توسعه اقتصاد ارزان و کارآفرین ( تاک )-لطفا همه دوستان شرکت کنند زمان کنونی: 09-28-2025, 11:50 PM |
|||||||
|
توسعه اقتصاد ارزان و کارآفرین ( تاک )-لطفا همه دوستان شرکت کنند
|
09-14-2012, 11:20 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
RE: توسعه اقتصاد ارزان و کارآفرین ( تاک )-لطفا همه دوستان شرکت کنند
سلام دوست عزيز
من به صورت اجمالي اين طرح رو خوندم.چند نكته و سوال برام پيش اومده كه اونارو ميگم و ميپرسم.شما كه درباره ان مطالعه كامل و اطلاعات بيشتري داريد لطفا به سوالات جهت رفع ابهامات جواب بديد 1-اينجور كه من فهميدم در اين طرح حرفي از استخدام رسمي به ميان نبود!!!ايا درست هست يا خير؟؟؟؟ 2-وقتي استخدام رسمي نباشد مزايا و موارد ان هم وجود نخواهد داشت-حق خانوار-حق فرزند-عيدي هاي مختلف و و.... 3-حقوق دريافتي رو بسته به قرار داده هاي بسته شده مشخص كردند.خوب در يك ماه يك شخصي امكان دارد 100 تا قرداد ببند و در يك ماه يكي در يك شهر ممكن هست تعداد قرار داد ها بيشتر از شهر ديگر باشد. و اين يعني نا معين بودن حقوق دريافتي 4-در مورد بيمه من خيلي متوجه نشدم كه ايا قرارداد رو بيمه ميكند يا خود فرد رو؟؟؟و هزينه ان به چه صورت خواهد بود 5-يك سري اموزش هاي وجود دارد كه بايد هر چند وقت به انها عمل كرد و اين مورد با پرداخت هزينه همراه هست(براي يك شخص كه هيچ حقوقي دريافت نكرده باشد پس بايد از جيب خودش خرج كنند) و موارد اين چنيني كه در طرح اطلاعاتي ازش نيست. گرچه مواردي رو كه گفتم در هيچ طرحي بيان نميشود ولي براي شخص كه ميخواهد وقت و هزينه خودش را صرف كند اين موارد مهم هست نه طرح كلي كه چه خواهد شد.و به چه بزرگي هست كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
|
پیام های داخل این موضوع |
توسعه اقتصاد ارزان و کارآفرین ( تاک )-لطفا همه دوستان شرکت کنند - r_ghn - 09-14-2012, 10:45 AM
RE: توسعه اقتصاد ارزان و کارآفرین ( تاک )-لطفا همه دوستان شرکت کنند - mosafere55 - 09-14-2012, 04:27 PM
RE: توسعه اقتصاد ارزان و کارآفرین ( تاک )-لطفا همه دوستان شرکت کنند - مهدی 1 - 09-14-2012, 05:08 PM
RE: توسعه اقتصاد ارزان و کارآفرین ( تاک )-لطفا همه دوستان شرکت کنند - r_ghn - 09-14-2012, 10:01 PM
RE: توسعه اقتصاد ارزان و کارآفرین ( تاک )-لطفا همه دوستان شرکت کنند - اقاي ايـــده - 09-14-2012 11:20 PM
RE: توسعه اقتصاد ارزان و کارآفرین ( تاک )-لطفا همه دوستان شرکت کنند - r_ghn - 09-17-2012, 12:44 PM
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
شروع کاری بزرگ با کمک و راهنمایی دوستان | mir abbas | 34 | 7,759 |
07-16-2017 12:14 PM آخرین ارسال: kafsabizarin |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان