تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

حسودیم میشود ...!
زمان کنونی: 09-28-2025, 06:32 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: کامیار کاظمی
آخرین ارسال: mohammadshamosi
پاسخ:
بازدید: 2874

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امیتازات : 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حسودیم میشود ...!
07-02-2013, 11:34 AM
ارسال: #3
RE: حسودیم میشود ...!
(07-02-2013 09:29 AM)soshiant نوشته شده توسط:  خرافاتی که هنوز دامان مردم را رها نکرده است
روزی را خدا به هر اندازه که بخواهد به مردم می دهد.
هر کی بیشتر کار کنه و تلاش کنه خدا بهش بیشتر میده و هرکی کم کاری کنه کمتر
چشم مردم نمی تونه این همه قدرت داشته باشه!
اینها خرافاتی هستند که سالهاست گریبان مردم رو گرفته
توجیحهای علمی در مورد این موضوعات هم رسمی نیستند.

دوست عزیز....
اولا که در فرهنگ دینی ما این مسئله صراحت شده که چشم زخم و چشم بد تاثیرات زیادی در زندگی افراد و بیماری و حتی مرگ اونها داره....

ثانیا اگه بخوایم با ادبیات معاصر و به زبون حال در این باره صحبت کنیم بهتره کمی در مورد انرژی و مثبت و منفی بودنش و ....از این مقوله ها مطالعه کنی.....
کسی که چشم دیدن موفقیت بقیه رو نداره انرژی منفی زیادی به سمت اون گسیل میکنه که تاثیرات خودش رو میزاره.....هر چند که هم از نظر دینی و هم علمی ثابت شده که کارها و چیزهایی هستند که مانع از اون تاثیرات منفی میشن......منظورم اثر دعای خیر بقیه، صدقه، و ..... هست.Blush

البته بنده هم با نعل اسب و از اینجور چیزا مخالف هستم چون نه توجیه علمی داره و نه عقلی و نه شرعی !!!10_003

بهرحال درسته که خدا روزی رسون هست و ..... اما این به این معنی نیست که روزی یک اندازه ای داره که هرکار بکنی تغییر نمیکنه !!!
اگه اینجوری بود که کارآفرینی و میلیاردر شدن و .... همش بیخود و یه خیال واهی بود....چون هر چی تلاش میکردی فرقی در روزیت نداشت !!!!!!!!! و این عین جـــبــــــــر بود !
1818

در صورتی که معنی این مسئله اینه که شما با توجه به وقت، انرژی و .... که صرف میکنی روزی خودت رو افزایش میدی ولی به هر میزان که باشه خدا ازش خبر داره و اون رو بهت میده....حق کشی صورت نمیگیره....یعنی مثلا من به اندازه 1 میلیون کار میکنم و همون رو میگیرم ولی ممکنه خودم احساس کنم باید 10 میلیون بگیرم !!!!!

یا علی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: حسودیم میشود ...! - دکتر - 07-02-2013 11:34 AM
RE: حسودیم میشود ...! - Aseman - 07-02-2013, 11:43 AM
RE: حسودیم میشود ...! - Delta.H - 07-02-2013, 12:24 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Wink چگونه میشود کاری را یافت؟ sherafati 5 2,100 11-09-2012 11:17 AM
آخرین ارسال: sherafati

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS