ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

سلامتی و طراحی سایت و...
زمان کنونی: 09-27-2025, 12:19 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: مسعود کوچولو
آخرین ارسال: doctor.sniff
پاسخ:
بازدید: 2336

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سلامتی و طراحی سایت و...
02-18-2012, 10:18 PM
ارسال: #7
RE: سلامتی و طراحی سایت و...
خواهش میکنم مسعودجان.
در زمینه کتاب و این مسایل من سررشته ای ندارم.ولی میشه بعد تمام اینکارها مثلا یه وبسایت راه اندازی کرد که تو اون بیماران عضو شن و بتونن خودشون هم با هم تبادل اطلاعات کنن. مثلا من از یه بیمار دیابتی خیلی وقت پیش شنیدم که پوست گردو براشون خیلی مفیده(اینو بعنوان مثال گفتم و نمیدونم با این پوست چکار میکنن). اما منظورم اینه که خود یه بیمار مخصوصا بیماران مزمن که سابقه طولانی در یه بیماری دارن بعد چندوقت خودشون در حد یه کارشناس میشن چون به این مساله حساسن و اطلاعات جمع میکنن. اینه که بعد کارهای کتاب یا کلاس یا هر اموزش دیگه یه سایت هم میتونه ساپورت خوبی باشه برای به اشتراک گذاشتن ایده این افراد با هم. البته اینکه چنین وبسایتی در امد زایی مستقیم داشته باشه زیاد شاید نشه روش حساب کرد ولی بعنوان ساپورت و پشتیبان خوبه چون در نهایت همه این بیمارن به یه جایی وصل میشن . مثل مثلا همین انجمن و درنتیجه بنظر من مفیده.یادمون نره خیلی از وب سایتها در ابتدا برای اهداف دیگه بنا میشن ولی بعد از چندوقت افقهای جدید براشون باز میشه .مثلا وبسایت ساینس گیت یه وبسایتی بود که اینطوری شروع شد ولی الان حدودیک میلیون عضو حرفه ای داره. اعضا به رایگان میتونن عضو شن ولی شرکتها یا افراد خیلی تخصصی وقتی بخوان از اطلاعات این سایت استفاده کنن باید شارژ بپردازن و الان واقعا سایت موفق و مهمیه در بحث اطلاعات
بهرحال در زمینه سابت میتونید رو من حساب کنید
موفق باشید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: سلامتی و طراحی سایت و... - کوروش - 02-18-2012 10:18 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Exclamation بررسی وب سایت دیجی کالا و دلایل موفقیت آن ebrahim.ev 36 9,848 03-25-2013 11:04 PM
آخرین ارسال: fartak
  راه اندازی سایت مزایده amirE5Ey 10 2,807 12-01-2012 02:52 AM
آخرین ارسال: MohamadMJ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS