تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

بشتابید یه بازیِ جدید و کاملا مجانی‌
زمان کنونی: 09-29-2025, 04:19 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Peanut
آخرین ارسال: Peanut
پاسخ:
بازدید: 2525

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امیتازات : 2.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بشتابید یه بازیِ جدید و کاملا مجانی‌
12-19-2012, 08:07 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 12-19-2012 09:42 PM، توسط Peanut.)
ارسال: #5
RE: بشتابید یه بازیِ جدید و کاملا مجانی‌
یه خاطره دیگه،
با یکی‌ از دوستام نشسته بودیم هی‌ گفت و گفت که زمونه انه و کار و بار اینه ، خلاصه منم اون جمله معروفمو رو کردم گفتم،: فولوونی،!!!زندگی‌ یه بازیه.. اسمش هستش "هر چی‌ بگی‌ همون می‌شه"

کمی‌ هم واسش توضیح دادم، بعد کمی فکر کردن رو این موضوع خندید و گفت " تو هم مغزت کار میکرد و ما یک عمر فکر میکردیم خل و چلی!"
بعدش گفت حالا یه داستان واست میگم، من تا این سنّ رسیدم یدفه هم یه پرنده تو سرم جلقوز نکرده. ولی‌ بابام هر وقت میره بیرون حتی اگه واسه یک ساعتم که باشه میاد خونه فحش میده که " بازم یه پرنده امروز رو سرم کثیف کاری کرد"! آخه این چه وضعیه؟ حسرت به دلمون موند یکبار بریم بیرون و بیایم تموم لباسمون کثیف نشه!"

دوستم اینو گفت خندید، بعدم گفت، فکر کنم دلیل اینکه این چیز واسه بابام هی‌ اتفاق می‌افته اینه که هی‌ اونو میگه و بش فکر میکنه و جذبش میکنه
وقتی‌ پاشو از در خونه میذاره بیرون با خودش میگه " الان یه کفتر میاد رو سرم چلغوز می‌اندازه " و اون گفته شو با تموم وجود باور داره

...اون غوله هم میگه "فرمانبردارم سرورم"!!

-----------------------------------------------------------------------------------------
خدایا شکرت‌ هر چی‌ ازت خواستم بم دادی

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: بشتابید یه بازیِ جدید و کاملا مجانی‌ - Peanut - 12-19-2012 08:07 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS