تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

فرمول میلیاردها!!!!!!
زمان کنونی: 09-29-2025, 03:02 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: saeid16
آخرین ارسال: jamali53
پاسخ: 2
بازدید: 439

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فرمول میلیاردها!!!!!!
04-10-2018, 01:19 PM
ارسال: #1
فرمول میلیاردها!!!!!!
سلام اولین روزه که تو این سایتم و اولین پستمه
به نظر من همه اونایه که ب موفقیت و پول رسیدن ی فرمول دارن حالا درسته هرکی ی فرمول خاص داره ولی تو فرمولا همه از ی قاعده خاص پیروی میشه مثل همون فرمولای شیمی که قاعده داره و روی ازمون وخطا بدست اموده حالا اگه بتونیم قاعدیه اصلیه فرمولای میلیاردرها و افراد موفق و بدست بیاریم بنظرم بشه با ی ذره ازمون و خطا به فرمول اصلی برسیم

حالا هرکی قاعده ای از فرمولای میلیاردرهارو بلده بگه تا آخر به ی فرمول اساسی برسیمHeartHeartHeart
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
04-15-2018, 07:27 AM
ارسال: #2
RE: فرمول میلیاردها!!!!!!
سلام
تعبیر جالبی بود. فرمول موفقیت.
عملی که شاید من توش موفق بودم.البته خودم هنوز یه آدم موفق نمیدونم،اما به نسبت هفت ماه پیشم رَوندی سریع و کاملا رضایت بخش داشتم.
داشتن هدف،نوشتن لیست اهداف،حرکت به سوی هدف.استفاده از تجربیات دیگران هم عالیه.حداقل من تجربش کردم و برام قابل درکه.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS