تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

توسعه اقتصاد ارزان و کارآفرین ( تاک )-لطفا همه دوستان شرکت کنند
زمان کنونی: 09-28-2025, 11:50 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: r_ghn
آخرین ارسال: r_ghn
پاسخ:
بازدید: 1902

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امیتازات : 3.31
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
توسعه اقتصاد ارزان و کارآفرین ( تاک )-لطفا همه دوستان شرکت کنند
09-14-2012, 11:20 PM
ارسال: #5
RE: توسعه اقتصاد ارزان و کارآفرین ( تاک )-لطفا همه دوستان شرکت کنند
سلام دوست عزيز
من به صورت اجمالي اين طرح رو خوندم.چند نكته و سوال برام پيش اومده كه اونارو ميگم و ميپرسم.شما كه درباره ان مطالعه كامل و اطلاعات بيشتري داريد لطفا به سوالات جهت رفع ابهامات جواب بديد
1-اينجور كه من فهميدم در اين طرح حرفي از استخدام رسمي به ميان نبود!!!ايا درست هست يا خير؟؟؟؟
2-وقتي استخدام رسمي نباشد مزايا و موارد ان هم وجود نخواهد داشت-حق خانوار-حق فرزند-عيدي هاي مختلف و و....
3-حقوق دريافتي رو بسته به قرار داده هاي بسته شده مشخص كردند.خوب در يك ماه يك شخصي امكان دارد 100 تا قرداد ببند و در يك ماه يكي
در يك شهر ممكن هست تعداد قرار داد ها بيشتر از شهر ديگر باشد. و اين يعني نا معين بودن حقوق دريافتي
4-در مورد بيمه من خيلي متوجه نشدم كه ايا قرارداد رو بيمه ميكند يا خود فرد رو؟؟؟و هزينه ان به چه صورت خواهد بود
5-يك سري اموزش هاي وجود دارد كه بايد هر چند وقت به انها عمل كرد و اين مورد با پرداخت هزينه همراه هست(براي يك شخص كه هيچ حقوقي دريافت نكرده باشد پس بايد از جيب خودش خرج كنند)
و موارد اين چنيني كه در طرح اطلاعاتي ازش نيست.

گرچه مواردي رو كه گفتم در هيچ طرحي بيان نميشود ولي براي شخص كه ميخواهد وقت و هزينه خودش را صرف كند اين موارد مهم هست نه طرح كلي كه چه خواهد شد.و به چه بزرگي هست

كانال ايده يار: @ideayar
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: توسعه اقتصاد ارزان و کارآفرین ( تاک )-لطفا همه دوستان شرکت کنند - اقاي ايـــده - 09-14-2012 11:20 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  شروع کاری بزرگ با کمک و راهنمایی دوستان mir abbas 34 7,759 07-16-2017 12:14 PM
آخرین ارسال: kafsabizarin

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS