ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
اما واتسن بازیگر فیلم هری پاتر...گرانجر زمان کنونی: 09-27-2025, 09:53 AM |
|||||||
|
اما واتسن بازیگر فیلم هری پاتر...گرانجر
|
07-07-2012, 04:58 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-07-2012 04:58 PM، توسط sherafati.)
ارسال: #3
|
|||
|
|||
RE: اما واتسن بازیگر فیلم هری پاتر...گرانجر
اما واتسون گوشه ای از مصاحبه ی جدید خود را در صفحه رسمی ف/ی/س/ب/و/ک خود منتشر کرده است. به نظر می رسد با انتشار این بخش از گفتگو، قصد داشته به ابهامی که در ذهن اکثر طرفدارهای وی بوده، پاسخ صریحی دهد.
- هری و رون از بازی تو در فیلم “مزایای سر به زیر بودن” چه فکری با خودشون میکنند؟ - هری و رون آدم های واقعی نیستند و فکر میکنم این مسئله گاهی اوقات برای برخی از افراد گیج کننده به نظر میرسه. اما امیدوارم که دنیل و روپرت از فیلم خوششون بیاد! من دیگه نقش هرمیون رو با اینکه علاقه خاصی بهش داشتم، بازی نمیکنم! مسلما به خاطر اینکه مدت زمان طولانی این نقش رو بازی می کردم، برای مردم سخت هست که من رو جدا از این نقش ببینند. اما من “اِما” هستم و بازیگرم. امیدوارم نقش آدم های مختلفی رو بتونم بازی کنم. اگر خوش شانس باشم، هرمیون فقط یکی از چندین نقش شخصیت مونثی هست که در دوران حرفه ای بازیگریم ایفا کرده ام. اما واتسون گوشه ای از مصاحبه ی جدید خود را در صفحه رسمی ف/ی/س/ب/و/ک خود منتشر کرده است. به نظر می رسد با انتشار این بخش از گفتگو، قصد داشته به ابهامی که در ذهن اکثر طرفدارهای وی بوده، پاسخ صریحی دهد. - هری و رون از بازی تو در فیلم “مزایای سر به زیر بودن” چه فکری با خودشون میکنند؟ - هری و رون آدم های واقعی نیستند و فکر میکنم این مسئله گاهی اوقات برای برخی از افراد گیج کننده به نظر میرسه. اما امیدوارم که دنیل و روپرت از فیلم خوششون بیاد! من دیگه نقش هرمیون رو با اینکه علاقه خاصی بهش داشتم، بازی نمیکنم! مسلما به خاطر اینکه مدت زمان طولانی این نقش رو بازی می کردم، برای مردم سخت هست که من رو جدا از این نقش ببینند. اما من “اِما” هستم و بازیگرم. امیدوارم نقش آدم های مختلفی رو بتونم بازی کنم. اگر خوش شانس باشم، هرمیون فقط یکی از چندین نقش شخصیت مونثی هست که در دوران حرفه ای بازیگریم ایفا کرده ام. نباید ببینی تا باور کنی... باید باور کنی تا ببینی... ![]() |
|||
|
پیام های داخل این موضوع |
اما واتسن بازیگر فیلم هری پاتر...گرانجر - sherafati - 07-05-2012, 06:19 PM
RE: اما واتسن بازیگر فیلم هری پاتر...گرانجر - sherafati - 07-06-2012, 12:19 AM
RE: اما واتسن بازیگر فیلم هری پاتر...گرانجر - sherafati - 07-07-2012 04:58 PM
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
![]() |
پردرآمدترین بازیگر زن هالیوود کیست؟ | sherafati | 0 | 877 |
06-22-2012 12:21 PM آخرین ارسال: sherafati |