ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
هدف هدف و هدف زمان کنونی: 09-26-2025, 09:15 PM |
|||||||
|
هدف هدف و هدف
|
03-07-2013, 03:59 PM
ارسال: #51
|
|||
|
|||
RE: هدف هدف و هدف
بیاموزیم از هر آنچه می بینیم...
بلبل را ببین؛ که حتی در قفس هم میخواند. پروانه را ببین؛ که حتی با وجود کوتاهی عمر، از پرواز دست نمیکشد. طاووس را ببین؛ که زشتی پاهایش، افسردهاش نساخته. زرافه را ببین؛ ... که هرگز گردنکشی نمیکند. کرم را ببین؛ که بیدست و پا بودنش، او را از حرکت باز نداشته. جغد را ببین؛ که شبها چگونه به مراقبه مشغول است. عقاب را ببین؛ که چگونه چشمانش را به هدفش دوخته است. سگ را ببین؛ که نجس میخوانندش اما وفادار می ماند. گوسفند را ببین؛ که چگونه قربانی خوشیها و ناخوشیهای توست. زنبور را ببین؛ که چگونه از گل شهد برمیآورد و از دشمن دمار. لاکپشت را ببین؛ که چگونه شجاعانه به جای لاک دیگران در لاک خود پنهان شده. پشه را ببین؛ که چگونه غرور و عظمت تو را در هم میشکند و خشم نهفتهات را بیرون میریزد. ماهی را ببین؛ که چگونه سودای کرمی کوچک او را به دام میاندازد. اسب را ببین؛ که چگونه از روی نجابت به ولی نعمت خود خدمت میکند. ولی... کرکس را نبین؛ که پیوسته در انتظار مرگ دیگران است. طوطی را نبین؛ چرا که بیاندیشه هر گفتهای را تکرار میکند. کفتار را نبین؛ چرا که خفت ریزهخواری میکشد. ملخ را نبین؛ چرا که تاراجگر زحمات دیگران است. عنکبوت را نبین؛ چرا که تنها به فکر بنای خانه خود است. عقرب را نبین ؛ چرا که در دشواریها به جای حل مسئله، حلال مسئله را میکشد. و ... پرندگان را ببین که چگونه به هنگام آشامیدن، نظری نیز به آسمان دارند... من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
03-07-2013, 08:24 PM
ارسال: #52
|
|||
|
|||
خودت باش و آزاد زندگي كن ، آنچه را مي خواهي انجام بده، آنچه را كه قلبت مي گويد.
همواره تغيير كن و زندگي را پذيرا باش. اينگونه است كه مي تواني خودت باشي. از متفاوت بودن نهراس و به دنبال تاييد ديگران نباش. تو هر روز برای خلق یک موقعیت جدید، فرصت داری،،، بدون توجه به آنکه در دیروزت چه گذشته است. ![]() ![]() من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
03-07-2013, 09:26 PM
ارسال: #53
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() من ازدرون تو حرف میزنم
|||
03-08-2013, 12:35 AM
ارسال: #54
|
|||
|
|||
![]() من ازدرون تو حرف میزنم
|||
03-08-2013, 11:05 PM
ارسال: #55
|
|||
|
|||
خودت باش و آزاد زندگي كن ، آنچه را مي خواهي انجام بده، آنچه را كه قلبت مي گويد.
همواره تغيير كن و زندگي را پذيرا باش. اينگونه است كه مي تواني خودت باشي. از متفاوت بودن نهراس و به دنبال تاييد ديگران نباش. به قول يك شاعر انگليسي:"مثل فواره اي باش كه فوران مي كند نه مثل منبعي كه فقط حاوي چيزي است! من ازدرون تو حرف میزنم
|||
03-08-2013, 11:09 PM
ارسال: #56
|
|||
|
|||
لبخند زدن شما را موفق و با اعتماد به نفس می کند.
کسانی که با اعتماد به نفس بیشتری در جمع ظاهر می شوند، در کار خود موفق تر هستند. حتی وقتی در یک جلسه پرتنش حاضر می شوید لبخند بزنید، خواهید دید که چه پاسخ متفاوت و موفقیت آمیزی از دیگران دریافت خواهید کرد. من ازدرون تو حرف میزنم
|||
03-08-2013, 11:11 PM
ارسال: #57
|
|||
|
|||
جملات تاکیدی برای فراوانی:
-دست به هرکاری که میزنم موفق میشوم. -به هرچه دست میزنم فراوانی وثروت برایم میاورد. -کار من همیشه مثبت تلقی میشود. -من به تواناییهایم احترم میگذارم و همیشه با حداکثر پتانسیل کار میکنم. -درامد من پیوسته زیادتر میشود. -همیشه برای همه نیازهایم پول کافی در دسترس دارم. -پاداش همه کارهایی که میکنم به من برگردانده میشود. من ازدرون تو حرف میزنم
|||
03-08-2013, 11:43 PM
ارسال: #58
|
|||
|
|||
![]()
منتظر نمانید تا رویاهایتان به واقعیت برسند و بعد شروع به لذت بردن از زندگی کنید.
پیش از آنکه رویاها تحقق یابند، لذت بردن از زندگی را تجربه کنید. زندگی یعنی زمان؛ پس چرا باید با انرژیهای منفی آن را بر باد دهیم. آیا میدانید افرادی که امروز با هر آنچه که دارند، از زندگی لذت نمیبرند، در آینده نیز با هر آنچه که به دست بیاورند، باز هم از زندگی لذت نخواهند برد؟ زیرا هرگز یاد نگرفتهاند چگونه باید زندگی کنند. آنها همیشه به دنبال چیز بهتری هستند و وقتی به آن می رسند، دیری نمیپاید که دوباره شکوه و شکایت را شروع میکنند. پس از امروز زندگی را دوست بدارید. تصمیم بگیرید و برای اولین قدم شکرگزار باشید. فراموش نکنید هر چه منفیتر باشید، چیزهای منفیتری را جذب خواهید کرد. برای جذب مثبتها، باید خودتان هم مثبت باشید. من ازدرون تو حرف میزنم
|||
03-08-2013, 11:48 PM
ارسال: #59
|
|||
|
|||
تا کنون آرزوها و اهدافتان هرچند خیلی کوچک را فهرست کرده ای؟
اگر نه! همین الان هدفهایت را بنویس و برای بدست آوردنش به خودت مهلت بده یادت نره که کوچیکترین جزئیات آن هدف را هم ذکر کن . مثلا من برای فلان تاریخ "باید" 2 کیلوگرم وزن کم کنم ...... برای کنکور "باید" تا ازمون بعدی این درس 85 درصد کسب کنم ... تا فلان سال من " باید" یک خونه با مشخصات (چند متر - چند خوابه و ...) بخرم ... این روش به طرز معجزه آسایی جواب میده گاهی ما آدمها یادمان میره برا چه و چرا کار و تلاش می کنیم . این نوشته رو هر روز مرور کنید و ناخودگاه برای نوشته های خودتون در ذهنتون برنامه ریزی هایی انجام میدید تا به خواسته هایتان برسید یادتون نره که ما به وجود آمدیم تا زندگی کنیم تا به هر آنچه که می خواهیم برسیم و همه چیز بر میگرده به تلاش و برنامه ریزی ما برای رسیدن به اهداف پس " هیچ چیز غیر ممکن نیست ! تنها غیر ممکن غیر ممکن هست " من ازدرون تو حرف میزنم
|||
03-08-2013, 11:53 PM
ارسال: #60
|
|||
|
|||
قانون جذب یک قانون انتزاعی است و به طور خلاصه بیان میکند که هر آنچه در ذهن انسان تصور شود اعم از خوب یا بد، زشت یا زیبا در دنیای واقعی نمود خواهد یافت.
سرعت و شدت به واقعیت پیوستن این تصویر ذهنی به شدت تمرکز روی آن موضوع و وضو...ح تصویر آن در ذهن بستگی دارد. در واقع خواستههایی که تصور میشوند باید به گونهای باشند که بتوان آنها را در ذهن حس و باور نمود. قانون جذب میگوید هر چه فکر کنی همان میشود. طبق این قانون، که در کتابهای مقدس ادیان مختلف نیز (البته نه تحت عنوان همین نام) در مورد آن ذکر شده: هنگامی که انسان آرزوی چیزی را دارد، سراسر کیهان همدست میشود تا بتواند این آرزو را تحقق بخشد.. من ازدرون تو حرف میزنم
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان