ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

صادقانه خودت را معرفی کن.......
زمان کنونی: 09-23-2025, 10:56 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان
نویسنده: دکتر روانشناس
آخرین ارسال: Bahfaa
پاسخ:
بازدید: 343408

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 93 رأی - میانگین امیتازات : 3.01
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صادقانه خودت را معرفی کن.......
09-22-2012, 10:04 PM
ارسال: #340
RE: معرفی واقعی اعضای سایت
درود بر همه میلیاردرهای آینده و امروز ایران زیبا
من چند ماهی است که همراه این انجمن هستم و بیشتر خواننده بودم تا نویسنده. به جرات می تونم بگم از زمان آشناییم با اینترنت این مفید ترین سایتی بوده که می شناسم. محسن هستم23 سالمه مهندسی نرم افزار دارم. ولی من هم مثل خیلی ها دیر فهمیدم که درس خوندن داره عمرمو تلف می کنه. البته پشیمون نیستم. طبق نوشته ی مولف کتاب راز شاد زیستن ( فکر کنم آقای رابینز بود) که می گفت درس خوندن مهم نیست، مهم مسیری است که برای انجام این کار طی می کنید، با افرادی آشنا می شید که مسیر زندگیتونو عوض می کنن، طرز فکرتون عوض میشه که این اتفاق واسه من افتاد و مهمترین هدایت گر من که همون طرز فکرم باشه تغییر کرد و به سمت موفقیت متمایل شد و به سبب دوری از خانواده تجربم خیلی زیاد شد.
من اصالتا طالقانی و ساکن کرج هستم. از وقتی یادم میاد در کنار تفریح هر روز کار می کردم، به غیر از چند مدت کوتاه بقیه عمرمو فقط و فقط واسه خودمون کار کردم. از میوه چیدن و علف چیدن گرفته تا مسافرکشی و طراحی سایت با php و مدیریت سایت های جوملایی و ... . زمانی که خیلی بچه بودم همسایه ها تو حیات خونمون صف می کشیدن و ما بهشون میوه های باغ هامون رو می فروختیم. همه اطرافیانم کارمند بودن و من هم در این جو بزرگ شدم ولی از کار کردن واسه دیگران و انتظار سر برج کشیدن بیزارم و نمی خوام مثل بقیه کارمند باشم. اولین کار خانوادگی رو چند وقتی میشه شروع کردیم که کارگاه تولید میوه های خشک لوکس هست که خدارو شکر خوبه. ثروتمندم و ثروتمندتر خواهم شد. البته معنی آن فقط پولدار شدن نیست بلکه تمام جنبه های زندگی رو شامل میشه.
سپاس گذارم که توجه کردید. امید وارم همیشه پر از انرژی مثبت باشید

خوشبختی تنها در باغچه ای که خودت ساخته ای می روید.
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
معرفي - Amirstar95 - 06-22-2015, 12:44 AM
RE: معرفی واقعی اعضای سایت - mohsenspring - 09-22-2012 10:04 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  معرفی همکاران ف/ی/س/ب/و/کی ما کامیار کاظمی 1 1,941 09-02-2012 06:01 PM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS