تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

166روزتابهارموفقيت
زمان کنونی: 09-29-2025, 05:45 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: pulaki
آخرین ارسال: 3ObHaN
پاسخ:
بازدید: 1388

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امیتازات : 3.12
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
166روزتابهارموفقيت
10-06-2011, 01:11 AM
ارسال: #4
RE: 166روزتابهارموفقيت
خدا ... 166 روز مونده تا فصل جدیدی از کتاب افرینش رو باز کنی ! موجودات رو دوباره زنده کنی ، قیمت ماشین ها رو ناعادلانه بالا ببری ، نظافت خونه رو دوباره بندازی رو دوش ما مرد های بدبخت ، خرید عید رو دوباره باب کنی ، مسافرت و 5 ساعت تو صف دستشویی موندن تو پارک رو دوباره به یادمون بندازی و بعد کلی خوشی و خنده ! یه کانتینر درس و مشق رو واسه خرداد بهمون تحویل بدی ...

حالا که این همه ما رو دوست داری و این همه هدیه میدی ، یه 4-5 تا خواسته داشتیم به مناسبت 166 روز تا بهار . این ها رو یه نگاهی بنداز ، بعد واسه تصویب بودجه و کارهای فنی و عوارض و مالیات و ... بده به حسابرستون یا یکی از همین فرشته های درگاهت تا تو 166 روز ok کنه
با اجازه

اهوم ، اهوم .

بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام خدمت اقای خدا .
انشالله حال خودتون و همه ی دست اندر کار ها درگاهتون خوب باشه .
قبل از هر چیز تشکر کنم از این ساپورت و پشتیبانی خوبتون و از این موجودات باحالی که افریدی ...
امیدوارم 166 روز خوبی داشته باشی ...
خدا :
1 هفته از تجسم خلاق عقب افتادم .... لطفا کاری کن تو 166 روز جبران شه ...
1 ماه خونه نشین شدیم و از درس و مشق بدجور عقب افتادم .... لطفا کاری کن تو 166 روز جبران شه ...
1 سال از ورزش عقب افتادم ... لطفا کاری کن تو 166 روز جبران شه ...
10 سال از مستقل بودن و رو پا خودم موندن عقب افتادم .... لطفا کاری کن تو 166 روز جبران شه ...
خدا ، دو دهه گذشت و از میلیارد شدن و اشنایی با این بروبکس سایت عقب افتادم .... لطفا خودت سفارشی ( سیَد هم هستم ، کارت فعال بسیجم دارم ) یه کاری کن تو این 166 روز جبران بشه ...

[تصویر: start.gif]

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
166روزتابهارموفقيت - pulaki - 10-06-2011, 12:20 AM
RE: 166روزتابهارموفقيت - 3ObHaN - 10-06-2011 01:11 AM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS