تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

Start(موتورم داره روشن میشه) sara sherafati
زمان کنونی: 09-29-2025, 02:48 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: sherafati
آخرین ارسال: safa2137
پاسخ:
بازدید: 5242

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امیتازات : 3.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Start(موتورم داره روشن میشه) sara sherafati
04-29-2013, 12:00 PM
ارسال: #8
RE: Start(موتورم داره روشن میشه) sara sherafati
سرکار خانم شرافتی با سلام
در نوشته هایی که بالا نوشته بودین یه حس عجیب ندونستن و البته ناامیدی همراه با ترس بود.ترس از اینکه احتمال میدین که باز هم کار رو ناتمام بگذارین.بسیاری از ما ها خیلی از کارهایی که شروع کردیم ناتمام ول کردیم و باز هم اینکارو خواهیم کرد.همه بلااستثناء.اما نکته ای اینجا باید بهتون بگم اینه که ببینید از زندگی چه انتظاری دارین.بهتر بگم از زندگی خودتون دنبال چی هستید.خیلی از ما تمام کارهامونو با یه جرقه شروع میکنیم اما اجازه نمیدیم تبدیل به آتش بشه.جرقه ای که شاید روشن بشه اما به زودی خاموش میشه.کارها هم همینطور هستند.باید استارت زد ولی با هدفی پیش رو و با علم به اینکه شما سرشار از انرژی برای پایان دادن و اعتبار بخشی به اون کار هستید.
من از تایپیکتون اینجور برداشت کردم که دنبال یه کاری هستید که پول در بیاورید.کمی به اطراف و البته به خودتان بیشتر نگاه کنید.اعتماد به نفس خودتان را زیاد کنید.تمام کارهایتان را با برنامه ریزی انجام دهید تا موفق باشید.در این انجمن کاری برای پولدار شدن من ندیدم.راههایی را دیدم که بوسیله آن میشود به موفقیت و در عین حال پول رسید.
زیاد گفته و باز هم میگویم به خودتان تکیه کنید.به خدا هیچکس فقیر و کم توان زاده نشده است.این احساس شعف و شور را در خود پرورش دهید.ناامیدی معنایی ندارد وقتی من از یکساعت دیگر خودم خبری ندارم.وقتی نمیدانم ساعتی بعد هستم یا خیر.وقتی برای خودتان بگذارید.کمی با خودتان خلوت کنید.با خودتان حرف بزنید.
همیشه به فکر موفقیت باشید البته با کمی چاشنی یاد خدا

با خودتان خوب تا کنید

با خودتان که خوب تا نکنید

روزگار شما را تا میکند

می کند توی پاکت و می اندازد توی صندوق پستی ؛

به یک مقصد نامعلوم

خودت به جان خودت بیفت

خودت خودت را بساز

خودت مواظب خودت باش

و گرنه دیگران به تو هر شکلی

که دلشان بخواهد می‌دهند.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: Start(موتورم داره روشن میشه) sara sherafati - m-jalalvand - 04-29-2013 12:00 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS