تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

سی دی راز ایرانی منتشر شد
زمان کنونی: 09-29-2025, 12:46 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
نویسنده: بهداد
آخرین ارسال: سیدمهدی هاشمی
پاسخ:
بازدید: 7374

موضوع بسته شده است 

امتیاز موضوع:
  • 25 رأی - میانگین امیتازات : 3.24
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سی دی راز ایرانی منتشر شد
03-11-2013, 09:55 PM
ارسال: #5
RE: سی دی راز ایرانی منتشر شد
استاد قربانیان و دوستان چیزی که مدتهاست منو تحت تاثیر خودش قرار داد و از حدود 6 سال قبل رغبت داشتم تا در میدان برای اهدافم بماند حمایت کسی بود که هیچوقت ندیدمش و تمام تحقیقاتم رو از این شخص گرفتم و ترجمه میکنم و به کار میبندم اون شخص باب پراکتر استاد و فیلسوف معروف راز هستش . اولین بار که باهاش در دنیای مجازی ارتباط برقرار کردم دنیامو عوض کرد و تا به امروز بهش یه دنیا رو مدیونم و تحقیقات جدید رو خریداری میکنم و برام ایمیل میکنه .
آنچه منو مبهوت کرده تفاوت اساتید خارجی با افراد حاضر در ایرانه .
تمام این اساتید تمام اطلاعات رو کامل و بدون نقص برای همگان منتشر میکنند بدون ریا و بدون چشمداشت . چرا ؟ اونها از راز آگاهند و میخواهند موفقیت عمومی رو همه گیر کنند و به نظرم این راه درسته اما در کشور عزیزمان ایران همش مخفی کاری میشه که دو حالت داره :
1 - عدم آگاهی از موارد جدید
2 - مخفی سازی برخی موارد موفقیت
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
موضوع بسته شده است 

پیام های داخل این موضوع
RE: سی دی راز ایرانی منتشر شد - بهداد - 03-11-2013 09:55 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  #کارافرینی به سبک ایرانی#برای بچه های انجمن ebrahim.ev 1 758 09-10-2015 11:03 PM
آخرین ارسال: Amiraliamirali
  داستان نابودی سرمایه‌گذاران و کارآفرینان ایرانی karafarin 0 1,160 08-04-2014 10:17 AM
آخرین ارسال: karafarin
  رقابت پست با پیک‌موتوری‌ها جدی شد/ از شمال تا جنوب تهران ۶ هزار تومان karafarin 4 1,555 11-16-2013 11:57 PM
آخرین ارسال: حمید رضا غ
  آیا عوامل رسیدن به هدف راز است ؟ jahanagahi 22 3,310 10-16-2012 02:32 AM
آخرین ارسال: MohamadMJ
  نظر انتقادی من در مورد قانون راز و مشکلات بزرگ آن MohamadMJ 23 6,495 10-15-2012 01:10 PM
آخرین ارسال: ناظم ارشد

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS