ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
ثریا دارابی ، میلیاردر مشهور ایرانی زمان کنونی: 09-25-2025, 08:46 AM |
|||||||
|
ثریا دارابی ، میلیاردر مشهور ایرانی
|
05-21-2013, 04:38 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: ثریا دارابی ، میلیاردر مشهور ایرانی
اغلب آنچه در زندگی ثریا با عنوان موفقیتهای چشمگیر یاد میشود، بین سالهای ۲۰۰۹ تا کنون اتفاق افتاده و اکنون ثریا ۲۷ سال دارد. در گفتگو با تککرانچ میگوید اگر زودتر میدانست بدون تحصیلات دانشگاهی هم میشود موفق بود، شاید زودتر شروع میکرد. با همهی این تفاصیل، ثریا هنوز از بسیاری از من و شما جوانتر است و اینجا نقطهی تاریک داستان برای بعضی هاست:
آیا برای من دیگه دیر شده! نه؟ چرا من زودتر مسیر زندگیم رو انتخاب نکردم؟ ثریا چه کرد که به اینجا رسید؟ اصلن امیدی هست که اگر من شروع کنم به کسب و کاری یا ایدهپردازی نوگرایانهای بتوانم مثل ثریا و سایرین موفق شم؟ باید از کجا شروع کنم؟ اگر شما، بله! خود شما که پیراهن راه راه به تن دارید و در حال خواندن یک پزشک هستید، فکر میکنید چون از دوران بیست و خوردهای سالگی گذشتهاید، پس فرصتی برای کارآفرین شدن ندارید، جای نگرانی نیست! من امروز راجع به دو مطلب در این خصوص برای شما صحبت میکنم: اول اینکه بسیاری از کارآفرینان برجسته پس از سی سالگی کارشان را شروع کردهاند، مانند اوان ویلیامز (توئیتر، ۳۵ سالگی) و آریانا هافینگتون (هافینگتون پست، ۵۴ سالگی) و اگر سودای کارآفرینی دارید، سن نباید مانعی جلوی راه شما قلمداد گردد. در آینده شاید بیشتر در مورد رابطهی سن با قدرت کارآفرینی با هم حرف زدیم. اطلاعات و پژوهشهای جالبی در این زمینه وجود دارد. دوم اینکه خود ثریا در مصاحبهای که با Mashable انجام داده در خصوص چگونگی راهاندازی فودسپاتینگ و آیندهی کاریاش صحبت کرده است. وقتی داستان را از زاویهی دید ثریا میخواندم، متوجه شدم با افسانههای کلاسیک کارآفرینی تفاوتهایی دارد. او کسی نبود که ایدهی اولیهی آنچه بعدتر به عنوان فودسپاتینگ معروف شد را داده باشد یا به خاطر ایدهی تجاریاش دست از کار و تحصیل بکشد. دانستن داستان ثریا و فودسپاتینگ میتواند نقطهی شروع خوبی برای کسانی باشد که به دنبال الگوی واقعی و دستیافتنی کارآفرینی میگردند. من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
|
پیام های داخل این موضوع |
ثریا دارابی ، میلیاردر مشهور ایرانی - MARYAR - 05-21-2013, 04:36 PM
RE: ثریا دارابی ، میلیاردر مشهور ایرانی - MARYAR - 05-21-2013 04:38 PM
RE: ثریا دارابی ، میلیاردر مشهور ایرانی - MARYAR - 05-21-2013, 04:43 PM
RE: ثریا دارابی ، میلیاردر مشهور ایرانی - MARYAR - 05-21-2013, 04:45 PM
RE: ثریا دارابی ، میلیاردر مشهور ایرانی - MARYAR - 05-21-2013, 04:49 PM
RE: ثریا دارابی ، میلیاردر مشهور ایرانی - MARYAR - 05-21-2013, 04:51 PM
RE: ثریا دارابی ، میلیاردر مشهور ایرانی - MARYAR - 05-21-2013, 04:57 PM
RE: ثریا دارابی ، میلیاردر مشهور ایرانی - MARYAR - 05-21-2013, 04:58 PM
RE: ثریا دارابی ، میلیاردر مشهور ایرانی - فاطیما14 - 02-17-2015, 10:30 PM