ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
يک ميلیاردر را کاملا تعريف کنيد با تمام جزئيات! زمان کنونی: 09-25-2025, 01:58 AM |
|||||||
|
يک ميلیاردر را کاملا تعريف کنيد با تمام جزئيات!
|
10-18-2011, 01:16 AM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: يک ميلیاردر را کاملا تعريف کنيد با تمام جزئيات!
من تعريفي كه از ميليارد در ذهنم دارم يك يا چند ميليارد تومان پوله كه ميدونم مال خودم و حاصل دست رنج خودمه كه ميتونم هر طوري كه دوست دارم خرجش كنم ببخشم يا نگهش دارم و البته در يوم الحساب حسابش را پس بدهم همين چند سال پيش كه بيكار بودم و از پدرم پول ميگرفتم هميشه آرزو داشتم ايكاش فقط يكروز كار ميكردم و ده تومن ميگرفتم و ميرفتم يك پرس چلو كباب مخصوص با پول خودم ميخوردم نه با پول پدرم! اونروزها داشتن يك ميليون تومان دوتا اتاق كه مال خودم باشه تلويزيون رنگي موبايل و نظاير آن كه با پول خودم خريده باشم برايم مثل يك رويا بود اما در عرض چند سال به كمك خدا و تلاش حودم به چند برابر چيزهايي كه ميخواستم رسيدم و ايمان راسخ دارم كه در آينده اي نه چندان دور به ميليارد و ميلياردها هم خواهم رسيد و خاطرات همين روزها را در همين انجمن براي دوستان جديد و تازه وارد با آب وتاب تعريف خواهم كرد انشااله
تماس با من09368460269 قلم گفتا كه من شاه جهانم/قلمزن رابه دولت مي رسانم |
|||
03-17-2012, 12:32 PM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
اون چیزهایی که ندا خانم گفتند حتی ارزشش از یک میلیارد هم بیشتر است.
اما یک میلیارد تومان یعنی خوشبختی مادی بعد از چند مدت رنج و سختی.بیخوابی.تلاش های پی در پی برای موفقیت.یک میلیارد یعنی رسیدن به خواسته های خود بعد از این که در در دل حسرت خیلی چیز ها را کشیده ای. یک میلیارد یعنی این که دیگر میتوانی به راحتی به نیازمندان کمک کنی. و..... <تا به چرای زندگی پاسخ نگوییم حرف از چگونه زیستن بیهوده است>
![]() شماره ارتباط با من:09376297236 |
|||
03-18-2012, 12:05 AM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
يك ميلياردر در هر لحظه از درون شاد است و از زندگي در هر شرايطي لذت ميبرد و به خدا توكل دارد
همیشه اولین گام ها مهم هستند..... تماس با من 09394099750_ _ 09125937764 |
|||
05-06-2012, 01:07 AM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
تعريف يك ميليارد كار سختي نيست
مهم اينه كه بدونيم اين يك ميليارد دست ما امانته تا به وسيله ي اون ما و چند نفر روزيشون رو بدست بيارن. مهم اينه كه بدونيم اون يك ميليارد وسيله است نه هدفي كه بهش رسيديم يا بهتره بگيم يك قسمت از يك هدف خيلي بزرگتر. يك ماشين 50 ميليوني با يه ماشين 10 ميليوني تفاوت چنداني نداره.مهم اينه كه بدونيم اون 40 تايه باقيمونده رو چجوري و كجا سرمايه گداري كنيم. يادمون نره " ستگفرش هر خيابان از طلاست " مردان بزرگ اراده ميكنند و مردان كوچك آرزو http://WWW.SHOPING1.COM |
|||
07-18-2012, 07:11 PM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
میلیاردر بر دو نوع است: اصیل و تقلبی
نوع اصیل: پول را وسیله میداند و خود را امانت دار توزیع این پول ها، نه اسراف می کند (که بعضی ها میگن طرف خسیس شده) و نه الکی به کسی پول میده (بر عکس پولش رو قرض میده تا طرف مشکل حل بشه یا پول میده تا باهاش کسب و کار راه بندازه) و اگه طرف واقعا نیازمند باشه و عاجز از کسب درآمد اون موقع بهش کمک میکنه. واضحه این آدم از درون ثروتمنده و جلوه از تکامل خدا رو نشون میده، خدا فقر را که مظهر نقصان است بر اشرف مخلوقات خود نمیپسندد و این فرد خود آینه ای از جمال ثروتمند خداست. نوع تقلبی: نمیدونه چی شده از کجا پول میاد، از درون بدبخته و فقیر، فکر میکنه از دماغ فیل افتاده، همش ... و پیس داره، برای همه کلاس میذاره، بی جنبه است و الکی میره استخر با بچه مایه دارها ادای اشرافی گری درمیاره، کلا طرز تفکرش هم روشنفکری میشه، به خاطر پولش مگسان زیادی دورش جمع میشن، خونواده که دیگه نگو تعطیله تعطیل، ببخشید سرتون درد اومد... خیلی مونده ولی جاش اینجا نیست ااووووووول رفاقت، پول خودش میاد |
|||
01-14-2013, 04:13 PM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
الان که دارم پولدار میشم حسم خیلی تغییر کرده
احساس میکنم باید حلقه دوستانم را تنگ تر کنم نباید به راحتی در دسترس همه افراد باشم باید خودم انتخاب کنم با چه کسانی مراوده داشته باشم مهم این است که سرنوشت خودم رو از سربنویسم. برای این که خیلی هم از عالم به دور نباشم برخی اوقات باید با تاکسی برم تو دنبال کارهام. امروز هم تاکسی سوار شدم. یک راننده خوش برخورد که کلی بهم انرژی داد. ااووووووول رفاقت، پول خودش میاد |
|||
04-09-2014, 12:23 PM
ارسال: #17
|
|||
|
|||
![]()
یک میلیاردر یعنی من با شرکت تجاری ام یعنی من با کارخانه ام یعنی من با ماشین فراری ام یعنی من با احترام و عزت نفس زیاد یعنی من هنگام مصاحبه با کارکنان و مدیران کارخانه ام که همگی دور یک میز نشسته اند و من از طریق ویدیو کنفرانس با آنها حرف می زنم در جهت موفق تر شدن کارخانه و کار و زندگی خودشان و در کل مشاوره به آنها ، میلیاردر یعنی زندگی کردنم در خانه رویایی خودم که بسیار بزرگ است با اتاق های زیاد و چند طبقه ، یک میلیاردر یعنی من با خانواده ام و پدر و مادرم و خانواده خواهرم و خانواده برادرم و پدر بزرگ و مادر بزرگم و خانواده خانمم ، همگی و همگی در یک خانه ، یک زندگی بسیار عالی با خانواده ای بزرگ با سرپرستی خودم
(بالاترین قدرت ، قدرت تجسم است ، زندگی حال ما نتیجه تجسم گذشته مان می باشد پس بیایید خلاقانه تجسم نماییم تا آینده مان بهتر و عالی شود) |
|||
04-09-2014, 02:31 PM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
ی میلیاردر یعنی 100 تا کارمند میلیاردر داشته باشه
ی خونه بسیار بزرگ با چند تا محافظ مسلح با ی ماشین وننو با شیشه های دودی ی میلیاردر یعنی 1000 تا خوابگاه شبانه روزی برای محصلین درست کردن ی میلیاردر یعنی 1000 تا بیمارستان درست کردن ی میلیاردر یعنی هر روز با کمک هاش لبخند رو بر لبان مردم بنشونه ی میلیاردر یعنی حبیب طوسی http://superyas.hamvar.ir/ 09396945864 |
|||
04-09-2014, 03:24 PM
ارسال: #19
|
|||
|
|||
درود.......
بنظر من وقتی میگیم یک نفر میلیاردر هست یعنی افکارش،احساسش و رفتارش میلیاردی است اما معمولا چون رفتار قابل مشاهده س عموما با رفتار میلیاردی فرد اعم از داشتن خونه شیک،ماشین مدل بالا و کارخونه و اینا سنجیده میشه این مقوله جای بحث داره چون ممکنه یک نفر با یه ارث میلیاردی یه شبه میاردر بشه اما یکی با تلاش و کوشش چند ساله از صفر به این قله رسیده باشه اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد
نگاهی به آیینه بیندازید ![]() ![]() |
|||
04-09-2014, 05:17 PM
ارسال: #20
|
|||
|
|||
ی میلیاردر یعنی کسی که کلکسیون موتور سنگین داشته باشه
یعنی کسی که کلکسیون سوپر اسپورت داشته باشه کسی که تو نقاط مختلف دنیا ویلا داشته باشه |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ | کامیار کاظمی | 268 | 63,630 |
03-05-2020 05:59 PM آخرین ارسال: hamid.k |
|
با 8 الی 10 میلیون تومن چه کاری پیشنهاد میدید | vafa_0000 | 4 | 1,494 |
09-18-2014 12:43 AM آخرین ارسال: mihyarder |
|
بیایید احساساتمان را نسبت به زندگی بگوییم | مهدی گل محمدی | 45 | 10,681 |
05-04-2013 02:03 AM آخرین ارسال: j2j4k |