تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

شغلهای بی سرو صدا اما پولدار!
زمان کنونی: 09-29-2025, 01:10 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: NavidAtabaki
آخرین ارسال: مدینه
پاسخ:
بازدید: 37999

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 38 رأی - میانگین امیتازات : 2.97
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شغلهای بی سرو صدا اما پولدار!
09-10-2011, 01:24 AM
ارسال: #5
RE: شغلهای بی سرو صدا اما پولدار!
(09-09-2011 11:26 AM)atreeeshgh نوشته شده توسط:  بله اتفاقا یکی از دوستان منم کارش کاملا بی سرو صداس.
اون کارش فقط اداره های مختلف رفتن.از اداره گاز بگیر تا شهرداری.
فکر کنم تا حالا فهمیده باشید:
اون میره با کسانی که میخوان کار ساختمون سازی رو شروع کنن.صحبت میکنه و کارای جواز و گرفتن مجوز های لازم برای ساختمون رو انجام میده و در ازای این کار 100 هزار تومن میگیره.
الان دیگه همه اونو مشیناسن و لا اقل روزی دو یا سه تا مشتری داره.همه ی اداره ها هم با هاش آشنا شدن و راحت باهاش کار می کنن.
هفته ی پیش هم یه پرشیا EL صفر از کارخونه در آورد و امشب قراره مارو بببره بیرون و بهمون شیرینی ماشینشو بده.

خدامیدونه وقتی ما جنسیس خریدیم باید به چند نفر شیرینی بدیم.اونم چه شیرینی ای حداقلش بختیاریه.IdeaIdeaIdeaIdeaIdeaIdea

بجا شیرنی باید بزاری تقویتش کنم برات با هزینه شخصی !
کاری میکنم بوگاتی ویرون رو بگیری Smile

[تصویر: start.gif]

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: شغلهای بی سرو صدا اما پولدار! - 3ObHaN - 09-10-2011 01:24 AM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS