ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

بررسی کتاب معجزه ( راندابرن )
زمان کنونی: 09-27-2025, 03:13 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
نویسنده: بهداد
آخرین ارسال: بهداد
پاسخ:
بازدید: 27850

موضوع بسته شده است 

امتیاز موضوع:
  • 21 رأی - میانگین امیتازات : 3.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بررسی کتاب معجزه ( راندابرن )
01-15-2013, 02:27 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-15-2013 03:05 PM، توسط Delta.H.)
ارسال: #18
RE: بررسی کتاب معجزه ( راندابرن )
به نام حق

از استاد بهداد عزیز و بقیه دوستان بابت تأخیر در ارائه تمرین عذرخواهی میکنم ضمن اینکه به دلیل اهمیت زیادی که این تمرین دارد سعی کردم قسمتهای کمتری حذف کنم به همین خاطر قدری طولانی شده است.

روز پانزدهم: به گونه ای شگفت انگیز روابطت را التیام بده!

اگر در روابطت مشکل داری، اگر روابط از متلاشی و از هم پاشیده ای داری، از دلشکستگی رنج می بری، از دیگران دلخور و آزرده خاطری یا به هر دلیل نمی توانی روابطی متعادل با اطرافیانت داشته باشی. شکر گزاری، به گونه ای معجزه آسا هر نوع رابطه دشواری را با همسر، خواهر و برادر، شریک، رئیس، همکار، دوست یا همسایه و آشنای دور و نزدیک بهبود می بخشد.
وقتی ما با رابطه ای بغرنج یا وضعیتی چالش آور در روابطمان مواجه هستیم، ممکن است حتی یک ذره هم در برابر طرف مقابل قدردان نباشیم! در عوض درگیر نکوهش آن فرد با مشکلاتی هستیم که با او داشته ایم، و این یعنی ما نقشی در شکرگزاری نداریم.
سرزنش هرگز رابطه ای را بهبود نمیبخشد و هرگز زندگی ات را بهتر نمیکند!
در واقع هر قدر بیشتر ملامت کنی، رابطه ات خراب تر و زندگی ات بدتر می شود.

چه در روابط فعلی و چه در روابط گذشته، اگر تو نسبت به طرف مقابلت احساس بد داری، تمرین شکرگزاری این احساس بد را از بین میبرد.
حال سئوال اینجاست:
که چر دلت می خواهد احساس ناخوشایندت را در مورد کسی دیگر محو کنی؟
دلیل:در دل نگه داشتن عصبانیت مانند در دست گرفتن ذغالی گداخته است با این قصد که آن را به سمت دیگری پرتاب کنی، این تو هستی که دچار سوختگی میشوی!

احساس بد در مورد فردی دیگر، زندگی ات را می سوزاند، ولی شکرگزاری آن احساس را نابود می کند!
برای مثال اگر از دلشکستگی یا غم و اندوه بابت تمام شدن رابطه ای رنج میبری، میتوانی با استفاده از قدرت معجزه آسای شکرگزاری درد و غم خود را از این رو به آن رو کنی.

برای تمرین امروز باید دنبال ذغال گداخته ای بگردی که زندگی ات را میسوزاند، و آن را با شکرگزاری به موردی ارزشمند تبدیل کنی!
رابطه ای دشوار یا از هم پاشیده را که دلت میخواهد(یا میخواست) بهتر شود، انتخاب کن. فرقی نمیکند که آن فرد فعلاً در زندگی ات هست، یا رابطه مربوط به گذشته بوده است و دیگر آن فرد در زندگیت نیست.
فهرستی از 10 ویژگی را که در آن شخص می پسندیدی، بنویس. به گذشته برگرد و درباره سابقه رابطه ات فکر کن و فهرستی از موارد خوب آن فرد یا فوایدی که از آن رابطه عایدت شده را بنویس.
این تمرین معجزه آسا در مورد مناسب یا نامناسب بودن کسی نیست. مهم نیست که تو احساس میکنی کسی چه بلایی سرت آورد، به تو چه گفت و چه کار برایت نکرد در هر حال می توانی به گونه ای معجزه آسا ارتباط را بهبود بخشی و برای بهبود به طرف مقابل نیاز نداری!
حالا که فهرست شکرگزاری بابت ده مورد را تمام کرده ای، حتماً حال و هوایت در مورد فرد و روابطتان بهتر شده است مرحله که دلت می خواهد به آن برسی این است که هیچ نوع احساس ناخوشایندی نسبت به آن فرد نداشته باشی، چون زندگی خودت است که از این احساسات لطمه دیده است.

نتیجه گیری: از اینکه ارائه این تمرین به من واگذار شده واقعا در حیرتم! دلیلش هم این است که من سالها پیش این تمرین را انجام دادم و بعدها به اشکال مختلف تکرارش کردم!
البته شاید دقیقاً در قالب شکرگزاری محض نبوده اما صورتی از همین روش بود.
در برهه ای از زندگی دچار بحران در روابط، از خانواده گرفته تا فامیل و دوست و آشنا بودم اکثر اوقات تحت فشار روحی بودم و کمتر مواقعی بود که احساس رضایت و آسایش کنم و در این بین هم خودم را ملامت میکردم هم دیگرانی که احساس میکردم در حقم نامردمی میکنند!
یک روز بر اساس تعالیم یک انسان بزرگ نشستم و ابتدا نام افرادی که با آنها مشکل داشتم را نوشتم حتی والدینم!
بعد مواردی که باعث کدورت، تنش، درگیری لفظی، خشم و یا نفرتم از طرف میشد را برای هر نفر نوشتم و بعد به خاطر خودم و به خاطر دلم همه آنها را مورد به مورد بخشیدم و از آنها تشکر کردم که درسهای زیادی با رفتارشان به من یاد داده بودند. حتی در تجسم خود، با آنها با مهربانی و لبخند حرف زدم و آنها را در آغوش گرفتم!
و نتیجه حیرت انگیز بود...
باورم نمیشد! از روز بعد نه تنها رفتار و نگاه من به همه مردم تغییر کرده بود و همه را با دید مثبت نگاه میکردم، افرادی که قبلاً با من مشکل داشتند نیز به شکل عجیبی در برخورد با من رفتارشان تغییر کرده بود!
و این تغییر در بسیاری موارد ماندگار شد و باعث آرامش خاطر و افزایش اعتماد به نفس در من شد از جمله یک از افراد فامیل که تا آن موقع به خاطر مسائل زیادی با هم درگیر بودیم و من حقیقتاً از وی متنفر بودم! اما از آن روز تا الان دوستان خوبی برای هم هستیم و واقعاً دوستش دارم.
من این تمرین را در سالهای بعد هم تکرار کردم اما هیچگاه تأثیر آن تمرین اول را نداشت و حالا که فکر میکنم بهتر متوجه میشوم که مهمترین دلیلش عدم توجه به شکرگزاری از افراد مورد نظر است.

خدایا شکرت
خدایا شکرت
خدایا شکرت

.

[تصویر: emza01.png]
[تصویر: emza02.png]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
موضوع بسته شده است 

پیام های داخل این موضوع
RE: بررسی کتاب معجزه ( راندابرن ) - Delta.H - 01-15-2013 02:27 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  معرفی 8 فروشگاه کتاب زبان buplisher123 0 475 03-16-2022 01:05 PM
آخرین ارسال: buplisher123
  خلاصه کتاب تجسم خلاق. شاکتی گواین jahanagahi 3 11,502 12-11-2016 12:56 PM
آخرین ارسال: jahanagahi
  راهنمایی در خصوص ترجمه کتاب abdolhossein 4 1,715 12-09-2016 10:49 AM
  کتاب علم ثروتمند شدن jahanagahi 103 41,645 12-07-2016 09:33 PM
  کتاب "مقدمه ای بر نگارش خلاق" choshop 2 1,223 03-19-2015 08:21 PM
آخرین ارسال: choshop
  خلاصه کتاب بیندیشید و ثروتمند شوید keshavarz 0 1,971 03-18-2015 09:18 AM
آخرین ارسال: keshavarz
  کتاب آموزش کسب درامد به روش CN3 mr.seo 4 2,493 01-08-2015 04:32 PM
آخرین ارسال: مهدی میرزائی
Video کتاب من omid.movafaghiat 4 1,723 12-08-2014 03:05 PM
Photo Pdf کتاب سرگذشت مشهور ترین میلیاردر های جهان omid.movafaghiat 0 3,315 11-29-2014 11:04 PM
آخرین ارسال: omid.movafaghiat
  خلاصه کتاب تسلی بخشی های فلسفه اثر الن دو باتن karafarin 2 6,146 06-24-2014 11:09 PM
آخرین ارسال: MARYAR
  چه کسی کتاب حکایت دولت و فرزانگی رو خونده؟نظرش در مورد این کتاب چیه؟ ملیاردرسی ساله 5 2,415 05-04-2014 05:31 PM
آخرین ارسال: amir137580
  دانلود کتاب صوتی :لطفا گوسفند نباشید jahanagahi 5 6,857 01-26-2014 01:25 PM
آخرین ارسال: iren
  معرفی یک کتاب مفید برای تقویت روابط عمومی ( بسیار کاربردی) odise 8 24,719 09-18-2013 12:43 PM
آخرین ارسال: odise
  دانلود مجموعه کتاب های روانشناسی و موفقیت با فرمت PDF alicpu 12 8,103 08-06-2013 05:14 AM
آخرین ارسال: REZA HAJISALIMI
  چکیده از کتاب این کارو نکن این کارو بکن mallarme 9 6,635 07-22-2013 05:53 AM
آخرین ارسال: Elixir
  کتاب زندگی به روش 80/20 MARYAR 0 3,751 05-04-2013 09:48 PM
آخرین ارسال: MARYAR
  خلاصه ای از کتاب راز موفقیت در کسب و کار..... mallarme 3 3,351 04-16-2013 06:38 PM
آخرین ارسال: habib1400
  دانلود کتاب منازل الاخره مخصوص میلیارد های اینده ایران alicpu 5 2,508 01-22-2013 12:15 AM
آخرین ارسال: soltan_sal
  دانلودِ کتاب - آنتونی رابینز - PDF فایل Peanut 4 8,407 12-26-2012 04:48 AM
آخرین ارسال: Peanut
  کتاب جادوی موفقیت بيلا بالا 1 1,306 12-10-2012 10:16 AM
آخرین ارسال: بيلا بالا

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS