تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راه اندازي خيريه كمك به كودكان معلول
زمان کنونی: 09-29-2025, 03:09 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: successman
آخرین ارسال: jahanagahi
پاسخ:
بازدید: 8695

موضوع بسته شده است 

امتیاز موضوع:
  • 23 رأی - میانگین امیتازات : 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راه اندازي خيريه كمك به كودكان معلول
01-19-2013, 12:34 AM
ارسال: #48
RE: راه اندازي خيريه كمك به كودكان معلول
(01-19-2013 12:01 AM)yu3f نوشته شده توسط:  مهدی جان Yosef.gif اذیت می کنی ها Yosef.gif کلا اقلامی ک تهیه میشه (مرغ و قند و شکر و برنج و ....) برای ۱۴ خانواده کلهم میشه ۴۰۰ هزارتومن.

نه بابا ، آخه دیدم گفتی از صدقه فامیل جمع می شه ، دیدم اعداد و ارقام با هم نمی خونه
مگه فامیل شما روزی چقدر صدقه می دن که ماهی 6 میلیون جمع می شه !؟؟ خدا خیرتون بده

توصیه دوستانه اینکه تا می توانید به افرادی که توان کار کردن دارن کمک نکنید ، بلکه براشون کار ایجاد کنید.

حتی برای اون پیرزن بیوه ای هم که تو خانه نشسته ، براش حقوق تعیین می کنیم مثلا ماهی 400 هزار تومان و نخ را در اختیارش قرار می دیم و ایشون ملزم به بافت لیف حمام هست ، شاید در ماه 100 هزار تومان هم درامد واقعی اش نباشه ، ولی خودش فکر می کنه که داره کار می کنه و حقوق می گیره ، اینجوری دین کسی هم بالای سرش نیست و مفت خور هم بار نمی یاد . اما اون لیف ها باز به قیمت تمام شده به فرد کم بضاعت دیگری فروخته می شه تا با دست فروشی و پخش اونها در بازار اموراتش را بگذرونه ، این فرد هم خودش فکر می کنه که قیمت لیف واقعا همینقدره و اصلا به ذهنش خطور نمی کنه که کسی داره کمکش می کنه ، همین باعث می شه که روی پای خودش بایسته ، و مفت خور بار نیاد با این روش معمولا همه این افراد بعد از یک مدتی راه خودشون را پیدا می کنند و دیگه بی نیاز از کمک می شوند.
باز دوست دیگه ای یکی از اقوامشون منزل بزرگی خریده بودن برای سرمایه گذاری و ساخت و ساز در آینده ، که مدت ها بود خالی بود و گه گاه هم شده بود پاتوق دزد و خلافکار و دودگیر !
چند جا سپرده شد ، کسانی که واقعا مشکل منزل و اجاره دارن ، یکی دو تا از اون اتاق ها را بهشون اجاره داد ، ولی می توانند روزها به جای پرداخت اجاره ، در کار سبزی پاک کردن در همان خانه مشغول به کار شوند.
خانمها می شورن و پاک می کنند ، یکی از آقایان با وانتش بار می یاره و می بره درب مغازه
و یک بنده خدای دیگه هم درب مغازه تو بازارچه خورد می کنه و می فروشه .
اجاره مغازه توسط دوست ما پرداخت می شه و مدیریت هم با ایشون هست ، همه هم فکر می کنند ، دارن میلیون میلیون ماهیانه ازین کار درامد می بره ، ولی در اصل همه پول بین همون افراد تقسیم می شه ، اون چیزی که ماهیانه به عنوان اجاره از حقوق هر خانواده کم می کنه هم براشون بدون اینکه خبر داشته باشن طلا می گیره و می زاره کنار . تا روزی که می خوان برن بهشون داده بشه .

من خودم بیشتر به این سبک کمک کردن اعتقاد دارم ، وگرنه تا آخر عمر هم به کسی مرغ و گوشت بدی ، سیر که نمی شه هیچ ، روز به روز هم تن پرورتر و مفت خور تر می شه. پدر من 30 40 ساله نذورات ، مواد غذایی و ... را داوطلبانه و رایگان درب منازل فقرا توزیع می کنه. تا 7 8 سال پیش از طرف کمیته امداد و از روزی که سهمیه های کمیته امداد به خانوارها قطع شد از طرف چند تا خیر ، من یادمه از وقتی 5 سالم بوده تو ماشین می نشستم و همراهشون می رفتم منازل بعضی از این افراد ، هنوزم گاها می رم ، هیچ فرقی اوضاع شون نکرده ، بدتر شده که بهتر نشده .

ببخشید پرحرفی کردم
10_004

به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی ))

.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
موضوع بسته شده است 

پیام های داخل این موضوع
RE: راه اندازي خيريه كمك به كودكان معلول - مهدی 1 - 01-19-2013 12:34 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  کمک به هم نوع hamed65 12 3,217 05-04-2017 02:24 PM
آخرین ارسال: morteza1370
  پاسخم گو به نگاهي كه زبان من و توست اميرعلي 6 1,955 12-20-2013 09:54 AM
آخرین ارسال: اميرعلي
  کمک به کودکان سرطانی محک kafshduzak 21 5,484 05-26-2013 10:59 AM
آخرین ارسال: نرگس فیاض
  کمک به درمان یک کودک مــجــیــנ 11 2,102 04-26-2013 12:59 AM
آخرین ارسال: MARYAR
  نیاز به کمک به افراد زیر خط فقر nasim1356 1 615 01-11-2013 03:07 PM
آخرین ارسال: saeed.abdollahi
  به تو چه ! کمک نکن kafshduzak 0 775 04-02-2012 12:19 PM
آخرین ارسال: kafshduzak

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS