ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
پيرمرد 50 توماني زمان کنونی: 09-27-2025, 08:53 PM |
|||||||
|
پيرمرد 50 توماني
|
01-15-2013, 10:50 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
RE: پيرمرد 50 توماني
اینقدر ازین موارد دیدم و شنیدم و تجربه کردم که خدا می دونه.
با خودم عهد کردم دیگه نه به گدایی کمک کنم ، نه از دست فروش التماسی چیزی بخرم ، نه پول نسخه بدم ، نه خرجی به زنی که شوهرش زندانی هست و .... اما به جاش ، هر گدایی می یاد دفتر یا کارگاه ، به بچه ها گفتم بفرستیدش پیش من ، پس از گفتمان اولیه یا جارو را می دم دستش ، یا لنگ و دستمال ، یا شلنگ آب که یا کف را جارو کنه ، یا شیشه ها را تمیز کنه ، یا ماشین را بشوره و ... اگه انجام داد ، ابتدا مزد واقعی اون کار را بهش می دم ، اگه گفت دستتون درد نکنه و حداحافظی کرد ، صداش می کنم و یک پاکت هم بهش می دم که چند هفته ای راحت زندگی کنه ، اگر هم نه که می فهمم اینم یکیه مثل بقیه شون و همون بهتر که بره قبل از همه این برنامه ها ازش سوال می کنم چرا کار نمی کنی ، اگه تخصصی داشته باشه یا حتی حاضر به کارگری ساده باشه کم پیش اومده همون روز دستش را جایی بند نکرده باشم ، اما متاسفانه به اکثرشون پول مفت ساخته و دیگه تن به کار نمی دن. برای تک تکشون برنامه ها دارم . این بندگان خدای نسخه ای را هم هر زمانی به تورم می خورن ، می گم باشه ، کل هزینه نسخه و پزشک را می دم ، بریم مریض را ببینیم ، 90 درصد همینجا دست را تو می رن ! ، اون ده درصد هم بهانه های دور بودن و .. می کنند. از این بین شاید یکی دو درصد واقعی باشه که اونهایی هم که به تور من خوردن مشکلشون چیز دیگه ای بوده و به این طریق کسب درامد می کردند. که شکر خدا با کمک دوستان مشکلشون تا حدی حل شد . دوستان خواهش می کنم با خود عهد کنید مگر به کسی که واقعا از کار افتاده است و واقعا کاری از دستش بر نمی یاد کمک نکنید. به جاش وقت بزارید ، یک بیکار را دستش را جایی بند کنید ، یا خودتون شغل ایجاد کنید به خدا از هر نظر بخوایید حساب کنید ثوابش بیشتره به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست
درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی )) . |
|||
|
پیام های داخل این موضوع |
پيرمرد 50 توماني - اقاي ايـــده - 01-15-2013, 09:59 PM
RE: پيرمرد 50 توماني - mehdiseven - 01-15-2013, 10:41 PM
RE: پيرمرد 50 توماني - اقاي ايـــده - 01-15-2013, 10:51 PM
RE: پيرمرد 50 توماني - مهدی 1 - 01-15-2013 10:50 PM
RE: پيرمرد 50 توماني - mir abbas - 01-16-2013, 05:29 PM
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان