ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

صادقانه خودت را معرفی کن.......
زمان کنونی: 09-23-2025, 10:29 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان
نویسنده: دکتر روانشناس
آخرین ارسال: Bahfaa
پاسخ:
بازدید: 343277

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 93 رأی - میانگین امیتازات : 3.01
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صادقانه خودت را معرفی کن.......
08-22-2012, 04:34 PM
ارسال: #328
RE: صادقانه خودت را معرفی کن.......
سلام

من مهدی هستم ، اگر بخام خودم رو معرفی کنم باید برگردم به گذشته . باید بگم که از بچگی خصوصیت بارزم فنی بودن و همه فن حریف بودن بوده که همه میدونن از 10 سالگی واشر شیرای آب رو عوض میکردم یا اسباب بازی های خراب رو به نحو خوبی تعمیر میکردم ، یکبارهم وقتی کوچکتر بودم باندهای ماشین بابام رو پاره کرده بودم تا از سیستم داخلی باند سردر بیارم Smile
این فنی بودن در واقع همیشه همراهم بوده . تو 12 سالگی با کیت های الکترونیک آشنا شدم و شد علاقه ام . برخلاف همه ی بچه های هم سن خودم زیاد شری نداشتم و همیشه یک چند تا جعبه کیت و رادیو خراب و مدار داشتم که با اونا سرگرم میشدم . اما الان که دو ساله دانشگاه قبول شدم دیگه سراغش نرفتم . دلم میخواست رشته ی الکترونیک قبول شم اما نشد .
تو ذهنم اهداف مثبت و بزرگ زیادی دارم ، و در کل آدم مثبت اندیشی هستم . گاهی وقتا که به طرحام فکر میکنم از شدت ذوق و انرژی ای که تو اون لحظه در من ایجاد میشه حتی خوابمم نمیبره (آخه معمولا شبا قبل خواب به طرحام فکر میکنم) ولی برخلاف ذهن فعالی که دارم ، اونقدر از جسمم کمک نمیگیرم

بعضی وقتا به خودم میگم اگه فقط به 20 درصد ، فقط 20 درصد اونچه که تو ذهنم بود عمل میکردم الان دنیا رو تغییر داده بودم .
شاید به خاطر این باشه که هر کاری رو تموم نکرده به سراغ کار بعدی میرم یا اینکه در آخر کار در یک قدمی طلا متوقف میشم چون یا 20 _20 رو میخوام یا صفر .
این موضوع حتی برا امتحاناتمم صدق میکنه ، وقتی که میخوام درسی رو 20 بگیریم و اونوقت شب امتحان میفهمم که به اون نمره نمیرسم دیگه درس خوندن رو میزارم کنار Sad

از دید داداشم آدم خسیسی هستم ولی از دید بقیه درست خرج کردن رو خوب بلدم و به جاش خرج میکنم .

یکی دیگه از خصوصیاتم از بچگی این بوده که دلم میخواسته چراغ راه دیگران باشم و راهنمایی شون کنم . یادمه وقتی کلاس پنجم بودم و حتی هنوز به سن تکلیف نرسیده بودم از پول تو جیبیم برای بچه های فامیل خوراکی میخریدم که اونا هم نماز بخونن (بچه هایی که از خودمم 2-3 سال کوچیکتر بودن )

یا وقتی که خیلی کوچیکتر بودم یادمه یکبار سیگار رو از دهن پسر عموم کشیدم و فوری انداختم تو جوب .

از طرف دیگه مقداری هم آدم احساسی هستم ولی تو تصمیماتم حساب کتابی رفتار میکنم .

از درون آدمی هستم که مذهبی بودن و با خدا بودن رو دوست دارم اما خیلی وقتا هم گناه میکنم .

دوست دارم همه ی کارها رو تجربه کنم و الان تجربه های زیادی هم داشتم ، از بنایی و نجاری گرفته تا باغبانی و ... این آخری هم که خروس کشتن رو یاد گرفتم Smile

قبلا بیشتر مرموز میزدم و به قول خیلی ها نصفیم زیر زمین بود اما الان یکم سیاستام فرق کرده
از خدا یک زندگی خوب میخوام و یک جهان برتر و همیشه دلم میخواد بتونم تو زندگیم راه گشای دیگران باشم و بتونم تاثیر مثبتی بر زندگی و تفکراتشون داشته باشم.

ببخشید که طولانی شد

غیر ممکن ، غیر ممکن است
هیچ محدودیتی وجود ندارد ، آنچه که هست فقط ساخته ی ذهن ماست
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: صادقانه خودت را معرفی کن....... - shahdix - 08-22-2012 04:34 PM
معرفي - Amirstar95 - 06-22-2015, 12:44 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  معرفی همکاران ف/ی/س/ب/و/کی ما کامیار کاظمی 1 1,941 09-02-2012 06:01 PM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS