ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

پيشنهاد تشكيل گروه براي خريد راز يك ميليون دلاري عرفاني زاده
زمان کنونی: 09-27-2025, 04:07 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: omid59
آخرین ارسال: مهندس روح الله زاهد
پاسخ:
بازدید: 12452

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امیتازات : 3.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پيشنهاد تشكيل گروه براي خريد راز يك ميليون دلاري عرفاني زاده
11-21-2016, 11:51 PM
ارسال: #28
RE: پيشنهاد تشكيل گروه براي خريد راز يك ميليون دلاري عرفاني زاده
دوست عزیزم
من پیشنهاد میکنم اول ویدئو های پارادایم شیقت باب پروکتور و ببینید و کافیه فقط اون تیکی که قراره تو مغزتون بخوره بخوره کار تمومه اونوقت هر چیزی و هر استادی که لازم باشه از راه برسه میرسه من اصلا استاد عرفانی زاده رو نمیشناسم ولی در محضر استاد دکتر آرام که مترجم کتاب راز هستند و تو هیپنوتراپی و خود هیپنوتیزم و انرژی درمانی واقعا برای خودشون کسی هستند سالها کسب علم کردم بیشتر دنبال معنویات بودم اما خواسته یا ناخواسته مادیات هم برام مهیا شد شاید براتون جالب باشه با حقوق ماهی 1 ملیون و 500 هزار تومان چطور من خانه ای به ارزش 320 ملیون در حدود 5 سال خریدم
دوستان اولین کاری که باید بکنید اینه که خودتون و از ترمزها و بندهای روانی منفی رها کنید تا بتونید انرژی و فرکانس درست و داشته باشید پیش در آمد قانون راز قانون فرکانسه برادران و عزیزان من کسی بودم که به زمین و زمان گیر میدادم اما مثلا استاد فلانی کلاه برداره هرچی هست به من چه با گفتنش من فقط برای خودم انرژی منفی میخرم کتاب 4 میثاق و بخونید تا بدونید تمام دنیا آینه تمام نمای ما هستند هرچی بگی و هرطوری قضاوت کنی مطمئن باش به خودت برمیگرده
راستش من نه استاد عرفانی زاده هستم نه داداشش هرکی خواست بهم پیام بده ادرس محل کارمو بدم تا خودش روشن بشه وگرنه برای من اصلا مهم نیست
میثاق 1 هیچ چیز را به خود نگیرید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

پیام های داخل این موضوع
RE: پيشنهاد تشكيل گروه براي خريد راز يك ميليون دلاري عرفاني زاده - ican2itnow - 11-21-2016 11:51 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS