تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

کارگاه کوچک بوجاری
زمان کنونی: 09-28-2025, 11:08 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: یک همراه سبز
آخرین ارسال: alirezahemmatian
پاسخ:
بازدید: 5882

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امیتازات : 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کارگاه کوچک بوجاری
05-15-2013, 01:31 PM
ارسال: #5
RE: کارگاه کوچک بوجاری
(05-15-2013 01:20 PM)محمد رضوانی نوشته شده توسط:  مالارمه عزیز هنوز شروع نکردم فعلا در حال مطالعه و برسی ایده ها هستم و همچنین مذاکره برای جذب سرمایه گذار!

که باید اول ایده ام رو مشخص و با طراحی طرح توجیهی شروع به راه اندازی کنم

لازم بذکر است این یکی از ایده هاست!

شما دلایل منطقی و علاقه تان را برای شروع ذکر کردید، و گفتید میخوام کارگاه راه اندازی کنم...... تصور کردم تنها منتظر پیشنهادات دوستان برای بهتر طی کردن مسیر هستید.........Blush و مقدمات کار فراهم شده.

گاهی نباید خیلی زیاد وقت ارزشمند و نیروی جوانی رو برای مطالعه و آموزش سپری کرد.

(05-15-2013 01:14 PM)محمد رضوانی نوشته شده توسط:  مقـدمــــــه:

میخوام یه کارگاه کوچیک فقط برای بوجاری و تفت تخمه ،بادام ،گردو و ...راه اندازی کنم

علت انتخاب این ایده:

دلیل اول:تو همون کارگاه شرکت قبلی ویزیتور اون شرکت میگفت ما مواد خام مثل تخمه اعم از آفتابگردان-ژاپنی ،بادام ،گردو ،پسته و ...را با قیمت مناسب میخریم(البته بدون واسطه و با مقدار زیاد که قیمت مناسب بخریم

و با بوجاری(عمل تمیز کردن قبل از تفت)و بو دادن و تفت اونا و بسته بندی شیک به بازار میفرستیم سود خوبی هم داره

دلیل دوم:دسترسی بدون واسطه به تخمه آفتابگردان،کدو ،بادام ،گردو و ذرت با قیمت مناسب

دلیل سوم :علاقه 5_004

کلام پایانی:منتظر ارائه راهکارها،نظرات ،پیشنهادات و انتقادات اساتید و دوستان هستم10_004

پ.ن:بنده ساکن اصفهانم (گفتم شاید تاثیری تو ارائه راهکارها داشته باشه

...

تمام سپاسم از آن کسی است ...

که به من نیازی نداشت ...

اما فراموشم نکرد

...

[تصویر: e4651_734827_4182999215734.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: کارگاه کوچک بوجاری - mallarme - 05-15-2013 01:31 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Star ۱۰۱ ایده کسب و کار کوچک که آینده‌تان را می‌سازد r2013.samadi 10 3,443 09-18-2022 03:39 PM
آخرین ارسال: soni70
  کمک جهت فروش کارگاه خانگی rm123 12 3,384 07-24-2015 06:51 AM
آخرین ارسال: حسین انصاری21

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS