تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

اعمال، تسلیت ها و تبریکات مناسبت ها
زمان کنونی: 09-28-2025, 10:49 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: MARYAR
آخرین ارسال: alireza091111
پاسخ:
بازدید: 9760

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 26 رأی - میانگین امیتازات : 2.88
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اعمال، تسلیت ها و تبریکات مناسبت ها
05-14-2013, 08:50 PM
ارسال: #10
RE: اعمال، تسلیت ها و تبریکات ماه رجب
دعای مستجاب امام هادی علیه السلام در شب متعلق به ایشان.....

یکی از یاران امام هادی علیه السلام می گوید: حقوق به امام عرض کردم:« ای آقای من، متوکل مرا متهم به ارتباط با شما کرده و روزی مرا بریده است؛ اما اگر شما از او درخواست کنید حتماً قبول می کند.» امام فرمود:

« اگر خدا بخواهد مشکلاتت حل می شود.» همان شب فرستادگان متوکل در خانه را زدند. در را که باز کردم، فتح، وزیر متوکل، به من گفت:« در منزلت چه می کنی؟! متوکل سراغت را می گیرد.» من نزد متوکل رفتم. متوکل با دیدن من گفت:« ای ابو موسی ما حواس‌مان به تو نیست، تو هم خودت را فراموش کرده ای!؟» آن‌گاه سهمم از بیت المال و هدایا و اموال زیادی را به من بخشید. در راه بازگشت، به فتح گفتم:« امام هادی علیه السلام اینجا آمده بود؟»

گفت:« نه.»
گفتم:« نامه‌ای نوشته بود؟»
گفت:« نه.»
آن‌گاه فتح به من گفت:« شک ندارم که تو از امام هادی دعایی خواسته بودی. بگو برای من هم دعا کند.»

خدمت امام هادی علیه السلام رسیدم و گفتم:« به برکت شما مشکلم حل شد. اما اطرافیان متوکل می گفتند شما نزد متوکل نرفته و درخواستی نکرده بودید.»

فرمود:« ما در امور مهم فقط به خدا پناه می‌بریم و در مشکلات بر او توکل می کنیم. او ما را این گونه عادت داده است که اگر از او چیزی بخواهیم اجابت می فرماید؛ و می ترسیم که از وظایف بندگی عدول کنیم و او هم نظر لطفش را بردارد.» پیغام فتح را به امام رساندم.

فرمود:« او در ظاهر دوست ما ولی در باطن دشمن ماست. خداوند دعای کسی را مستجاب می‌کند که خالصانه مطیع او باشد و به رسول الله و حق ما اهل بیت ایمان داشته باشد. در این صورت اگر از خدا چیزی بخواهد محروم نخواهد شد.»

عرض کردم:« به من یک دعای اختصاصی بیاموزید، آقای من.» فرمود:« این دعایی است که من زیاد می‌خوانم و از خدا خواسته ام هر کس بعد از من در کنار قبرم آن را خواند، خواسته‌اش را اجابت کند:

«یا عدّتی عندالعُدد و یا رجائی و المعتمد و یا کهفی و السند و یا واحد و یا واحد یا قل هوالله احد و اسألک اللهم بحق من خلقته من خلقک و لم تجعل فی خلقک مثلهم احداً ان تصلی علیهم و تفعل بی کذا و کذا »(ای توشه من، و ای امید و پناهگاه و تکیه‌گاه من، ای خدای یگانه! تو را به حق کسانی می‌خوانم که هیچ‌کس را همانند آنها قرار ندادی، و از تو می‌خواهم بر آنان درود بفرستی و …{در اینجا حاجت خود را بیان کن})

...

تمام سپاسم از آن کسی است ...

که به من نیازی نداشت ...

اما فراموشم نکرد

...

[تصویر: e4651_734827_4182999215734.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
شــــب آرزوهــــا - Aseman - 05-14-2013, 08:22 PM
RE: اعمال، تسلیت ها و تبریکات ماه رجب - mallarme - 05-14-2013 08:50 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  فرا رسیدن ماه محرم تسلیت باد MARYAR 2 871 11-01-2014 12:15 PM
آخرین ارسال: صدفی
  پیام تسلیت محضر دوست عزیزمان مهدی گل محمدی 55 7,292 05-12-2013 04:57 PM
آخرین ارسال: iranboy
  ایام فاطمیه تسلیت باد مهدی گل محمدی 33 4,618 04-14-2013 10:00 PM
آخرین ارسال: REZA HAJISALIMI
  تسلیت شهادت مظلومانه مولای متقیان mohammadshamosi 14 2,395 08-11-2012 12:29 PM
آخرین ارسال: venus2

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS