ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

نام كاربري
زمان کنونی: 09-27-2025, 10:40 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
نویسنده: MARYAR
آخرین ارسال: Divar
پاسخ: 53
بازدید: 11238

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امیتازات : 3.54
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نام كاربري
10-10-2011, 09:45 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 10-10-2011 09:50 PM، توسط MARYAR.)
ارسال: #1
Lightbulb نام كاربري
دوستان ما در اين انجمن دور هم جمع شده ايم كه از تجربيات هم در حوزه كسب و كار استفاده نماييم و همچنين فرهنگ كار تيمي و اجتماعي را بياموزيم.
يكي از نمودهاي فرهنگ اجتماعي انتخاب نام كاربري ست. هر كدام از ما جدا از نام و نام خانوادگي خود در جامعه حقيقي با انتخاب يك نام مجازي وارد اين جامعه مجازي شده ايم.
جدا از اينكه يكي از قوانين انجمن كه در هنگام ثبت نام آنرا قبول مي كنيم و بنابر قرارداد بايد آنرا رعايت نماييم، انتخاب نام درست هست،فرهنگ زندگي ميلياردي ايراني ما ايجاب مي كند كه ما يك نام با مصما بنا بر دلايل و اهداف ورودمان به اين انجمن انتخاب نماييم.
هدف اول از زدن اين تاپيك اين است كه واقعا بعضي از كاربران جديد نام هاي غير معقول و دور از شان انجمن براي خود انتخاب مي كنند مانند:
اتل متل توتوله گاو حسن چه جوره
پدر پدر پدر مادر زن مهسا منفرد
عرب گنديده
پري بلنده
واقعا شما اعضاي وارسته انجمن اين نام ها را تائيد مي كنيد؟
دوم مي خواستم هر كدوم از ما دليل نام كاربري خود را در اين فضا براي اعضايي كه مي خواهند جديد وارد شوند به عنوان آموزش يك فرهنگ بيان نماييم
با تشكر

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
10-10-2011, 09:52 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 10-10-2011 10:11 PM، توسط 3ObHaN.)
ارسال: #2
RE: نام كاربري
(10-10-2011 09:45 PM)maryam_sh نوشته شده توسط:  دوستان ما در اين انجمن دور هم جمع شده ايم كه از تجربيات هم در حوزه كسب و كار استفاده نماييم و همچنين فرهنگ كار تيمي و اجتماعي را بياموزيم.
يكي از نمودهاي فرهنگ اجتماعي انتخاب نام كاربري ست. هر كدام از ما جدا از نام و نام خانوادگي خود در جامعه حقيقي با انتخاب يك نام مجازي وارد اين جامعه مجازي شده ايم.
جدا از اينكه يكي از قوانين انجمن كه در هنگام ثبت نام آنرا قبول مي كنيم و بنابر قرارداد بايد آنرا رعايت نماييم، فرهنگ زندگي ميلياردي ايراني ما ايجاب مي كند كه ما يك نام با مصما بنا بر دلايل و اهداف ورودمان به اين انجمن انتخاب نماييم.
هدف اول از زدن اين تاپيك اين است كه واقعا بعضي از كاربران جديد نام هاي غير معقول و دور از شان انجمن براي خود انتخاب مي كنند مانند:
اتل متل توتوله گاو حسن چه جوره
پدر پدر پدر مادر زن مهسا منفرد
عرب گنديده
پري بلنده
واقعا شما اعضاي وارسته انجمن اين نام ها را تائيد مي كنيد؟
دوم مي خواستم هر كدوم از ما دليل نام كاربري خود را در اين فضا براي اعضايي كه مي خواهند جديد وارد شوند به عنوان آموزش يك فرهنگ بيان نماييم
با تشكر

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
عجب اسم هايي ،‌نميشه اسم كاربري رو تغيير داد ؟
جدا از شوخي ،‌ اين ها تاثيرات FaceB..k است . به دل نگيريد .

اسم كاربري من ،‌امضاي مجازيه منه .
sobhan كه نوشته ميشه 3ObHaN .
ولو اسم هاي كاربري ديگه ي من تو سايت هاي ديگه kid هست ،‌ d155ax هست و sobi....0 كه تو جا خالي پسوند يكي از محصولات بنز نوشته ميشه مثل sobie350
. kid يعني بچه كوچولو ،‌ d155ax اسم يه بولدزر 1 ميليارد و 500 ميليوني است . سومي هم كه معلومه .

[تصویر: start.gif]

10-10-2011, 10:09 PM
ارسال: #3
موضوع بسیار مهم و با ارزشی را مطرح فرمودید.
نام کاربری من rahnama است. بعلت وضعیت سنی و تجربیات زیادی که در زندگی کسب کردم و نظر انتقال دارم.البته بیشتر می آموزم.
نام کاربری بعدی من در ایران انجمن و ویرایشگری ویکیپدیا jahanagahi است که تقریبا با نام کاربری بالا هم خانواده ا ست .

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
10-10-2011, 10:22 PM
ارسال: #4
نام کاربری منهم در همه جا atreeeshgh است چون دوست دارم به هرکجا که میرم عطر عشق و دوستی را در آنجا پخش کنم تا در کنار شادی خودم،دوستانم نیز همیشه شاد و موفق باشند

آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!

مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
10-10-2011, 10:32 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 10-10-2011 10:32 PM، توسط mosafer bedar.)
ارسال: #5
من هم که مسافر بیدار هستم
زندگی یک سفر است بهتره که توی این سفر آدم بیدار باشه تا لذت سفر را با جسم جان پذیرا باشه
با ارادت مهدی
من هم که مسافر بیدار هستم
زندگی یک سفر است بهتره که توی این سفر آدم بیدار باشه تا لذت سفر را با جسم جان پذیرا باشه
با ارادت مهدی
10-10-2011, 11:41 PM
ارسال: #6
ممنون از همگي دوستان
آقا سبحان ببينيد اينجا اسم و حوزه كاربردي انجمن مشخص مي كنه كه چه جور آدم ها و با چه جور اهداف مشخصي بايد اينجا دور هم جمع بشوند
اينجا دور هم جمع مي شيم براي ميلياردر شدن براي ايده هاي كسب و كار
ولي ف/ي/س/ب/و/ك فرق مي كنه اونجا براي پيدا كردن دوستي ها و گذراندن وقت و ....
سطح فعاليت انجمن ما متناسب اسم آن محدودتر از فيس بوك به عنوان يك شبكه دوست يابيه
اين موضوع يك واقعيت ملموسه!

من ازدرون تو حرف میزنم
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
10-10-2011, 11:52 PM
ارسال: #7
(10-10-2011 11:41 PM)maryam_sh نوشته شده توسط:  ممنون از همگي دوستان
آقا سبحان ببينيد اينجا اسم و حوزه كاربردي انجمن مشخص مي كنه كه چه جور آدم ها و با چه جور اهداف مشخصي بايد اينجا دور هم جمع بشوند
اينجا دور هم جمع مي شيم براي ميلياردر شدن براي ايده هاي كسب و كار
ولي ف/ي/س/ب/و/ك فرق مي كنه اونجا براي پيدا كردن دوستي ها و گذراندن وقت و ....
سطح فعاليت انجمن ما متناسب اسم آن محدودتر از فيس بوك به عنوان يك شبكه دوست يابيه
اين موضوع يك واقعيت ملموسه!

درسته ،‌شبكه هاي اجتماعي ( مثل fb ) مثل يه مدرسه ميمونه . تو كتاب راز شاد زيستن ،‌نوشته كه كسي با يكي همنشيني كنه ،‌همون خصوصيات رو پيدا ميكنه ... حالا چه برسه بره تو يه مدرسه مجازي كه از هر قشر و گروهي ادم توشه .
من منظورم تاثيرات روحي و روانيه كه شبكات اجتماعي ميذارند نه نوع كاربرد شبكه ها .
يكي از دوستان من تو هر سايتي اسم كاربريش ''سوسك ''هست Big Grin حالا به نوع كاربرد سايت توجه نداره ،‌تنها چيزي كه ميدونه لقبش تو دنياي مجازي سوسكه و اين رو از فيس بوك به ارث برده .

10-11-2011, 12:15 AM
ارسال: #8
خوب بايد اين فرهنگ هاي غلط اصلاح بشه
اين دوستتون اين اسمس كه مي ذاره در واقع روي تجسم خلاقش تاثير مي ذاره روي ناثير كائنات بر او تاثير مي ذاره
پس شما چه كاره اي؟
اينجا ياد گرفتي كه هر چي عادتت بشه روي زندگي و موفقييت تاثير مي ذاره پس بيايد اين عادت هاي غلط را در خودمون بكشيم و به دوستانمون هم اين آموخته هامون در اين انجمن را بياموزيم
همه ما رسالتي بر دوش داريم.

من ازدرون تو حرف میزنم
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
10-11-2011, 12:22 AM
ارسال: #9
کاربری : گرگ
میگیم سلام آقا گرگه. خوب لذت می بره.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
10-11-2011, 12:25 AM
ارسال: #10
(10-11-2011 12:15 AM)maryam_sh نوشته شده توسط:  خوب بايد اين فرهنگ هاي غلط اصلاح بشه
اين دوستتون اين اسمس كه مي ذاره در واقع روي تجسم خلاقش تاثير مي ذاره روي ناثير كائنات بر او تاثير مي ذاره
پس شما چه كاره اي؟
اينجا ياد گرفتي كه هر چي عادتت بشه روي زندگي و موفقييت تاثير مي ذاره پس بيايد اين عادت هاي غلط را در خودمون بكشيم و به دوستانمون هم اين آموخته هامون در اين انجمن را بياموزيم
همه ما رسالتي بر دوش داريم.

اتفاقا موافقم باهات ،‌من بايد اصلاحش كنم ولي اون رو من هم تاثير گذاشته ،‌تو مدرسه و دوستان صداش ميكنيم كامي سوسكه Big Grin رو ما هم تاثير گذاشته ...
ولي سعي ميكنم اصلاحش كنيم .

ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  شماره تماس کاربر به نام jahanagahi H.hemati148 1 696 06-18-2016 07:14 PM
آخرین ارسال: saadati
  درخواست راهنمایی برای انتخاب نام دامین arsho 6 1,809 08-07-2013 08:45 AM
آخرین ارسال: yu3f
  پیشنهاد نام دامنه برای سایتی شبیه ebay سعید یوسفی 37 5,855 03-25-2013 01:03 PM
آخرین ارسال: سعید یوسفی
  درخواست انتخاب نام برند برای گروه مشهد ahmad rezaee 27 6,125 02-25-2013 02:04 PM
آخرین ارسال: Mrs.Seyedi
  کمک برای نام شرکت m_grate29 15 2,689 01-15-2013 04:08 PM
آخرین ارسال: omid.movafaghiat
  ثبت نام کارشناسی ناپیوسته بدون کنکور دانشگاه آزاد در بهمن ماه سال 1391 arsho 4 1,683 01-08-2013 04:33 PM
آخرین ارسال: arsho
  درامد زايي يا ثبت نام؟؟؟؟؟!!!! اقاي ايـــده 7 2,066 06-06-2012 08:31 PM
آخرین ارسال: sherafati
  گوگل نام خليج فارس را حذف كرد MARYAR 13 3,240 06-03-2012 11:56 AM
آخرین ارسال: Nuruzzaad
  نام شرکت جوان 19 5,399 05-21-2012 06:06 PM
آخرین ارسال: بهنام ذوالفقارزاده
  درخواست نام سه کلمه ای arshiaaziz2000 2 3,558 05-13-2012 10:09 PM
آخرین ارسال: صدفی
  توضيح گوگل براي حذف نام خليج فارس صدفی 0 802 05-07-2012 08:59 AM
آخرین ارسال: صدفی
  شروع دوباره بعد از طوفانی به نام شکست bahar narenj 5 2,610 12-29-2011 03:02 PM
آخرین ارسال: بهنام ذوالفقارزاده

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS