ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
هدف هدف و هدف زمان کنونی: 09-26-2025, 06:16 PM |
|||||||
|
هدف هدف و هدف
|
02-11-2013, 11:15 PM
ارسال: #31
|
|||
|
|||
RE: هدف هدف هدف و در آخر ثروت
دو نفر مشغول تماشای نمایشی بودند که مسایقه ای میون دو تا اسب سیاه و سفید بود و این دو نفر ش/ر/رط ب/ن/د/ی کردند که کدام اسب برنده میشه. یکی به نفع اسب سیاه و اون یکی به نفع اسب سفید و چون پس از تموم شدن مسابقه اسب سفید برنده مسابقه شد، بازنده مسابقه جایزه رو به برنده تقدیم کرد.
برنده نگاهی کرد و گفت: این انصاف نیست . من نمیتونم جایزه رو قبول کنم چون حقیقتش اینه که من این نمایش رو سه بار دیدم. بازنده در جوابش گفت: نوش جونت. خود من هم تا حالا پنج بار این نمایش رو دیدم ولی پیش خودم گفتم شاید اینبار اسب سیاه برنده بشه. حالا حرف اینه که ما با اینکه میدونیم و بار ها و بارها پایان داستان میلیاردرها و فقرا رو دیده و شنیدیم. اما بعضی وقتها امید داریم که بنشینیم و برای ما سود و منفعت برسه امید داریم که با دروغ به موفقیت برسیم. در حالی که می دونیم راز موفقیت موفقها را این تنها یکی از هزاران خصلت عجیب ما انسانهاست من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
02-11-2013, 11:17 PM
ارسال: #32
|
|||
|
|||
اگر مصمم هستید که قبل از استفاده کردن از هر چیزی ابتدا آنرا درک کنید باید مدتها انتظار بکشید. تجربه به من ثابت کرده است اگر آنچه را داریم بپذیریم و از آن استفاده کنیم بیشترین لطف را به خود کردهایم. بگذارید دیگران وقت خود را به توجیه مسائل بگذرانند بیایید دنبال نتیجه گرفتن باشیم.
زندگی بیارزش است مگر آنکه شما به آن ارزش دهید: زندگی کسالتبار نیست بلکه کسالت در مردمی است که از پشت عینکهای کثیف و تیره به دنیای خود نگاه میکنند. تا این لحظه هرچقدر هم از زیباییها لذت برده باشید امروز میتوانید تصمیم بگیرید که بیشتر لذت ببرید. امروز زمان انتخاب است، امروز و هر روز.
من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
02-11-2013, 11:30 PM
ارسال: #33
|
|||
|
|||
« مسئولیت هر برد و باخت زندگی خود را فقط خودتان به عهده بگیرید »
باید بیاموزید مسئولیت صد درصد زندگی خود را به عهده بگیرید. مهم نیست که هستید چه می کنید و کجا هستید. شما و فقط خود شما مسئول زندگی تان هستید. افراد موفق هیچگاه وقایعی را که در برابر آنها روی می دهد مقصر نمی دانند یا شرایط و دیگران را بخاطر عدم موفقیت خود سرزنش نمی کنند. و در عوض مسئولیت صددرصد کنترل موقعیتی را که در آن قرار دارند به عهده می گیرند و در نهایت زندگی خود را دگرگون می کنند. به عنوان مثال فرض کنید هر روز دیر سر کار حاضر می شوید و تقصیر را به گردن ترافیک بیندازید آیا فکر می کنید سرپرست یا رئیس شما اهمیتی به دلیل آن می دهد؟ البته که نه ولی شما با پیدا کردن یک مقصر و سرزنش آن فقط می خواهید اشتباهات خود را منطقی جلوه دهید. این دلیل که به نظر شما منطقی می آید برای دیگران یک بهانه بی ارزش است تا دلیل. و این دقیقاً همان چیزی است که بیشتر مردم وقتی که با شکست مواجه می شوند یا به نتیجه دلخواه دست نمی یابند انجام می دهند آنها به دنبال بهانه های واهی و مقصر می گردند تا آنرا سرزنش کنند. فکر کنید اگر یک فروشنده می بودید و هیچ فروش خوبی در یک ماه نمی داشتید آیا با مقصر دانستن اقتصاد و شرایط بازار وضعیت شما بهتر می شد؟ نه چون شرایط بد اقتصادی فقط یک عامل بیرونی است که شما هیچ کنترلی روی آن ندارید. حال اگر خود را مسئول بدانید چون برای چنین روزی هیچ برنامه و دورنمایی نداشتید آیا اگر بار دیگر به فروشندگی دست بزنید باز هم این گونه عمل خواهید کرد. آیا در این صورت قدرت بیشتری برای کنترل مشکل نخواهید داشت چون با مسئولیت صددرصد قدم به میدان نهاده اید. در زندگی باید بیاموزیم مسئولیت صددرصد زندگی و کارهای خود را خودمان به عهده بگیریم. من ازدرون تو حرف میزنم
|||
02-13-2013, 12:10 AM
ارسال: #34
|
|||
|
|||
«روز را با عشق شروع کنيد». هنگاميکه صبح از خواب بيدار ميشويد، قلب خود را بگشاييد و تصميم خود را در مورد دوست داشتن همه جنبههاي زندگي به خود يادآوري كنيد.
«روز را با عشق سپري نماييد». يعني انتخاب و اعمال شما از تصميم شما مبني بر اين که دوست بداريد، صبور، مهربان و آرام باشيد سرچشمه ميگيرد. کليه امور را در حد اهميت خود بررسي کنيد و از آن يک مورد شخصي نسازيد و بيش از حد با مسائل درگير نگرديد. پس به خود و ديگران اجازه دهيد که قدري ناکامل بوده و نواقصي داشته باشند و بيش از حد پيشنهاد و انتقاد نکنيد. سپري کردن روز با عشق، يعني شما تلاش کنيد که سخاوتمند باشيد، از بقيه تعريف کنيد و متواضع و صادق باشيد. در طي روز به دفعات، اهميت زندگي با عشق را به عنوان بالاترين اولويت به خود يادآوري نماييد. بدين ترتيب، وقتي موردي مهمتر از عشق در زندگي شما وجود نداشته باشد، معجزه اي در زندگي شما رخ ميدهد. «روز را با عشق به پايان ببريد». يعني لحظاتي از روز را به يادآوري و سپاسگزاري اختصاص دهيد. شايد به دعا کردن يا تأمل و تفکر بپردازيد، يا به روزي که سپري کرده ايد نظري بيندازيد و در حين مرور کارهاي روزانه متوجه شويد که هدف زندگي و عشق با اعمال و انتخابهاي شما به خوبي هماهنگ شده اند. شما اين کار را انجام داده ايد، نه به خاطر کسب امتياز يا سخت گيري به خود، بلکه صرفاً براي تجربه نمودن آرامش تام با هدف دوستي و شناخت فضاهايي که فردا با عشق بيشتري در آن عمل نماييد. من ازدرون تو حرف میزنم
|||
02-15-2013, 02:43 PM
ارسال: #35
|
|||
|
|||
مَردم به موجودی گفته میشه که از بدو تولد همراهیت میکنه و تا روز مرگت مجبوری که برای اون زندگی کنی.
برای مَردم خیلی مهمه که تو : چی میپوشی؟ کجا میری؟ چند سالته؟ بابات چیکارس؟ ناهار چی خوردی؟ چند روز یه بار حموم میری؟ چرا حالت خوب نیست؟ چرا میخندی؟ چرا ساکتی؟ چرا نیستی؟ چرا اومدی؟ چرا اینطوری نوشتی؟ عاشق شدی؟ چرا اونطوری نوشتی؟ فارغ شدی؟ چرا چشات قرمزه؟ حشیش کشیدی؟ چرا لاغر شدی؟ شکست عاطفی خوردی؟ چرا چاق شدی؟ زندگی بهت ساخته؟ و چراهای بسیاری که تا جوابش رو بدست نیاره دست از سرت ور نمیداره. مَردم ذاتا قاضی به دنیا میاد. بدون ِ اینکه خودت خبر داشته باشی، جلسه دادگاه برات تشکیل میده، روت قضاوت میکنه، حکم برات صادر میکنه و در نهایت محکوم میشی. مَردم قابلیت اینو داره که همه جا باشه، هرجا بری میتونی ببینیش، حتی تو خواب. اما مَردم همیشه از یه چیزی میترسه، از اینکه تو بهش بی توجهی کنی، محلش نذاری، حرفاش رو نشنوی و کاراش رو نبینی. پس دستت رو بذار رو گوشت، چشمات رو ببند و بی توجه بهش از کنارش عبور کن و مشغول کار خودت شو من ازدرون تو حرف میزنم
|||
02-15-2013, 04:07 PM
ارسال: #36
|
|||
|
|||
برای خندیدن وقت بگذارید… زیرا موسیقی قلب شماست.
برای گریه کردن وقت بگذارید… زیرا نشانه یک قلب بزرگ است. برای خواندن وقت بگذارید… زیرا منبع کسب دانش است. برای رویاپردازی وقت بگذارید… زیرا سرچشمه شادی است. برای فکر کردن وقت بگذارید… زیرا کلید موفقیت است. برای بازی کردن وقت بگذارید… زیرا یادآور شادابی دوران کودکی است. برای گوش کردن وقت بگذارید… زیرا نیروی هوش است. برای زندگی کردن وقت بگذارید… زیرا زمان به سرعت میگذرد و هرگز باز نمیگردد. ماموریت ما در زندگی « بدون مشکل زیستن » نیست، « با انگیزه زیستن » است. تنها به شادی در بهشت نیندیشید… به خود بگویید رمز و راز خلقت هر چه باشد هدف امروز من درست زیستن در اینجا و اکنون است من ازدرون تو حرف میزنم
|||
02-15-2013, 08:04 PM
ارسال: #37
|
|||
|
|||
![]()
اما مَردم همیشه از یه چیزی میترسه،
از اینکه تو بهش بی توجهی کنی، محلش نذاری، حرفاش رو نشنوی و کاراش رو نبینی. پس دستت رو بذار رو گوشت، چشمات رو ببند و بی توجه بهش از کنارش عبور کن و مشغول کار خودت شو. عالی بود و اموزنده .مطالب این تاپیک درسهای موفقیت و زندگیست ارزش تفکر کردن را دارد. سپاسگذارم منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
|
|||
02-25-2013, 08:46 PM
ارسال: #38
|
|||
|
|||
از امروز در محل کار لبخند بزنید و به هر کس که میبینید بگویید صبح بخیر !! بله به تمام کسانی که از کنار شما رد میشوند لبخند بزنید و سلام و صبح بخیر بگویید حتی اگر لبخندتان در ابتدا مصنوعی باشد
به زودی طبیعی میشود.... بگذارید چهره شما همیشه با لبخند زیباتر و جذاب تر شود ... من ازدرون تو حرف میزنم
|||
02-25-2013, 09:28 PM
ارسال: #39
|
|||
|
|||
![]() من ازدرون تو حرف میزنم
|||
02-25-2013, 09:38 PM
ارسال: #40
|
|||
|
|||
![]() من ازدرون تو حرف میزنم
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان