تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

..::.. کارگاه تمرین ترجمه زبان انگلیسی ..::..
زمان کنونی: 09-28-2025, 10:11 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: mallarme
آخرین ارسال: ssShiva
پاسخ:
بازدید: 35343

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 34 رأی - میانگین امیتازات : 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
..::.. کارگاه تمرین ترجمه زبان انگلیسی ..::..
12-14-2012, 05:51 PM
ارسال: #10
RE: ..::.. کارگاه تمرین ترجمه زبان انگلیسی ..::..
مردان باید مشخص تر

یک مرد بود که تمام عمر خود را کار کرده بود، تمام پول خود را ذخیره کرده بود، و خسیس واقعی بود که آن را به پول خود آمد وجود دارد. درست قبل از مرگ او، او به همسرش گفت: "وقتی می میرم، من می خواهم شما را به تمام پول من قرار داده و آن را در تابوت با من من می خواهم به گرفتن پول های من به زندگی پس از مرگ با من است."

و تا او همسرش را به او را با تمام قلب خود را به وعده که هنگام مرگ او، او را از پول در تابوت با او قرار داده است. خب، او درگذشت.

او در تابوت کشیده شده بود، همسر او نشسته بود در سیاه و سفید، و دوست او نشسته بود
بعد به او. هنگامی که آنها در این مراسم به پایان رسید، درست قبل از کفن و نزدیک تابوت، زن گفت: "صبر کن فقط یک دقیقه! او تا به حال یک جعبه با او، او را با جعبه آمد و آن را در تابوت قرار داده است. سپس undertakers قفل شده است و تابوت به پایین، و آنها آن را به دور نورد.

بنابراین دوست او گفت، "دختر، من می دانم که تو ... نیست که پول به اندازه کافی در آن وجود دارد قرار داده و خود را با
شوهر. ​​"

همسر وفادار پاسخ داد: "گوش کن، من یک مسیحی هستم، من نمی تواند در سخن من، من به او وعده داد که من که قرار بود برای قرار دادن این پول در آن تابوت با او."
"منظورتان این است که من به شما بگویم که پول را در تابوت او قرار داده است!!؟"
"من مطمئن بود، گفت:" همسر. "من از آن همه با هم، آن را به حساب من
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: ..::.. کارگاه تمرین ترجمه زبان انگلیسی ..::.. - cyberitcp - 12-14-2012 05:51 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  آموزش زبان انگلیسی 118file 1 658 02-09-2022 01:06 PM
آخرین ارسال: Publishers
  دانلود اموزش جامع برنامه نویسی اندروید به زبان ساده saeed74 3 1,410 11-13-2015 09:31 PM
آخرین ارسال: saeed74
  زبان تجاری نازلی 3 1,167 12-04-2013 02:38 PM
آخرین ارسال: dadashi51
  با هم انگلیسی بیاموزیم..... mallarme 54 7,922 05-13-2013 02:04 PM
آخرین ارسال: mallarme

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS