ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

ترفند های وصول طلب از مشتری
زمان کنونی: 09-25-2025, 07:33 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: فرهاد قربانی
آخرین ارسال: minalaw
پاسخ:
بازدید: 21054

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 48 رأی - میانگین امیتازات : 3.19
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ترفند های وصول طلب از مشتری
04-18-2013, 02:08 PM
ارسال: #20
RE: ترفند های وصول طلب از مشتری
سلام
ممنون از همراهی و پاسخ دوستان
مطالبی که الان میخوام عرض کنم رو در ادامه روند تاپیک در نظر بگیرید و قصد جسارت به دوستان رو ندارم.

نکته جالب اینه که همه ما از جمله خودم معمولاً در برابر چنین رویه ای دل رحم و دلسوز متهم میشیم که البته ممکنه برخی اوقات هم بجا باشه ولی به نظرم تا قبل از اینکه شرایط دو طرفه رو کامل مطلع نباشیم نباید قضاوتی اینچنینی انجام بدیم. جالب اینجاست شوراهای حل اختلاف هم بعضاً اینگونه هستند.

و اما شخصی که من ازش یاد کردم متأسفانه سالهای قبل مقدار قابل توجهی از سرمایه مامان باباش رو به فنا داده بود و بعد چون دیگه امکان گرفتن سرمایه از خانواده رو نداشت یکی دو سال پیش با ترفندی خاص سر من و تعدادی دیگه رو به نوعی کلاه گذاشت. همچنین این شخص اعتیاد هم داشت. تأسف بیشتر اینکه این شخص هیچگونه اخلاقیات و اعتقاداتی نداشت و از هر صد کلمه 120 کلمه اش دروغ بود!

حال از این طرف من (و حتی دیگرانی) که نیاز به ذکرش نیست که با چه مشقتی سرمایه در اختیار ایشون قرار دادم و چه مشکلاتی هم از حیث مالی و بیشتر از اون اعتبار و درایت و تجربه نزد خانواده اونهم بعد از مدت کوتاهی از تأهل! برام پیش اومد و ...، واقعاً این حق رو ندارم که چون یه قرارداد محکم حقوقی بستم در پی احقاق حق خود باشم!؟

بهرحال همانطور که دوست عزیز حقوقدانمون هم فرمودن من بطور مجزا و از دو دادگاه مختلف این حق رو دارم که در پی احقاق حقم باشم چون میگن حق گرفتنی است. از طرفی همونطور که ایشون هم فرمودن من با همون حربه قصد داشتم بخاطر سوءسابقه طرف یا خانواده اش نسبت به پرداخت طلب من اقدام کنن. حال وقتی این اتفاق نمیفته و خیلی راحت میگه میرم هتل و برگردم چرا من دنبال اقدام مطالبه وجه خودم نباشم؟ (حکم کیفری مربوط به قضیه عمومی جرم هست که ربطی به من نداره)

البته متأسفانه چنین مسائلی که روز به روز هم داره در جامعه بیشتر میشه باعث متلاشی شدن حس اعتماد و به نوعی مانع شروع کسب و کارهای جدید هم شده. چون شخصاً خود من در طی این یکسال به همین دلیل چند موقعیت خوب رو هم بخاطر ترس از این قضیه و هم نگاههای خانواده همسر از دست داده و منصرف شدم.

بی تعارف همین الانهم در گروه خراسان علیرغم وجود یه جو بسیار دوستانه و صمیمی و دوستان معتمد اگه قرار باشه کار از پروسه آزمایشی دربیاد با تمام احترام، قبلش باید تمام امور حقوقی قضیه حل و فصل بشه تا اقدامی انجام بدم.

بازهم تکرار می کنم این نوشته رو یه خاطره، درد دل، عبرت، تجربه، راهکار یا هر چیزی دوست داشتید در نظر بگیرید و قصد جسارت نداشتم.
موفق باشید

تاپیکهای من در انجمن:
پیشنهاد تشکیل باشگاه کارآفرینان خلاق هم اندیش
جنبش کارآفرینی مجازی
رهنمون
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: ترفند های وصول طلب از مشتری - Andisheh - 04-18-2013 02:08 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اول خبر بد را بشنويم يا خبر خوب را ؟ يادداشتي از هاروي مك كي samiar afshari 0 536 03-09-2015 04:44 PM
آخرین ارسال: samiar afshari
  درس‌های مدیریتی آموزنده/ یادداشت هاروی مک‌کی، مولف کتاب پرفروش شنا با کوسه‌ها samiar afshari 0 1,135 03-08-2015 09:11 PM
آخرین ارسال: samiar afshari
  یک تکنیک ساده برای اینکه وقت را از دست ندهید.... mallarme 3 1,812 05-23-2014 11:26 PM
آخرین ارسال: abdolhossein
  تکنیک های ساده برای پس انداز و کسب امنیت مالی کامیار کاظمی 5 2,814 05-23-2014 11:24 PM
آخرین ارسال: abdolhossein
  از کجا شروع کنیم؟ jahanagahi 19 2,987 07-30-2013 03:15 PM
آخرین ارسال: poldar
  وقتی پول از حسابمان کسرشد و برنگشت چه کنیم؟ mallarme 0 750 12-07-2012 04:00 PM
آخرین ارسال: mallarme
  استراتژی های ورود بازارهای جهانی jahanagahi 0 1,036 07-03-2011 08:50 PM
آخرین ارسال: jahanagahi
  شیوه‌های مدیریتی در 9 کشور دنیا کامیار کاظمی 4 2,075 06-05-2011 04:57 PM
آخرین ارسال: jahanagahi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS