تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

مجموعه اصول سی گانه دکتر علیرضا آزمندیان
زمان کنونی: 09-28-2025, 06:16 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: jahanagahi
آخرین ارسال: jahanagahi
پاسخ: 31
بازدید: 7781

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 21 رأی - میانگین امیتازات : 2.81
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مجموعه اصول سی گانه دکتر علیرضا آزمندیان
11-06-2014, 02:58 PM
ارسال: #31
RE: مجموعه اصول سی گانه دکتر علیرضا آزمندیان
اصل چهاردهم
عدم شماتت و سرزنش خود و دیگران
به همان نسبتی که تشویق عامل بالا رفتن و ساختن اعتماد به نفس در انسان است ، شماتت و سرزنش خود و دیگران هم عامل تخریب بنای باورها و شکستن اعتماد به نفس است . یک انسان تکنولوژی فکری مثل شما حتی اگر کاری را به اشتباه انجام دهد که منجر به شکست و یا ناکامی و یا نتیجه غیر مطلوب شود با خود می گوید که تجربه ای کسب کردم و بار دیگر درست عمل می کنم و موفق می شوم . بدینسان به ادامه ساختن بنای باورها و اعتماد به نفس خود کمک می کند . پدر و مادرها و معلمین و مدیران این اصل را بسیار رعایت کنند تا عالی ترین نتیجه را در محیط های تربیتی بگیرند . بر شما باد تعریف و تشویق خود و دیگران و بدانید که تنبیه و شماتت ، بیشتر اثر تخریبی دارد تا اثر سازندگی .

من ایده های بزرگی در سر دارم و آن ها را به واقعیت تبدیل می کنم

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  دانلود مجموعه کتاب های روانشناسی و موفقیت با فرمت PDF alicpu 12 8,131 08-06-2013 05:14 AM
آخرین ارسال: REZA HAJISALIMI
  منتخبي از مهمترين مباحث اصول و فنون مذاكره بيلا بالا 0 1,839 11-11-2012 02:04 PM
آخرین ارسال: بيلا بالا
  بزرگان مدیریت جهان : دکتر جوران jahanagahi 3 2,410 09-06-2011 01:10 AM
آخرین ارسال: MARYAR

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS