ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

صادقانه خودت را معرفی کن.......
زمان کنونی: 09-23-2025, 10:38 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان
نویسنده: دکتر روانشناس
آخرین ارسال: Bahfaa
پاسخ:
بازدید: 343331

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 93 رأی - میانگین امیتازات : 3.01
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صادقانه خودت را معرفی کن.......
05-07-2013, 02:13 AM
ارسال: #546
RE: معرفی واقعی اعضای سایت
با سلام
علی شاهمیری هستم و 31 سال سن دارم.
رشته من مهندسی شبکه و امنیت اطلاعات هست و تخصص اصلیم طراحی و پیاده سازی شبکه های بزرگ و همچنین طراحی و پیاده سازی امنیت اطلاعات می باشد.
الان تقریبا دو سالی می شه که در دیگر در این زمینه فعالیت نمی کنم و ایده ای که همیشه در ذهنم داشتم را به اتفاق همسرم پیاده سازی کردم و روی آن کار می کنم.
تا قبل از اردواجم و کمی بعد از آن تمام زندگیم بجز کارم ، online gaming بود و وقت و هزینه سنگینی هم برای اینکار دادم و تمام مدت مشغول بازی بودم.دو سال پیش کارم را ول کردم و شروع کردم به پرورداندن ایده ای که در ذهنم داشتم.اولین قدم هم این بود که ایده را به نام خودم ثبت کردم چون برای اولین بار بود که در ایران می خواست اجرا بشه و همچنین نمونه ای هم در سایت های خارجی پیدا نکردم.در تمام فکرم این بود که سایتی داشته باشم ورای این بازی های رایج که فقط بحث قدرت طلبی و جنگ هست.برای همین اسفند نود سایت آزمایشی راه اندازی کردم و در آن شروع کردم به اجرای مسابقات آنلاین علمی همراه با جوایز نقدی.پس از 1 سال آزمون و خطا وبسایت اصلی را به شرکت کاسپید و آقای سپیدنام عزیز سپردم تا برایم طراحی و برنامه نویسی کنند.الان تقریبا 4 ماهی هست که سایت اصلی در حال اجراست و تمام کارهای آن را نیز خودم و همسرم انجام می دهیم و در حال حاضر هم در حال طراحی فاز دوم و سوم سایت هستم.
حالا در بخش کارهای عملی اعضا و قسمت های مناسب توضیح کامل کارم را می دهم.
وب سایت من هم تحت عنوان مستر گیمر هست.
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
معرفي - Amirstar95 - 06-22-2015, 12:44 AM
RE: معرفی واقعی اعضای سایت - Mr. Gamer - 05-07-2013 02:13 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  معرفی همکاران ف/ی/س/ب/و/کی ما کامیار کاظمی 1 1,941 09-02-2012 06:01 PM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS