنه (دقیقا باید حال کنه ) مطمئن باش تو هر شرایطی سرپا می مونی یه کم نو اوری می خواد محمد جون من تو این کار بودم هر سوالی داری اگه بدونم حتما حتما حتما در خدمتم داداشم ![]() ![]() |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
راه اندازی یک فروشگاه زنجیره ای | mohsenatu92 | 1 | 1,821 |
08-25-2022 12:09 PM آخرین ارسال: NAZANIN123 |
|
راه اندازی کارخانه تولید لوله پلی پروپیلن ( لوله اب پلاستیکی - لوله سبز) | ariafilm100 | 13 | 15,056 |
11-09-2021 03:18 PM آخرین ارسال: لوله پ پ |
|
![]() |
راهنمایی برای صادرات تره بار به عراق | Mohamadrt98 | 2 | 2,039 |
06-18-2020 12:55 PM آخرین ارسال: oscarmaster |
راه اندازی بسته بندی خشکبار | محمد کشاورز legend | 18 | 12,215 |
06-18-2020 03:24 AM آخرین ارسال: sinafar |
|
پیشنهاد شما برای شروع کسب و کار با سرمایه 50 میلیون تومان | amiir_0251 | 27 | 97,082 |
05-30-2020 04:33 PM آخرین ارسال: alibashiri1363 |
|
![]() |
کدوم یک از این سه کار زنانه سود دهی بهتر و سرمایه کمتری میخواد | Mohsen1374 | 1 | 851 |
02-17-2020 04:01 PM آخرین ارسال: Mohsen1374 |
به نظرتون بهترین کار برای یک خانم خانه دار که بتونه تو خونه انجام بده چیه؟ | negar2 | 3 | 1,653 |
02-06-2020 05:46 PM آخرین ارسال: amintatari64 |
|
راه اندازی پخش سیگار و دخانیات | jagvar300 | 0 | 14,486 |
01-10-2020 05:42 PM آخرین ارسال: jagvar300 |
|
راه اندازی مغازه شکلات فروشی | jagvar300 | 0 | 2,924 |
12-19-2019 10:51 AM آخرین ارسال: jagvar300 |
|
لطفا کمک کنید،نیاز فوری،راه اندازی مغازه فروش لباس زنانه | MissA | 2 | 1,468 |
08-15-2019 08:32 AM آخرین ارسال: AUSTIN |
|
به نظرتون دوخت سیسمونی روبالشی سرویس اشپزخونه تو خونه و فروشش شدنیه؟ | negar2 | 1 | 706 |
06-27-2019 12:23 PM آخرین ارسال: iman_bahar |
|
راهنمایی برای راه اندازی مغازه | m.j.sh | 1 | 2,948 |
06-09-2019 02:38 PM آخرین ارسال: sajadiri |
|
درخواست راهنمایی کار ضایعات | علی حسینی | 15 | 33,588 |
11-29-2018 05:25 AM آخرین ارسال: arg74 |
|
راهنمایی برای فردی که تازه به ایران اومده و میخواد کسب و کاری داشته باشه | علیرضا ظینسون | 1 | 1,267 |
09-29-2018 12:08 PM آخرین ارسال: mojtaba007 |
|
راه اندازی خط بازیافت لاستیک فرسوده به گازوئیل | spoofoy | 1 | 1,395 |
08-16-2018 01:16 AM آخرین ارسال: nimagholizadeh |
|
درخواست ایده کسب و کار و فرار از بیکاری | Jamali.ali69 | 3 | 2,533 |
07-23-2018 01:12 PM آخرین ارسال: dalul |
|
راهنمایی واسه خرید و کار با واتت | farshid18 | 20 | 39,498 |
06-29-2018 12:20 AM آخرین ارسال: cactoos |
|
راه اندازی مغازه پوشاک | alizf | 23 | 22,659 |
06-28-2018 05:36 PM آخرین ارسال: akhbarejazab |
|
**** پخش به سوپر مارکت ها ***** | hamidirche2 | 16 | 6,457 |
06-23-2018 01:56 PM آخرین ارسال: mahdir938 |
|
برای موفقیت در کسب و کار لوازم یدکی خودرو راهنمایی می خوام | yousefi66 | 3 | 20,525 |
05-09-2018 05:50 PM آخرین ارسال: mohammad97 |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: