ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

صادقانه خودت را معرفی کن.......
زمان کنونی: 09-23-2025, 10:55 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان
نویسنده: دکتر روانشناس
آخرین ارسال: Bahfaa
پاسخ:
بازدید: 343387

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 93 رأی - میانگین امیتازات : 3.01
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صادقانه خودت را معرفی کن.......
11-30-2012, 01:15 PM
ارسال: #379
RE: معرفی واقعی اعضای سایت
با سلام
علی هستم 35 سالمه ، کارشناس ارشد طراحی صنعتی ، مدیر دپارتمان طراحی و تولید یک شرکت بزرگ صنعتی دولتی هستم . کارم دقیقا مرتبط با رشته تحصیلی ام هست و اختصاصی در زمینه مهندسی معکوس قطعات و مجموعه های دقیق صنعتی فعالیت دارم و درآمد نسبتا خوبی دارم .
درکنار این کار دائمی کارهای جانبی دیگری مثل برگزاری دوره های آموزشی تخصصی کوتاه مدت درخصوص آموزش نرم افزارها و متدها و تکنیک های طراحی و تحلیل و تولید صنعتی در آموزشگاهها و موسسات و کارخانجات معتبر صنعتی برگزار میکنم.
از طرفی چون به واسطه کارم ارتباطات متعددی با کارشناسان و کارگاه ها و کارخانجات مختلف صنعتی دارم گاهی نیز پروژه های اجرایی ساخت مجموعه های صنعتی را اخذ نموده و به کمک افراد یاد شده و سرویس گرفتن از کارگاه های فوق اجرا نموده و تحویل میدهم.
کارهای دیگری هم ازقبیل طراحی خلاقانه لوازم چوبی منزل مثل مبلمان و سرویس خواب هم انجام داده ام که همه را به تولید هم رسانده ام و توی مراکز معتبر و معروف فروش مبلمان تهران مثل بازار مبل دلاوران بفروش رسیده که انشالله اگه فرصت پیدا بشه تصاویر و مستندات بعضی از کارهامو تو سایت قرار میدم که دوستان بتونن مشاهده کنن .
خلاصه اینکه درآمدم برای یک زندگی تقریبا خوب کافیه ولی اعتقاد و ایمان دارم که هنوز موفق نیستم و هنوز خیلی کار باید بکنم تا بتونم خودم و خدای خودم را راضی نگه دارم به همین خاطر هست که تو این سایت ثبت نام کردم و همیشه دنبال کارآفرینی و ایده پروری هستم.
شاد و پیروز باشید.

ممکنه نتونيم چيزائي که دوست داريمو داشته باشيم ولي مي تونيم چيزائي که داريمو دوست داشته باشيم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
معرفي - Amirstar95 - 06-22-2015, 12:44 AM
RE: معرفی واقعی اعضای سایت - IRCADCAM - 11-30-2012 01:15 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  معرفی همکاران ف/ی/س/ب/و/کی ما کامیار کاظمی 1 1,941 09-02-2012 06:01 PM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS