ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

چك يك ميلياردي من چگونه پاس ميشود؟
زمان کنونی: 09-27-2025, 12:23 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: pulaki
آخرین ارسال: نینجا
پاسخ:
بازدید: 17435

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امیتازات : 2.59
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چك يك ميلياردي من چگونه پاس ميشود؟
07-11-2012, 09:42 AM
ارسال: #65
RE: چك يك ميلياردي من چگونه پاس ميشود؟
این یعنی کار درست - عدد و رقم اصلا مهم نیست ناراحت نباشید
مراقب صحبت کردن و بر زبان آوردن کلمات باشید و می دانید هر کلمه ای آینده - جسم - رویدادها را تغییر خواهد داد
قانون جذب با کسی شوخی نداره و بین کسی تبعیض نمیزاره و فقط وفقط کار خودشو انجام میده پس مراقب تکه کلامت باش
مثالی میزنم - خوب به این دو جمله دقت کنید :
1 - من زندان را دوست دارم
2 - من زندان را دوست ندارم
این دو جمله هیچ تفاوتی در باطن برای ذهن نیمه هوشیار ( ضمیر ناخودآگاه ) نمیکنند زیرا ضمیر و قانون جذب به تم یا بکگراند توجه میکنه نه فعل جمله . این نکته ی باریکی هستش محققان به این دو جمله ( افعال منفی ) می گویند که متاسفانه 90 % مردم اصلا نمیدونند چجوری باید به افعال مثبت تبدیل کنند . در پست اولتون از افعال منفی استفاده کردید :
1 - (( اگه اين چك درسرسيد پاس نشه ميتونه چكمو برگشت بزنه و منو بندازه زندان ))
2 - (( و گرنه مجبورم تعطيلات عيدو در گوشه زندان آب خنك بخورم ))
3 - (( اگر مرد راهي بگو ياعلي ))
از من ناراحت نشید خواهشا اما حقیقت چیزی دیگه ای هستش . در جمله 1 و 2 شما تم ذهنی خودتون رو روی زندان برنامه ریزی کردید در حالی که میشد راحت جاشو با این جمله عوض کنید ( من فوق العاده عاشق آزادی و پاس کردن چکم هستم چون دارم پول به کسی دیگه اهدا میکنم و می بخشم ) . در جمله 3 - درسته همه ی ما مسلمان هستیم شفاعت خواستن از ائمه خوبه اما در فیزیک کوآنتوم کمک گرفتن مطلق فقط و فقط از یک انرژی بیکران ( خالق هوشمند ) و فقط یک آفریننده ی واحد مجازه اگر شما از کسی دیگه کمک بگیرید ارتعاشات پاک خودتون را دو نیم کردید و از قانون معنویت تخدی کرده اید . بگذریم منو عفو کنید که اینطور نوشتم اما وظیفه دونستم یادآوری کنم .
اما این مسائل به ظاهر کوچک را خیلی راحت میشه به نفع خودتون تغییر داد به طوریکه در بازی شیرین زندگی همیشه برنده باشید . در ضمن شما از یک روند جالب هم استفاده کردید که این مسئله را با افرادی همتراز فکری خودتون در میون گذاشتید و اینو بگم اگر حتی یک نفر از دوستان به یاد شما باشه میتونه خیلی انرژی انتقال بده ( در میون گذاشتن ایده یا فعالیت با دیگران خود یک راز از رازهای روند هستش ) . به نظر من باید جملات افعال مثبت را روزانه بر زبان آورید و اصلا شک و تردید نکنید که چک پاس میشه یا نمیشه حتی تا روز اخر ( حتی تا روز آخر ) . شما به منبعی وصل هستید که میتونه در یک ثانیه گدا رو پادشاه و پادشاه را گدا کنه . پس چه ترسی ؟؟؟ چه پاس نشدنی ؟؟؟ آسوده باش
این جمله قدرت زیادی با خودش حمل میکنه و به کائنات می فرسته :
((( خدایا شکرت - این چک را به ذهن الهی و خرد الوهیت درونم می سپارم و راههای شهود را بر من بگشا )))
با سپاس
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: چك يك ميلياردي من چگونه پاس ميشود؟ - بهداد - 07-11-2012 09:42 AM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  چگونه کارمندان خوب را برای کمپانی خود حفظ کنیم as2017 0 982 01-24-2017 11:50 PM
آخرین ارسال: as2017
  چگونه در ۱۰ حرکت پولدار شویم؟ قسمت دوم سید محسن سبزواری 0 942 12-19-2016 01:06 PM
آخرین ارسال: سید محسن سبزواری
  کتابی که مسیر زندگی من رو دستخوش یک تغییر بزرگ کرد mehdi62 14 5,565 08-03-2013 10:13 AM
آخرین ارسال: poldar
  چگونه شغل دلخواهم را بيابم؟ یک همراه سبز 0 1,114 05-20-2013 07:46 PM
آخرین ارسال: یک همراه سبز
Rainbow چگونه حال کار را خوب کنیم؟ صدفی 0 1,081 04-05-2012 12:45 AM
آخرین ارسال: صدفی
Information چگونه خصوصیات روانی وشخصیت خود پیدا کنیم؟ www123 1 1,161 03-12-2012 11:46 PM
آخرین ارسال: goldmen
Rainbow چگونه به شغل خود علاقه مند باقی بمانیم اقاي ايـــده 0 961 02-12-2012 01:07 PM
آخرین ارسال: اقاي ايـــده

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS