تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

اثرات وضعيت وخيم مالي
زمان کنونی: 10-01-2025, 03:55 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: بهنام ذوالفقارزاده
آخرین ارسال: مهدی 1
پاسخ:
بازدید: 2465

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امیتازات : 2.92
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اثرات وضعيت وخيم مالي
09-28-2012, 12:35 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 09-28-2012 04:13 PM، توسط مهدی 1.)
ارسال: #10
RE: اثرات وضعيت وخيم مالي
(09-28-2012 11:48 AM)behnam67 نوشته شده توسط:  در مورد تامین سرمایه هم راه های زیادی هست ، ولی همگی نیاز به ضمانت یا وثیقه دارند . اگر ضامن یا وثیقه دارید بفرمایید تا بهتون پیشنهاد بدم

من پدرم ضامنم هست.منتها خودش به حقوق ماهانه و یه کم کار آزادش راضیه و به بیشتر از اون فکر نمیکنه.
از نظر ضامن من مشکلی ندارم.بفرمایید
[/quote]

خوب پس اوضاع اونقدری هم که می گید بد نیست ، یعنی خیلی هم خوبه

1- چه مبلغی نیاز دارید
2- ضامن کارمند دارید ؟ چند تا
3- ضامن کاسب دارید (جواز کسب دار یا معتبر ) ؟ چند تا
4- سند ملکی آزاد بدون مشکل شهرداری و ... دارید ؟
5- با فرض اینکه 10 دقیقه بعد از گرفتن وام پولتون سرقت بشه توان پرداخت ماهیانه چقدر قسط را دارید (زبونم لال )
6- با فرض اینکه با وام کار مورد نظر خودتون را راه بندازید توان پرداخت ماهیانه چه مبلغی را دارید
7- در حال حاضر مبلغی برای سپرده گزاری دارید یا می توانید مبلغی از کسی به صورت قرض 2 3 ماهه بگیرید
8- مادر یا خواهر یا ... طلای ساخته شده که نخواهند مداوم استفاده کنند دارند (برای مجالس و ... باشه )
9- قصد ادامه تحصیل ، سربازی ، مهاجرت و ... تا چند را سال ندارید یا اگر دارید به چه صورت هست
10- یادم رفت اول بپرسم ، دسته چک دارید ؟ اگر نه مشکلی برای گرفتن چطور ؟

به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی ))

.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: اثرات وضعيت وخيم مالي - مهدی 1 - 09-28-2012 12:35 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS