تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

نظرتون درباره تابلو و گلدونهای ساخت خودم چیه آیه میشه فروختشون؟
زمان کنونی: 09-29-2025, 02:58 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: afshin67
آخرین ارسال: bet723
پاسخ:
بازدید: 2724

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امیتازات : 2.85
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظرتون درباره تابلو و گلدونهای ساخت خودم چیه آیه میشه فروختشون؟
01-03-2013, 10:09 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-03-2013 10:22 PM، توسط مهدی 1.)
ارسال: #8
RE: نظرتون درباره تابلو و گلدونهای ساخت خودم چیه آیه میشه فروختشون؟
با درود

نگاه کنید دوست عزیز
شما هر محصولی بخوایید تولید کنید ، منطقی نیست خودتون مستقیم به مصرف کننده بفروشید (البته اگه بتوانید که معرکه است )
همیشه این وسط واسطه ها هستند ، شما باید تشریف ببرید به گل فروشی ها ، لوازم دکوری فروشی ها و .. و از اونها صلاح و مشورت بکنید ، ببینید چی نیاز دارن و به چه قیمتی ، شما که هنرش را دارید بیایید و اون نیاز اونها که بالطبع نیاز بازاره را تولید کنید.

و یک پیشنهاد برای شمای هنرمند
یک سری مجسمه های گچی هست که رنگ قهوه ای سوخته دارن و توسط قالب تولید می شه ، شاید دیده باشید
تولیدش کار بسیار راحتی هست ، سرمایه زیادی هم نمی خواد ، ولی توی رنگ کردنش هنر تولیدکننده هست که تو فروش تاثیر گذاره
[تصویر: bronz%20%287%29.jpg]

می توانید تو این زمینه هم فعالیت کنید

10_004

به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی ))

.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: نظرتون درباره تابلو و گلدونهای ساخت خودم چیه آیه میشه فروختشون؟ - مهدی 1 - 01-03-2013 10:09 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Lightbulb نظرتون راجع به دوره "کوچینگ ثروت" آقای مرتضی الهی چیه؟ M A X 0 417 04-13-2017 12:41 PM
آخرین ارسال: M A X
  مشورت درباره ساخت و راه اندازی اپلیکیشن در موضوعات مختلف sandbadking 1 689 01-03-2017 12:38 PM
آخرین ارسال: sandbadking
  چند سوال درباره فروشگاه اینترنتی amir_sky 12 3,885 04-23-2013 06:05 PM
آخرین ارسال: دهدار

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS