تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

گرونترین حیوانات خانگی جهان .
زمان کنونی: 09-29-2025, 08:49 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: 3ObHaN
آخرین ارسال: 3ObHaN
پاسخ:
بازدید: 3543

ارسال پاسخ 
گرونترین حیوانات خانگی جهان .
09-03-2011, 02:12 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 09-03-2011 02:34 AM، توسط 3ObHaN.)
ارسال: #7
RE: گرونترین حیوانات خانگی جهان .
اره ، همه حیوون ها قشنگن ، ولی باید ببینیم پتانسیل دارن واسه نگه داری تو خونه ؟؟؟؟ مثلا هم کروکودیل این پتانسل رو نداره و هم اهو ! جفتشون رو نمیشه تو خونه نگه داشت ! عوضش ببر ، یه پتانسل عالی واسه اهلی شدن داره !

من مرغ مینا داشتم ، خریده بودم هفتصد تومن ! میگفت : شبحان ، شبحان ! یه بار از قفس بیرون اومد ، خواهرم بدجور ترسید ، هنوزم بعد این هه مدت که خواهرم الان تقریبا 15 سال داره ، بازم اون ترس توش مونده و از بعضی چیز های الکی میترسه !

الان 1 گربه دارم ، تا 4 شنبه ، 4 تا گربه داشتم ، 3 تاشون حالشون خوب شد ، دادم به دوستام ! یکیش پاش بدجور عفونت کرده بود ! نرسیده بودم تلف شده بود ! میخواستم یه پرشین بگیرم ، دیدم بعد حیوونی چیزی بیارم پرشین اذیت میشه ، منصرف شدم . به هر حال پرشین بدجــــــور حساسه !
یه هامستر دارم ، پیرمرد !! گوش شیطون کر دو برابر باباشاه عمر کرده ! الان 3 ساله دارمش ، دیگه موهاش ریخته ، شیطونی نمیکنه ! همش میخوابه ! جوونی هاش خیلی باحال بود ! ته خنده بود ! تا صبح میخندیدم بهش
من اکواریوم هام رو جمع کردم ! ولی یه ماهی قرمزم دارم ، نمیدونم ماهی قرمزه یا نه ! فکر کنم تنها ماهی قرمزی باشه که پفک خورده باشه ! چیپسم خیلی دوست داره ! مرغ و گوشت و برنج و .... هم میخوره ! موندم والله . 110 تا قناری داشتم ( حرفه ای پرورش میدم ) بیماری اومد بیچاره ها تلف شدن موند 54 تا ! اولین بار بود گریه پدرم رو می دیدم . بعد کلیش رو فروختم الان 13 تا از بهترین قناری های کشور رو در اختیار دارم .

اما کاسکو :
مال شمال افریقاست ، مشهور ترین طوطی جهانه ، قویترین در تقلید صدا . بهترین حیوونیه بعد از سگ که به عنوان همدم انسان شناخته شده ! از قرن 15 وارد اروپا شده خیلی باهوشه ! جفت گیری سخته ، اصلاح نژاد اسونه ، اگه میخواین بخرین دقت کنید ، باید تخم بخرید ! هر روز برید و مراقب تخم باشید ، به محض به دنیا اومدن باید جدا بشه ! خــیـــــــــــلی ارومه ! ولی مراقب باش نترسه ! من داشتم پدرم رو در میاورد ! اخر پسش دادم ! بیچاره بدبخت بود ولی خدا رو شکر صاحب اصلیش اومد بردش ! دیدم گناه داره ، افتاده تو یه پرنده فروشی ، نگاه بهش نمیکنند منم 500 هزار تومن دادم خریدمش ! دیدم خیلی خیلی سر وصدا میکنه ! پسش داد ! یه هفته نشد ، مشکل صاحبش حل شد و اومد برش داشت .
قدرت تقلید صدا بالایی داره و دلیل شهرتش همینه ! خیلی اسون اموزش میپذیره . کاسکو ها خاکستری هستن ولی دمشون قرمزه تو نژادی به اسم لامینیت و تیره هست در نژاد تیمنه ! مال من لامینیت بود . تیمینه ها از لامینیت ارزون تره ! فقط و فقط واسه رنگ دمشون !
نمیشه راحت نر و ماده رو تشخیص داد ، خــیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی سخته ! اما یه راه هست بال های کاسکو نر ، تیره هست نسبت به مادین ! البته در صورت بالغ بودن این درسته !
تا 5 ماهگی رنگ چشم کاملا مایل به سیاه ، از 5 تا 9 ماهگی از خاکستری تیره به سفید کمرنگ تغییر میکنه که دیگه بالغ میشه ! سه سال طول میکشه تا بتونه تولید مثل کنه !
هین دیگه ! چیز خاصی به ذهنم نمیرسه ! سه تا کتاب خریده بودم در مورد کاسکو ، پیداش کردم بهت معرفی میکنمشون !
فقط حواست به مینات باشه ! نو که میاد به بازار خدایی ناکرده خدایی ناکرده کهنه نشه دل ازار !

[تصویر: start.gif]

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: گرونترین حیوانات خانگی جهان . - 3ObHaN - 09-03-2011 02:12 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خطرناکترین بازار جهان!!! Delta.H 2 1,244 09-06-2012 03:20 AM
آخرین ارسال: Delta.H
  فیروزه ای ترین دریاچه جهان در ایران صدفی 0 852 08-28-2012 03:39 AM
آخرین ارسال: صدفی
  کاریکاتورهای سه بعدی از شخصیت های معروف جهان amir_sky 1 1,112 06-14-2012 01:29 PM
آخرین ارسال: sherafati

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS