ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
خوشبختي چيه؟! زمان کنونی: 09-28-2025, 05:29 AM |
|||||||
|
خوشبختي چيه؟!
|
04-29-2013, 12:34 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-29-2013 12:35 AM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: خوشبختي چيه؟!
[b]خوشبختي يعني رضايت.
با تشکر از فرهاد جان. رضایت از چی؟ رضایت بخاطر چی؟ رضایت..... هنوز خوشبختی شده یک راز. رضایت از زندگی شده یک راز. هنوز نتوانستهاند بفهند که چگونه می شود حوشبخت شد؟ هنوز نتوانسته اند بفهمتد که چگونه می شود رضایت پیدا کرد؟ هنوز هم رضایت را در شرط و شروط می دانیم. اگر فلان چیز را به دست آورم خوشبختم و از زندگی رضایت پیدا میکنم. اگر فلان چیز را به دست آورم خوشبختم و از زندگی رضایت پیدا میکنم. فلان چیز را بدست می آورد. هنوز خود را خوشبخت نمی داند. فلان چیز (بچه بودیم وقتی میگفتیم چیز می گفتند چیز یعنی پنیر ![]() فردی پرسید حوب : جهان آگهی خوشبختی یعنی چی؟ رضایت یعنی چی؟ جهان آگهی از جا بلند شد و گفت آقا اجازه؟ خوشبختی و رضایت در بدست آوردن مادیات نیست.(البته لازم است ولی کافی نیست) دیدن زیبائیها را در چهار چوب یک کارت پستال. عزیزی فرمود: جهان آگهی یعنی چی؟ جهان آگهی جواب داد. وقتی به یک کارت پستال زیبا نگاه میکنبم به به و چه چه میزنیم ولی وقتی در عالم واقعیت آن چیزی را که در کارت پستال دیده ایم ببینیم هیچ احساسی بر روی آن نداریم. باز هم باید عرض کنم این ذهن است که باید خوشبختی را حس کند. لمس کند. تصاویر زیبا از زندگی در خود جای دهدو ..[/b] خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
|
پیام های داخل این موضوع |
خوشبختي چيه؟! - فرهاد قربانی - 04-29-2013, 12:12 AM
RE: خوشبختي چيه؟! - jahanagahi - 04-29-2013 12:34 AM
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
كليد خوشبختي در زندگي | dehkadeh ali | 0 | 798 |
11-24-2012 08:31 PM آخرین ارسال: dehkadeh ali |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان