تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

..::.. کارگاه تمرین ترجمه زبان انگلیسی ..::..
زمان کنونی: 09-30-2025, 11:05 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: mallarme
آخرین ارسال: ssShiva
پاسخ:
بازدید: 35355

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 34 رأی - میانگین امیتازات : 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
..::.. کارگاه تمرین ترجمه زبان انگلیسی ..::..
12-14-2012, 08:31 PM
ارسال: #12
RE: ..::.. کارگاه تمرین ترجمه زبان انگلیسی ..::..
یه مردی بود که تموم زندگیشو کار کرده بود و تمام پولش پس انداز کرده بود یه خسیس تمام عیار بود تا اینکه قبل از مرگش به همسرش گفت وقتی من مردم ازت میخام که تمام پولم را در تابوتم با خودم دفن کنی میخام که پولم هم بعد از مرگ با من باشه از همسرش خواست که از صمیم قلب بهش قول بده که این کارو واسش انجام بده.
مرد میمیره اونو تو تاتوت میزارن همسرش سیاه پوش میشه کنار تابوت میشینه وقتی مراسم تدفین تمام میشه درست قبلاز اینکه همراهان در تابوت ببندن زن گفت یه لحظه صبر کنید ویه جعبه با خودش اورد و تو تابوت گذاشت بعد اطرافیان در تابوت بستن.
دوست زن ازش پرسید:من مطمینم تو اینقدر نادان نیستس که تمام پول رو اونجا بزاری .
همسر وفادار گفت:گوش کن من یه مسیحی هستم و نمیتونم زیر حرفم بزنم من بهش قول داده بودم که پولش در تابوت بزارم
-یعنی میخوای بگی که تمام پول را تو تابوت گذاشتی؟
همسر چواب داد که تمام پولو تو حسابم گذاشتم واسش یه چک کشیدم اگه تونست نقدش کنه بره خرجش کنه.

خوشبختی همین نزدیکی هاست
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: ..::.. کارگاه تمرین ترجمه زبان انگلیسی ..::.. - hamed.yegane - 12-14-2012 08:31 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  آموزش زبان انگلیسی 118file 1 662 02-09-2022 01:06 PM
آخرین ارسال: Publishers
  دانلود اموزش جامع برنامه نویسی اندروید به زبان ساده saeed74 3 1,411 11-13-2015 09:31 PM
آخرین ارسال: saeed74
  زبان تجاری نازلی 3 1,175 12-04-2013 02:38 PM
آخرین ارسال: dadashi51
  با هم انگلیسی بیاموزیم..... mallarme 54 8,016 05-13-2013 02:04 PM
آخرین ارسال: mallarme

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS