ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
پيشنهاد تشكيل گروه براي خريد راز يك ميليون دلاري عرفاني زاده زمان کنونی: 09-27-2025, 04:08 AM |
|||||||
|
پيشنهاد تشكيل گروه براي خريد راز يك ميليون دلاري عرفاني زاده
|
05-21-2016, 06:52 PM
ارسال: #21
|
|||
|
|||
RE: پيشنهاد تشكيل گروه براي خريد راز يك ميليون دلاري عرفاني زاده
(12-09-2015 01:22 AM)hosein3449 نوشته شده توسط:(10-19-2015 10:05 PM)omid59 نوشته شده توسط: باسلام خدمت دوستاندوستان عزیز سلام درود. دوست عزیز شما که اینهمه سنگ استادتون رو به سینه میزنید، میشه چند تا کار که تا حالا باهاشون به درامد رسیدی و درآمد ثابتی ازشون داری رو واسه نمونه بگین تا من و دوستانی که شما واسشون متاسفین ببینیم و باور کنیم؟ بنده شخصا طی تماسی که با آقای عرفانی زاده داشتم ازشون خواستم از این پونصد نفر دانشجوی آنلاین راز یک میلیون دلاری من - البته چون هیچ کاربری توی سایت ایشون دسترسی به کاربرای دیگه نداره، مشخص نیست که پونصد نفر باشن یا نه - پنجاه درصدشون که یک سال هست توی سایت شما دارن آموزش میبینن باید به درآمد ثابت ماهیانه رسیدن رو معرفی کنین تا ماها باورمون بشه که این سیستم جواب میده. جوابی نداشتن که بدن. |
|||
05-21-2016, 07:08 PM
ارسال: #22
|
|||
|
|||
(12-10-2015 09:03 PM)tataloo نوشته شده توسط: تا آدم دوره رو نبینه نمی تونه واقعا نظر بده. ببینید افرادی هستن که مثلا ماهی 15 ملیون درامد دارن. حالا میاد میگه من درامد یک ماه رو از تو میگیرم یعنی 15 تومن و بهت تمام قلق ها و فوت کوزه گری کارو یاد میدم. نمی ارزه؟ درود. بنده یکی از دانشجو های دوره ( راز یک میلیون دلاری من ) هستم. هیچ خبری از قلق و رازی در کار نیست. ایشون توی یه دوره ایمیل مارکتینگ خارجی شرکت کردن بعد تمام مطالب اون بده خدا رو ترجمه کردن و طوطی وار دارن به دانشجوهاشون میگن. اوایل دوره آنلاینش فقط و فقط متن بود. ینی شما یک و نیم میلیون پول بی زبون رو میدادی واسه چند صفحه نوشته. از آذر ماه 94 همون مطالب رو توی یه ویدئو که از دسکتاپ کامپیوترش ریکورد میشه میگه. اواخر سال 94 هم چند نفر رو آورده و بعنوان مشاور معرفی کرده که این مشاورهای گرامی هم هرچی ازشون میپرسی جوابشون فقط یک جمله هستش: ( اجازه بدین با استاد عرفانی زاده مشورت کنم، خبرتون میکنم ) البته اینم بگم که شما باید با مشاورتون تماس بگیرین، در غیر این صورت مشاور نمیاد بگه دانشجو، امروز چقدر تمرین کردی و کجای کار مشکل داری؟!! ضمن اینکه وقتی صفحه ( راز یک میلیون دلاری من ) رو باز میکنی، انقدری این صفحه بهم ریخته هستش که دوست داری زود بیای بیرون، تا رو کیبوردت خرابکاری نکنی خختخت. ---------------------------------------------------------------------------------------------- در مورد عرفانی زاده دات کام هر سوالی داشتین بپرسین، بنده با خلوص نیت جوابتون رو میدم. ![]() |
|||
05-27-2016, 12:26 AM
ارسال: #23
|
|||
|
|||
تا حالا از گوگل ترنسلیت به تازگی استفاده کردید؟
خیلی محشره. ترجمش خیلی خوب شده. من نمی دونم قبل هم همین طور بوده یا جدیدا این قدر خوب شده. دیگه وقتشه از اساتید و سایت های ایرانی گذر کنیم. بهتره در مورد اساتید اصلی صحبت کنیم. من نمی دونم اسمشون چیه؟ و گرنه خیلی علاقه داشتم ازشون ایمیل دریافت کنم. چرا ما باید از اساتید رده چندم استفاده کنیم؟ چرا نباید مستقیم بریم محصول اون استادی رو بخریم که حرف اول تو دنیا رو می زنه. |
|||
06-09-2016, 11:00 AM
ارسال: #24
|
|||
|
|||
(12-09-2015 01:22 AM)hosein3449 نوشته شده توسط:(10-19-2015 10:05 PM)omid59 نوشته شده توسط: باسلام خدمت دوستاندوستان عزیز سلام بهههههه سلام استاد عرفانی زاده ![]() سلام قربان الا باید ناشناس بیای تا بشناسیمت ![]() ![]() جناب این پک راز رو یکم ارزونتر حساب کن مشتری شیم |
|||
07-18-2016, 01:57 PM
ارسال: #25
|
|||
|
|||
(05-21-2016 07:08 PM)4bTn نوشته شده توسط:(12-10-2015 09:03 PM)tataloo نوشته شده توسط: تا آدم دوره رو نبینه نمی تونه واقعا نظر بده. ببینید افرادی هستن که مثلا ماهی 15 ملیون درامد دارن. حالا میاد میگه من درامد یک ماه رو از تو میگیرم یعنی 15 تومن و بهت تمام قلق ها و فوت کوزه گری کارو یاد میدم. نمی ارزه؟ سلام دوست عزیز می تونی اطلاعات دقیقتری از دوره راز یک میلیون دلاری من بدید؟ فقط ایمیل مارکتینگ و میلر لایت هست ؟ سر فصل های دوره چیه ؟ ممنونم |
|||
07-18-2016, 07:53 PM
ارسال: #26
|
|||
|
|||
(07-18-2016 01:57 PM)m.ali.farahmand@gmail.com نوشته شده توسط:(05-21-2016 07:08 PM)4bTn نوشته شده توسط:(12-10-2015 09:03 PM)tataloo نوشته شده توسط: تا آدم دوره رو نبینه نمی تونه واقعا نظر بده. ببینید افرادی هستن که مثلا ماهی 15 ملیون درامد دارن. حالا میاد میگه من درامد یک ماه رو از تو میگیرم یعنی 15 تومن و بهت تمام قلق ها و فوت کوزه گری کارو یاد میدم. نمی ارزه؟ سلام دوستانی که دوره رو دارن حداقل سرفصلا مطالب یا همون فهرستش رو بزارن مرسی |
|||
09-30-2016, 05:09 PM
ارسال: #27
|
|||
|
|||
تجربه من میگه این دوره ها به درد نمیخورن و نهایتا یه سری توصیه ها و آموزش های کلی هستند که در عمل به کار نمییان
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ. وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ. وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ |
|||
11-21-2016, 11:51 PM
ارسال: #28
|
|||
|
|||
دوست عزیزم
من پیشنهاد میکنم اول ویدئو های پارادایم شیقت باب پروکتور و ببینید و کافیه فقط اون تیکی که قراره تو مغزتون بخوره بخوره کار تمومه اونوقت هر چیزی و هر استادی که لازم باشه از راه برسه میرسه من اصلا استاد عرفانی زاده رو نمیشناسم ولی در محضر استاد دکتر آرام که مترجم کتاب راز هستند و تو هیپنوتراپی و خود هیپنوتیزم و انرژی درمانی واقعا برای خودشون کسی هستند سالها کسب علم کردم بیشتر دنبال معنویات بودم اما خواسته یا ناخواسته مادیات هم برام مهیا شد شاید براتون جالب باشه با حقوق ماهی 1 ملیون و 500 هزار تومان چطور من خانه ای به ارزش 320 ملیون در حدود 5 سال خریدم دوستان اولین کاری که باید بکنید اینه که خودتون و از ترمزها و بندهای روانی منفی رها کنید تا بتونید انرژی و فرکانس درست و داشته باشید پیش در آمد قانون راز قانون فرکانسه برادران و عزیزان من کسی بودم که به زمین و زمان گیر میدادم اما مثلا استاد فلانی کلاه برداره هرچی هست به من چه با گفتنش من فقط برای خودم انرژی منفی میخرم کتاب 4 میثاق و بخونید تا بدونید تمام دنیا آینه تمام نمای ما هستند هرچی بگی و هرطوری قضاوت کنی مطمئن باش به خودت برمیگرده راستش من نه استاد عرفانی زاده هستم نه داداشش هرکی خواست بهم پیام بده ادرس محل کارمو بدم تا خودش روشن بشه وگرنه برای من اصلا مهم نیست میثاق 1 هیچ چیز را به خود نگیرید |
|||
04-10-2017, 12:30 PM
ارسال: #29
|
|||
|
|||
سلام دوستان
آقای عرفانی زاده واقعی ! در اصل آدرس سایتشون *****.ir هستش و ایشون مدرکشون لیسانس نرم افزاره و مدیر انفورماتیک یکی از هلدینگ های صنعتی ایران هستن. اون آقای عرفانی زاده ای که دوره راز رو تهیه کرده ولی کارشون هیپنوتراپی و انگیزشی هستش اما ایشون مدرس کامپیوتر و آی تی و کسب و کار آنلاین هستند مطالب خوب و مفیدی هم در این مدت تو سایتشون گذاشتن که برای من واقعا کاربردی و مفید بود |
|||
04-10-2017, 01:01 PM
ارسال: #30
|
|||
|
|||
سلام.
آقای عرفانی زاده بسیار آدم موفقی هستند و راه های کسب درآمد را خوب می دونه و مطالب سایتشان هم بسیار علی هستش.مطالبشان بنده را خیلی متحول کرد. طراحی سایت و سئو سایت به صورت حرفه ای (لینک سایت در زیر) |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: