تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

نظرسنجی: سطح اطلاع رسانی تاپیک از دیدگاه شما ؟
این نظرسنجی بسته شده است.
سپاسگذاری 38.46% 5 38.46%
عالی 30.77% 4 30.77%
خوب 23.08% 3 23.08%
متوسط 7.69% 1 7.69%
بد 0% 0 0%
در کل 13 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده اید. [نمایش نتایج]

تاپیک اطلاعات عمومی موفقیت
زمان کنونی: 09-29-2025, 02:42 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: بهداد
آخرین ارسال: بهداد
پاسخ:
بازدید: 6013

موضوع بسته شده است 

امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امیتازات : 2.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک اطلاعات عمومی موفقیت
10-17-2012, 09:45 AM
ارسال: #9
RE: تاپیک اطلاعات عمومی
نمیدونم منظور از نواری چیه ؟ اما هر 10 مطلب که منتشر شد آن ده مطلب را بصورت PDF یا ورد خدمت عزیزان ارائه خواهم داد تا یکجا همه رو مطالعه کنند .

موضوع : NLP - قسمت دوم

عناصر شش گانه در تقلید خلاق :

هم اکنون به شش عنصر مهم در تقلید خلاق و ویژگی های آن اشاره می شود .

1- کلامی
2- غیر کلامی
3- تنفس
4- شیوه تفکر
5- باورها و ارزشها
6- تجربه فرد

تکنیک همراهی و بعد تکنیک هدایت
تکنیک همراهی یعنی بارفتار ، کلام ،رفتار غیر کلامی (زبان بدن ) و افکار افراد یا نوع حرکت یک جریان همراهی نشان دهیم و تکنیک هدایت : یعنی بعد از ابراز همراهی ، فرد یا جریان را بوسیله انتقال پیام های تدریجی و مرحله به مرحله به سوی نتیجه مطلوب یا هدف تعیین شده هدایت نمائیم.

تفاهم و درک متقابل :

در ارتباط موثر و موفق ، ایجاد تفاهم و درک متقابل بسیار مهم است . موضوع اولیه در درک متقابل ، توجه به هماهنگی رفتاری (تقلید ) و زبان بدن طرف مقابل است . بطور مثال من سال ها با مراجعین خود که گاها به زبان محلی صحبت می کردند ، همواره با زبان رسمی کشور صحبت می کردم . روزی که با راهکارهای موفقیت و تکنیک همراهی آشنا شدم ، متوجه اشتباه فاحش خود گشتم . زیرا متوجه شدم اغلب فردی که می خواست با لهجه محلی با من صحبت کند ، در شروع صحبت عذر خواهی می کرد و یا از من می پرسید ، شما اهل کجا هستید و من می توانم با همین لهجه صحبت کنم. در حالیکه من هم می توانستم با همان لهجه محلی با شخص صحبت کنم ، اما برداشتم این بود ، چنین کاری درست نیست و باید با همه با لهجه رسمی صحبت کرد.
در تکنیک همراهی متوجه می شوید چنین تفاوتی و بدین شکل ارتباط را تخریب می کند . وقتی رفتار و ظاهر هماهنگ شد ، مغز هم هماهنگی پیدا می کند ، تفکرات به هم نزدیک می شود ، تفاهم افزایش می یابد و درک طرفین افزون می گردد.
قابل توجه اینکه ، گاهی هماهنگی و تقلید رفتارباعث می شود شما تا حدودی به افکار و احساسات درونی و پنهان فرد مقابل پی ببرید. افراد با کسانی که در جنبه های مختلف با آنها شباهت دارند احساس هم حسی و تفاهم می کنند.

توجه :

کسانی که با شما تفاهم ندارند اگر دقت کنید وضعیت بدنی و رفتار غیر کلامی شان با شما کاملا متفاوت است. آنها از خود حرکات متفاوت نشان می دهند . بطور مثال ، سعی می کنند روبروی شما ننشینند ، و اگر در مقابل شما هستند به شما نگاه نکنند و چشم های خود را به نقطه دیگری معطوف نمایند و حالت نشستن یا دست و سر خود را متفاوت تکان دهند.
بلعکس کسانی که با شما تفاهم پیدا می کنند ، وضعیت بدنی و حتی کلامی شان با شما مشابه می شود. مثلا در حین صحبت به شما نگاه می کنند ، در مقابل شما یا در کنارتان شبیه شما می نشینند ، کلام شان مشابه شما می شود و با تکان های سر گفته های شما را تصدیق می کنند.

آیین ارتباط صحیح و نفوذ:

1- درک متقابل
2- سازگار شدن و همدلی
3- تیز هوشی ( شایستگی ناهشیار )
4- ایجاد عادت مفید جدید
5- انعطاف پذیری
6- احترام
7- همراهی و تقلید :

الف – از آنچه شخص دوست دارد و می اندیشد صحبت کنید .
ب- با رفتار ظاهری فرد هماهنگ شوید .
پ – باورها و اعتقاد فرد را مورد توجه قرار دهید.

NLP اعتقاد دارد ما از چهار طریق یا سیستم تصویری عمده ، اطلاعات را دریافت و رمز پردازی می کنیم .

1- دیداری ( بصری)
2- شنیداری (صوتی )
3- حسی ( لمس ، احساسی و جنبشی )
4 – شنیداری – منطقی ( گفتگوی درون ).

چگونه اولویت حسی را در افراد تشخیص دهیم؟

ویژیگی افراد دیداری:

1- سرو بدنی راست
2- چشم ها کمی متوجه بالا
3- تنفس سطحی ولی از ناحیه بالای ریه ها
4- سرعت در کلام
5- سرعت در پردازش افکار
6- جلوی صندلی می نشینند .
7- منظم و مرتب هستند
8- چون به کمک تصاویر موضوعات را به یاد می آورند بنابر این اصوات مزاحم ، حواس آنها را پرت نمی کنند
9- استفاده از جملات بصری مثل من می بینم که خوب غذا می خوری
10- به ظاهر چیزها اهمیت می دهند.

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
موضوع بسته شده است 

پیام های داخل این موضوع
RE: تاپیک اطلاعات عمومی - بهداد - 10-17-2012 09:45 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  چگونه از موفقیت دیگران از ته دل خوشحال شویم؟ MARYAR 2 1,304 05-03-2013 01:31 PM
آخرین ارسال: MARYAR
  ده فرمان برای دستیابی به موفقیت: minoo 5 1,425 04-11-2013 07:24 PM
آخرین ارسال: jahanagahi
  نقش روابط عمومی jahanagahi 13 2,477 02-14-2013 11:43 PM
آخرین ارسال: 3ObHaN
  ۷عادتیکه برای موفقیت باید کنار بگذارید zoofanoon 6 1,978 01-18-2013 11:40 AM
آخرین ارسال: mir abbas
  رموز موفقیت parsifox 1 1,073 07-17-2012 03:10 PM
آخرین ارسال: صدفی
  تکنیکهای موفقیت ( امروز روزی است که باید کاری ‌بزرگ را آغاز کنیم) koroshparsi 0 1,090 12-24-2011 08:15 PM
آخرین ارسال: koroshparsi
  تکنیکهای موفقیت (چگونه وقت کافی برای انجام کارهای مورد علاقه پیدا کنیم ) koroshparsi 0 1,058 12-24-2011 08:09 PM
آخرین ارسال: koroshparsi
  موفقیت mehdi098 2 919 08-23-2011 08:32 PM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS