تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

ابداع یک تکنیک توسط خودم
زمان کنونی: 09-29-2025, 07:06 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: GreatNavid
آخرین ارسال: GreatNavid
پاسخ:
بازدید: 1940

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امیتازات : 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ابداع یک تکنیک توسط خودم
11-05-2012, 04:53 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 11-05-2012 04:57 PM، توسط GreatNavid.)
ارسال: #1
ابداع یک تکنیک توسط خودم
[تصویر: 220px-Mirror_baby.jpg]
امروز توی خونه داشتم منفجر میشدم از سر در گمی ، خیلی برنامه دارم و وقت ام خیلی محدود هست . برای همین اصلا نمیتونم برنامه ها رو سازمان دهی کنم . نیم ساعت پیش بود داشتم دیگه واقعا از هجوم افکار و شلوغی ذهن منفجر میشدم .

هر چی روز کاغذ برنامه نوشتم بیشتر و بیشتر هم فشار روانی ام زیاد شد و هم سردر گمیم . مگه من چقدر انرژی دارم که همه این کارا رو باهم انجام بدهم .
رفتم به یکی از اعضای خونه گفتم بیا یه مقدار مخم رو فشار بده و یه جورایی ماساژ هست ، گفتم سرمو ماساژ بده یه مقدار آروم بشم .

تو همی فکرا بودم که دیدم هجوم افکار بازم داره اذیت میکنه. دیدم اینجوری نمیشه . رفتم جلو اینه موهامو یه شونه ای بزنم یه دفعه یک فکر بکر به ذهنم خطور کرد . یک دونه ماژیک ( از نوع غیر وایت بردی ، آخه وایت بردی گشتم نبود ) برداشتم و رفتم روبرو آینه شروع کردم به نوشتن برنامه هام ، آخه بازم تخته وایت برد نداشتم .

دیدم اینجا خیلی قضیه فرق میکنه . من خودم رو توی آینه میدیدم و روی خودم مینوشتم . یک یک اهداف رو نوشتم و شروع به خط زدن چیزهای زائد کردم تا کلا تونستم توی چند جنبه همش رو سرو هم کنم . آخـیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــش !!!

راحت شدم . چقدر خوب شد فهمیدم که برنامه ها کمه و به همش میرسم .
اما در این حین کشف اصلی من این بود و یا در واقع میتونم بگم سیستم اصلی که اختراع کردم تلفیقی از چند تکنیک شد که خیلی جالب هست ( به نظر خودم !!!! )

شما روی آینه خونه خودتون عبارات تاکیدی رو بنویسید .

" من هر روز از هر جهت بهتر و بهتر میشوم "

وقتی میرید جلوی آینه اینو میخونید و خودتون رو میبینید خیلی موثر هست که تاثیرش رو همون لحظه شاید بتونید حس کنید .

پس شد :

- یک آینه
- یک ماژیک ( وایت بردی )
- نوشتن عبارت تاکیدی روی آینه
- هر روز نگاه کردن خود ، نگاه کردن جمله و تکرار کردن جمله .
{ خیلی خوبه که چند کار در هم تلفیق و ترکیب شده }

قسمت خوب ماجرا تموم شد حالا قسمت بد ماجرا :

از اونجایی که ماژیک از نوع غیر وایت بردی بود ( ماکر ) مجبور شدم با محلول شیشه پاک کن و دستمال ده دقیقه فقط آینه پاک کنم . 18

پ.ن : آقای محترم ، بله با شما هستم آنتونی رابینز ، فردا نبینم این تکنیک رو به اسم خودت توی کتابات چاپ کنیا !!!! این کار منه ، مید این ایران . اگه دیدم تو کتاب قدرت شگرف آینه ها اینو چاپ کردی خودم شخصا" ازت شکایت میکنم !!!!

پ.ن 2 : همین الان تو گوگل سرچ کردم { affrimation on mirror } دیدم خیلی هم ابداع نبوده مثل اینکه بعضا قبلا این کارو کردن . 10_003
البته چیزی که من دیدم در گوگل بود و سرچ کردم بیشتر اینجوری بود که شما زیبا هستید و .... توی مایه های جملات تاکیدی خودمون چیزی ندیدم . پس حق اختراع محفوظه . آنتونی عزیز حواست باشه شکایت میکنما !!!!1 من گفتم .
یا توی این مایه ها :
[تصویر: img-affirmation-bathroom.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
ابداع یک تکنیک توسط خودم - GreatNavid - 11-05-2012 04:53 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  حاضرید کدام یک از مزایایتان را بدهید به جایش ثروتمند شوید؟ abdolhossein 1 814 02-27-2015 11:54 PM
آخرین ارسال: مهرشاد میردائمی
  خواندن این مطلب = موفقیت::توجه این یک تایپیک معمولی نیست rohande90 5 2,421 08-31-2014 01:34 AM
آخرین ارسال: abdolhossein
  ادامه "تکنیک های موفقیت استادشاهین فرهنگ" مرتضی الهی 14 3,978 08-15-2013 04:16 PM
آخرین ارسال: مرتضی الهی
  به خودم قول میدهم که: bitumen 3 1,038 08-03-2013 04:12 AM
آخرین ارسال: دهدار
  تکنیک های موفقیت از دیدگاه استاد شاهین فرهنگ بيلا بالا 28 6,897 07-21-2013 11:07 PM
آخرین ارسال: بيلا بالا
  یک اصطلاح عامیانه اما معجزه گر: برو دارمِ‌ت mallarme 2 1,226 11-23-2012 01:38 AM
آخرین ارسال: بيلا بالا
  یک انسان تا چه مدت می‌تواند تمرکزش را حفظ کند؟ mallarme 2 1,394 10-16-2012 12:06 AM
آخرین ارسال: jahanagahi
  چگونه یک روز خوب را شروع کنیم صدفی 0 1,071 04-14-2012 12:00 AM
آخرین ارسال: صدفی
  بترس ، بلرز ، ولی یک قدم بردار... MARYAR 6 1,836 02-27-2012 01:00 AM
آخرین ارسال: arash67
Rainbow اعتماد به نفس در حد بنز با 7 تکنیک! اقاي ايـــده 0 1,186 02-10-2012 11:14 PM
آخرین ارسال: اقاي ايـــده
  ترس از حركت و رشد= بلعيده شدن توسط زندگي MARYAR 5 1,859 01-13-2012 12:15 AM
آخرین ارسال: shahram......32

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS