تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

درخواست راهنمایی
زمان کنونی: 09-29-2025, 03:22 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: arak_2008
آخرین ارسال: arak_2008
پاسخ: 9
بازدید: 3125

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست راهنمایی
08-06-2012, 10:35 PM
ارسال: #1
درخواست راهنمایی
با عرض سلام خدمت شما سروران گرامی
این دومین بار هست که مطلب مینویسم دفعه قبل مسدود شدAngel
میخواستم نظر دوستان گرامی را راجب پوشاک و لباس را بدانم.به نظر شما با سرمایه ده میلیون تومان میشود وارد این کارشد و آیا آینده خوبی دارد.
الیته این را هم بگویم راجب این فکرم در سایت جستجو کرده بودم اما مطلبی پیدا نکردم .نمیدانم چرا تاپیک قبلی من مسدود شد Angry

در روزگاری که خنده دیگران به خاطر شکست توست برخیز تا بگریند.
هرچقدر فکر می کنم می بینم که راهی جز موفقیت ندارم.
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
08-06-2012, 11:22 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 08-06-2012 11:24 PM، توسط مهدی 1.)
ارسال: #2
RE: درخواست راهنمایی
لباس سود خوبی داشت ، الان را نمی دونم

آمار دقیقی ندارم ولی شاید به جرائت بشه گفت بالای 80 درصد پوشاک توی کشور قاچاق وارد می شه ، و مابقی اون 20 درصد هم ایرانی هست ، چون با این حق گمرکی بالا اصلا صرفه اقتصادی نداره قانونی وارد بشه . یک زمانی نه چندان دور (یک سال پیش ) قیمت ارز دولتی و آزاد 10 20 تا تک تومنی فرق می کرد و برای قاچاقچی ها خیلی به صرفه بود ولی در حال حاضر هم تفاوت زیاد بین ارز مرجع و بازار آزاد و از یک طرف دیگه بالا رفتن شدید نرخ ارز (یا به قولی کاهش ارزش ریال ) قیمت ها را خیلی تحت تاثیر قرار داده و تقریبا همه رشد 100 درصدی داشتند . این مقدار رشد کم از میزان فروش کم کرده و هم از مقدار سود فروشنده . ولی باز دقیقش را از بازار عمده فروش های شهرتون جویا بشید.

اما به طور کلی ، سود پوشاک خوبه و قابل قبوله ، در مقیاس مغازه ای 10 میلیون برای سرمایه برای اجناس داخل مغازه کافی هست (رهن و دکور و ... سوا)
شغلی هست که به راحتی می شه براش شاگرد و پرسنل استخدام کرد. فقط یک بدی بزرگی که داره اجناس بنجل و تک سایزه اون هست.
شما هر نوع جنسی که بخوایید بگیرید به صورت جینی هست (12 عددی) در جین هم از کوچکترین سایز تا بزرگترین سایز موجوده در رنگ های مختلف و بدون حق انتخاب برای شما ! و این موضوع باعث می شه که از هر جین تعدادی از بد رنگ ها یا بد سایزها بمونه و از سود شما کم بکنه

ولی در کل شغل پرسودی هست و اصطلاحا بندازیه دیگه ، اجناس نرخ نداره هر چی زورت برسه می فروشی
ضمنا برای کاهش هزینه خرید و افزایش سود می تونید اجناستون را از قشم و امثالهم هم تهیه کنید و شخصا وارد کنید. یک چمدون حداقل یک هفته تا 10 روز فروش فروشگاه شما را تامین می کنه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
08-06-2012, 11:41 PM
ارسال: #3
دوست عزیز 5 سال پیش منم خواستم بوتیک بزنم اما هیچی نداشتم یعنی از نظر اقتصادی زیر صفر بودم اما با اعتبار یکی از دوستام و یاری خدا تونستم اینکارو انجام بدم با کم شروع کردم از معازه داخل کوچه و بعد از مدت کوتاهی تونستم با اعتبار خودم کار کنم و جای خوب مغازه اجاره کنم الان تو مغازم حداقل 25 میلیون سرمایه دارم و تمام مخارجم که کم هم نیست از همونجاست.
تو بازار اعتبار و اعتماد از پول مهمتره. اگه انصاف هم داشته باشی خیلی خوب جاتو تو بازار باز میکنی. اما اینو هم بدون هر کاری سختی داره باید درست مدیریت بشه. مثلا پوشاک استوک زیاد داره و اگه نتونی فکری براشون برداری همش میشه ضرر. باید به موقع بعضی وقتا برای حراج اقدام کنی و...
مکان مناسب برای فروشگاه خیلی مهمه و اینکه مشتریتو بشناسی و نگهش داری.
در هر حال باید ریسک کنی و انتظار نداشته باشی که یک شبه راه صد ساله بری.

آنقدر زمین خورده ام که بدانم برای برخواستن نه دستی از برون که همتی از درون لازم است.
من به اعجاز درونم اعتقادی راسخ دارم.
http://koohidar.blogfa.com
08-07-2012, 12:08 AM
ارسال: #4
(08-06-2012 10:35 PM)arak_2008 نوشته شده توسط:  با عرض سلام خدمت شما سروران گرامی
این دومین بار هست که مطلب مینویسم دفعه قبل مسدود شدAngel
میخواستم نظر دوستان گرامی را راجب پوشاک و لباس را بدانم.به نظر شما با سرمایه ده میلیون تومان میشود وارد این کارشد و آیا آینده خوبی دارد.
الیته این را هم بگویم راجب این فکرم در سایت جستجو کرده بودم اما مطلبی پیدا نکردم .نمیدانم چرا تاپیک قبلی من مسدود شد Angry
دوست عزيز با توجه به سوال شما چند تاپيك مشابه وجود دارد. اگر خوب جستجو كنيد موارد را پيدا خواهيد كرد.ولي شما عزيزان متاسفانه دوست داريد همه چيز اماده باشد.
ناظمان انجمن طبق وظيفه اي كه دارند در ابتدا اقدام به تذكر ميكنم و اينكار را براي تاپيك شما انجام دادند و بعد از چند دقيقه /ساعت اقدام به حذف تاپيك مشاهده ميكند.
حال در اين بازه زماني شما در انجمن حضور نداشتيد ديگر بر عهده خودتان هست.
موضوع مهمي كه در ايجاد تاپيك هاي مشابه وجود دارد. اين مي باشد كه اعضا وقتي وارد تاپيك مشابه با موضوعات قبلي ميشوند بدون جواب انرا ترك خواهند كرد.
چون قبلا به اين موضوعات جواب دادند و نبايد اعتراضي باشد چرا كسي جواب نميدهد.

لطفا كمي وقت بذاريد و مطالب مشابه را پيدا و مطالعه كنيد به شما كمك خوبي خواهد كرد.
موفق باشيد.

كانال ايده يار: @ideayar
08-07-2012, 01:38 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 08-07-2012 01:48 AM، توسط Delta.H.)
ارسال: #5
سود لباس فروشی خیلی زیاده و شامل زمانهای خاص هم میشه
ولی جای مغازه یه آیتم اساسیه مثلا تو بازار یا پاساژ شلوغ باشی نونت تو روغنه!

موفق باشی.

.

[تصویر: emza01.png]
[تصویر: emza02.png]
08-08-2012, 04:48 PM
ارسال: #6
با تشکر از همه دوستان
به نظر خودم مانتو فروشی از بقیه پوشاک بهتره نظر شماها چیست.البته اینم بگم میخوام اول تولیدی مانتو بزنم بعدا فروشگاه.ننمیدونم چی بگم از بعضی از دوستان که توی این کارند وقتی مشاوره خواستم میگند زیاد تعریفی نداره اولا دست توش زیاده دوما کسایی که توی این صنف کار میکنند با کمال معذرت آدمای درست و حسابی نیستند(البته به استثنای خیلی ها)نمیدونم چی کار کنم.دوستانی که اینجا هستند تشویق میکنند و دوستان دیگر نا امیدمAngelIdea
ممنون میشم منو در این دو راهی راهنمایی کنید.البته اینم بگم الان یک ماهی میشه روی این قضیه تحقیق میکنم.

08-08-2012, 05:54 PM
ارسال: #7
يكي از آشنايان ما چند سال توي كارفروش لباس و پوشاك بچه گانه ست. الان مدت 2 ماهي هست كه با كسي شريك شده و يك مغازه ديگه براي فروش شلوار جين زده .توي اين مغازه جين فروشي شريكش كار ميكنه ولي خريد جنس با خودشه.البته اين آقا كه ميگم تمام خانوادشون از خواهر و برادرو پدر همه فروشنده لباس هستند. خودش هم شم اقتصادي خوبي داره. طبق اظهارات خودش از جين فروشي خيلي راضي هست. ميگه دردسرش خيلي كمتر از ديگر اقسام لباسه. البته اين رو هم بگم كه من توي پاساژ از كنار مغازه اون ردشدم توي مغازه خيلي شلوغ بود ولي 2 مغازه اونطرف تر كه بازهم جين فروشي بوده توي مغازه پرنده پر نميزد. جريان رو ازش پرسيدم گفت بخاطر جنس زياده. راست ميگه تمام قفسه ها رو تا سقف پر كرده ميگفت اينقدر شلوار جلوي مشتري ميگذاريم كه ديگه به سرش نزنه جاي ديگه بره!
08-08-2012, 06:21 PM
ارسال: #8
سلام
هر کاری دو راهی داره
هیچ کاری نیست که تا وقتی توش خاک نخوری و کیف وچون کار رو بدست بیاری بتونی موفق باشی
پس ارادتو محکم کن
اول ببین هزینه چقدر داره بازار هدفت کجاست کجا میتونی مغازتو باز کنی کی به سود میرسی بعدش توکل بخدا و شروع کن
اگه علاقه و پشتکار تو کارت باشه حتما موفق میشی شک نکن

نمیدانم هم اکنون در کجا مشغول لبخندی

فقط یک آرزو دارم : که در دنیای شیرینت

میان قلب تو با غم نباشد هیچ پیوندی

تفاوت کار در ثروتمندان و فقرا
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=3957

Best Regards
Morteza Jafari
08-11-2012, 11:53 AM
ارسال: #9
با سلام
یه راهکار خیلی مفیدتر میخوام

ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  راهنمایی جهت انتخاب نام مناسب برای شرکت کامپیوتری dehqhani 0 751 09-03-2017 11:01 AM
آخرین ارسال: dehqhani
  راهنمایی برای تاسیس مغازه با 100 میلیون سرمایه erfan30 4 3,733 11-18-2016 10:50 PM
آخرین ارسال: irandac
  راهنمایی در مورد کاغذ باطله sorushlian 0 1,396 09-03-2015 08:26 AM
آخرین ارسال: sorushlian
  راهنمایی در انتخاب یک محصول مرتضی حسین پور 0 993 05-19-2015 01:40 AM
آخرین ارسال: مرتضی حسین پور
  راهنمایی برای تولید و فروش انواع ذغال چوب abnilboy 2 1,901 02-17-2015 08:51 PM
آخرین ارسال: abnilboy
  درخواست همکاری در خصوص تکمیل پرسشنامه یک پژوهش دانشگاهی msotoudeh 0 873 01-01-2015 03:47 PM
آخرین ارسال: msotoudeh
  درخواست همفکری درخصوص فروش تجهیزات شبکه saeed74 3 1,295 10-28-2014 10:51 PM
آخرین ارسال: saeed74
  درخواست کمک از اساتید پخش مواد غذایی yunespc 0 968 08-16-2014 07:14 PM
آخرین ارسال: yunespc
  راهنمایی در ایجاد مغازه کتاب فروشی _morteza_ 22 35,281 06-08-2014 04:54 PM
آخرین ارسال: _morteza_
  راهنمایی در باز کردن نمایندگی کاغذ دیواری و پارکت _morteza_ 2 5,530 05-24-2014 07:03 PM
آخرین ارسال: Silver123
Exclamation زدن مغازه فروش تزئینات منزل و یا کافینت (درخواست مشاوره ) a6543210 11 5,530 05-09-2014 09:01 AM
آخرین ارسال: alaska_teh
  راهنمایی در مورد تولیدات خانگی mohamad021 9 7,996 10-15-2013 05:21 PM
آخرین ارسال: hamid.h
  دوستان با تجربه در امر مانتو و شال و روسری راهنمایی کنند maya-vpn 11 7,830 08-10-2013 01:33 AM
آخرین ارسال: حامدکیش
  راهنمایی از با تجربه ها در مورد تولید دستمال کاغذی بیرگلد 7 16,493 08-09-2013 11:26 PM
آخرین ارسال: محسن قلي زاده
  لطفا کسانی که با کار دستگاه پیچ ومهره آشنایی دارند راهنمایی و کمک فرمایند. نرگس فیاض 4 1,812 06-27-2013 01:34 PM
آخرین ارسال: نرگس فیاض
  نیاز به راهنمایی دهکده جهانی زنان جهان گردون 2 1,060 03-08-2013 09:36 PM
آخرین ارسال: مهدی گل محمدی
Lightbulb درخواست ایده برای راه اندازی کسب وکار کوچک cyberitcp 13 6,241 12-30-2012 10:02 PM
آخرین ارسال: zhosseini81
  درخواست کمک جهت ایده پردازی استقبال از بهار 92 secret62 3 1,789 12-27-2012 11:36 PM
آخرین ارسال: secret62
  راهنمایی برای خرید شیرینی soso 12 3,446 12-10-2012 10:10 PM
آخرین ارسال: soso
Rainbow درخواست راهنمایی برای طراحی سایت haft 1 1,113 12-05-2012 09:42 PM
آخرین ارسال: ارکین

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS