تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

قانون جذب ( Law Of Attraction )
زمان کنونی: 09-29-2025, 06:02 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: بهداد
آخرین ارسال: بهداد
پاسخ:
بازدید: 16315

موضوع بسته شده است 

امتیاز موضوع:
  • 21 رأی - میانگین امیتازات : 3.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قانون جذب ( Law Of Attraction )
12-11-2012, 11:13 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-23-2013 12:11 PM، توسط بهداد.)
ارسال: #20
RE: مسائل کاربردی قانون جذب ( Law Of Attraction )
به نام خدای عشق

شماره مطلب : 20
جمله آغازین : خلق در قانون جذب از روی احساسات الگوبرداری می کند
سطح مطلب : کاربردی - عملی
نام موضوع : روند خلق اهداف – قسمت سوم
محتویات بحث شده : نحوه ی استفاده از عبارات تاکیدی – فرمول ساخت عبارات تاکیدی از روی جدول تضاد و اولویت بندی
رتبه موضوع : 5 از 5
.......................................................................................................................
متن اصلی :
مدتی بود درگیر تمرکز و مطالعات عمیق در مسیر اهدافم بودم و نتوانستم در جمع عزیزان باشم . در این مبحث به دو موضوع می پردازم . امید بر این است عزیزان مورد قرار دهند . روزی از استادی سوال کردم چگونه می توانم مدرس افتخاری شوم او جواب داد : زمانیکه بی ریا عشق حقیقی ات را اهدا کردی و خواسته هایت به عینیت تبدیل شود .

++++++++++++++ نحوه ی استفاده از عبارات تاکیدی +++++++++++++++++

1 – در جدول تضاد هر تعداد خواسته مشخص کرده اید را فقط در 10 الی 15 مورد اولویت بندی کنید زیرا با کم کردن تعداد خواسته هایتان قادرید میزان تمرکز و تجسم عمیق تری با احساسات بالاتری به کائنات ارائه دهید ( تمرکز بالا = عینیت قوی )
2 – در مقالات ترجمه کرده ام روزانه حداقل 3 مرتبه عبارات تاکیدی را تکرار کنید اما من آموختم و تجربه کردم که اگر خواستار معجزات روزانه و پی در پی هستم حداقل 1000 مرتبه باید تکرار کنم و 100 بار در دفتر شکرگذاری بنویسم ( این شیوه ی تجربی من است ) . شما را نمی دانم !!!!!!!!!!!!
یادمان باشد برای شکستن دیواره ی ذهنی ( باورهای محدود ) باید با تکرار عبارات تاکیدی مانند پتک به پیکر این باورهای محدود کل سال زندگیمان ضربات مکرر وارد کنیم . پس 100 مرتبه تکرار جملات الزامی است .
3 – حتی المقدور تکرار عبارت تاکیدی باید با صدای بلند باشد ( در صورت عملی نشدن می توانید در دل هم آهسته با تمام احساس تکرار کنید ) .
4 – تلفیق گفتار با تصویر معجزه می آفریند. پس چشمانتان را ببندید و همانطور که جملات را با احساس تکرار می کنید آنرا در ذهن تجسم کنید درست همانگونه که در زندگی حقیقی تان آنرا می بینید .
5 – برای قدرتمند تر شدن جملات تاکیدی مثبت تان ، احساساتتان را گسترش دهید یعنی خودتان را در محیط و زمان رسیدن به هدفتان ببینید و احساستان را مثبت گونه رها کنید .
6 – برای زدودن باورهای محدود چندین ساله و درونی در ناخودآگاه عبارات تاکیدی را در مقابل آیینه تکرار کنید .
7 – بعد از اتمام تکرار جملات مثبت طبق برنامه ریزی منظم تا 10 دقیقه صحبت نکنید. محیط را حس کنید / صداهای اطرافتان را بشنوید / رویدادها و محرکهای محیطی پیرامونتان را ببینید و به کار باز گردید و مشغول شوید .

+ فرمول ساده ی ساخت عبارات تاکیدی از روی جدول تضاد و اولویت بندی آنها

وقتی جدول تضاد را تکمیل کردید و آنچه که می خواهید را مشخص کردید را در برگه ای جدا بنویسید و شروع به اولویت بندی اهدافتان کنید . به صورت تخصصی 10 الی 15 خواسته برتر خود را تمیز دهید و برگه ی جدول را دور بریزید زیرا دیگر به تضادها نیازی نداریم . طبق آموزه های کتاب قانون جذب ( مایکل لوسیر ) هر سری از عبارات تاکیدی برای تکرار روزانه دارای سه بخش مهم هستند .

الف – بخش آغازین :

جمله ای ثابت برای ورود به تمرین تکرار عبارت تاکیدی است .
((( من در مرحله ی جذب تمام انچه لازم است بدانم ، انجام دهم یا داشته باشم ، هستم تا خواسته ی آرمانی ام را جذب کنم )))

ب – جمله میانی :

که باید طبق 10 الی 15 خواسته ی غربال خورده از جدول تضاد با حس تحرکی بالا ، خودتان بنویسید و در اوایل آن از جملات شکرگذاری یا جملات محرک مانند : من عاشق این هستم که ..... / خیلی هیجان زده می شوم که .......... / از تصور ........... ذوق زده می شوم / خیلی دوست دارم بدانم ................ و غیره بهره ببرید .

ج – جمله انتهایی :

که همانند بخش آغازین همیشه ثابت است .
((( قانون جذب در جریان است و با آنچه لازم است رخ بدهد تا خواسته ی من تحقق یابد ، همنوا و همسو می شود )))

تذکر : در ساخت یک لیست برای عبارات تاکیدی در روزمره بخش آغازین و انتهایی همیشه ثابت هستند و شما باید جملات مثبت از 10 الی 15 خواسته ی خود را که در جدول تضاد مشخص کرده اید را به تعداد حداکثر 15 جمله در قسمت جمله ی میانی بگنجانید .

......................................................................................................................
جمله پایانی : هر چیزی پیش از آنکه در واقعیت تجلی یابد باید در ذهن آفریده شود
سپاسگذاری نویسنده : از تامل و پیگیری برخی عزیزان موفق امروز سپاسگذارم
10_004 12_002
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
موضوع بسته شده است 

پیام های داخل این موضوع
RE: مسائل کاربردی قانون جذب ( Law Of Attraction ) - بهداد - 12-11-2012 11:13 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نظریه های یک جادوگر ( کنترل قانون جذب ) حمید سیدی زاده 68 16,135 09-16-2014 06:23 PM
آخرین ارسال: rezafery
  مطرح کردن سوالات مفاهیم قانون جذب اقاي ايـــده 120 19,962 05-29-2013 11:08 AM
آخرین ارسال: dream
  50 پیام قانون جذب کیمیاگر 51 9,526 04-14-2013 03:39 PM
آخرین ارسال: کیمیاگر
  آیا نحوه استفاده از قانون جذب برای هر کس متفاوت است؟ صابری 12 3,868 02-12-2013 01:48 AM
آخرین ارسال: حمید سیدی زاده
  نظر انتقادی من در مورد قانون راز و مشکلات بزرگ آن MohamadMJ 23 6,509 10-15-2012 01:10 PM
آخرین ارسال: ناظم ارشد

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS