تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

چگونه به اهدافمان می رسیم؟حتما مطالعه فرمائید.حتما.
زمان کنونی: 09-29-2025, 12:40 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: jahanagahi
آخرین ارسال: jahanagahi
پاسخ:
بازدید: 12571

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امیتازات : 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چگونه به اهدافمان می رسیم؟حتما مطالعه فرمائید.حتما.
06-07-2013, 08:22 PM
ارسال: #29
RE: چگونه به اهدافمان می رسیم؟حتما مطالعه فرمائید.حتما.
از وقتی کوچولو موچولو نانازی بودم دلم میخواست تاجر بشم . ساعت 11 شب با پرواز بیزینس برم مثلا دبی ، شب تو بهترین هتل باشم صبح صبحونه رو با یه کله گنده بخورم و یه قرارداد امضا کنم یک ساعت بعد تو هواپیما شخصیم برم به سمت چین Big Grin به محض رسیدنم ، چندتا قرارداد همکاری امضا کنم و به قصد بازدید اخرین محموله جنسم با هلیکوپتر روی یه کشتی که از استرالیا به سمت ایران میومد فرود بیایم . همینجوری برم و برم بعد یه ماه برگردم ایران
اوایل ارزوم بود Big Grin اینکه تاجر باشم تا همیشه تو سفر باشم ، از 365 روز سال 300 روزش رو توی بهترین هتل های مختلف دنیا بخوابم Big Grin راننده و بادیگارد داشته باشم Big Grin
بعد فهمیدم اسمش ارزو نیست Big Grin تجسم خلاقه . تو بهترین و بدترین لحظات زندگیم داشتم همیشه به تجارت فکر میکردم . تجسمش میکردم ...

عاشقش بودم . تو این دو سه سال خیلی کارها رو شروع کردم . بعضی هاشون لقمه های بزرگ تر از دهنم بود ، بدجور گیر کردن تو هلقوم مبارکم ، بعضی هاشون خیلی سود داشت برام اما جووونی کردم و از دست دادمشون . بعضی هاشون دلم رو میزد و نصفه کاره ولشون میکردم ، بعضی ها اصن شروع نشدن چون بهشون احساس نداشتم .

اما الان 79 روزه که تجارت رو شروع کردم .
79 روزه که شاد شاد و پر انرژی هستم .
79 روزه که ضمیر ناخوداگاهم با ضمیر خوداگاهم با هم اشتی کردن
79 روزه که پدرم هرجا میشینه میگه به پسرم افتخار میکنم .
79 روزه که با کسایی رفت و امد که واقعا تاجر های کله گنده هستن .
79 روزه که راضی راضی راضی هستم ، به خودم افتخار میکنم ..

تو این 79 روز فهمیدم که "چگونه به اهدافمان میرسیم "
اگر عمل+باور = 100 باشه ، عشق به کار 900 خواهد بود
عشق + عمل + باور = موفقیت
اینجوری به هدفم رسیدم .
باور کردم ، باور کردم که 1000 میلیارد تومن پول کمیه ، باور کردم که برده پول نیستم ، به این قدرت رسیدم که پول برام تبدیل شه به یه کاغذ باطله تزئین شده به دو تا عکس و یکمی رنگ !
و شروع کردم ! از جاده خاکی هم شروع کردم Big Grin نزاشتم یه روز هم بمونه . قسم خورده بودم و از روز 2 فرودین شروع کردم ...
و عاشقم کارم بودم ، صبح شب و شب صبح به کارم فکر میکردم . به تجارت ...
عاشق شدم و خود کائنات راه رسیدن به معشوق رو از جایی که حتی فکرشم نمیکردم بهم نشون دادن .

بله ، در عرض 79 روز من موفق شدم به هرانچه که میخواستم برسم ...
و دلیل اینکه اینا رو اینجا گفتم این بود که فقط وقتی به اهدافمون میرسیم که عاشق هدفمون باشیم . Heart
موفق و موفق و موفق باشید

[تصویر: start.gif]

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: چگونه به اهدافمان می رسیم؟حتما مطالعه فرمائید.حتما. - 3ObHaN - 06-07-2013 08:22 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ۱۵ بهانه ای که برای دنبال نکردن آرزوهایتان می آورید samiar afshari 1 971 05-15-2015 10:02 PM
آخرین ارسال: hamidrezahopeful
  از هم‌اکنون سال ۱۳۹۴ را برای خودتان طراحی کنید/ یادداشت محمود معظمی(حتما مطالعه کنید) samiar afshari 6 2,443 05-05-2015 05:46 PM
آخرین ارسال: samiar afshari
  نظرات دوستان درباره تاپیک اهدافمان چه اشکالی دارد yu3f 15 4,504 09-07-2014 05:12 PM
آخرین ارسال: saba01
  اهدافمان چه اشکالی دارد؟ yu3f 11 4,080 07-24-2013 11:07 PM
آخرین ارسال: Elixir
  چگونه با انگيزه باشيم و بمانيم. soltan_sal 1 1,039 06-07-2013 07:59 PM
آخرین ارسال: یک همراه سبز
  چرا می گویند هدف باید نوشته شود jahanagahi 4 2,116 12-13-2012 12:37 AM
آخرین ارسال: jahanagahi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS